Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Hamarabb keltünk mert előbb indulok dolgozni. Már 6-kor útra kelek mert 7-re mindenképpen oda akarok érni a melóhelyre. Új munkába kezdek mert sikerült végre befejeznem unokatesómnál a javítást.
    Tegnap semmi különös nem történt. A nap fénypontját cuncika jelentette azzal hogy hiába mentem érte az oviba munkából hazafelé nem akart velem hazajönni. Kint játszottak az udvaron és nagy átéléssel homokozott a barátnőjével. Ott guggoltam a homokozó mellett és nem tudtam rábírni cuncit hogy jöjjön velem. Nagyon nem is erölkődtem inkább hazajöttem fürödni és ruhát váltottam utána pedig visszagyalogoltam érte. Pont időben érkeztem mert akkor vitték el a barátnőjét is. Nagyon hálás volt ezért hogy hagytam még játszani. Egész este ment az ölelgetés és a dorombolás. Igazi kiscicus.
    Munkában semmi érdekes nem volt. Tököm kivolt már ezzel a javítással. A hátam közepére nem kívánom ezeket a munkákat de meg kell valakinek ezeket is csinálni. Nem vagyok abban a helyzetben hogy válogathatnék a munkák között. Szerencsére ma új tetőbe foghatok. Igaz csak pár négyzetméteres de legalább új!
    Megyek mert édes vár rám.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák