Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
Én szerettem használni, nekem kényelmes volt..Mindenesetre a VAN-tól nem kell félni! Tegyék csak bele minél több androidosba, az ujjlenyomat már rendszerszinten benne van a droidban, azt már nem vehetik ki..Ezzel mindenki nyerne..Legyen mind a kettő opció, azt csók, ne csak ilyen 2d-s lfasz..arcazonosítás..
Szifon az nyilván más, ott nincs ujjlenyomat, ők elkaszálták mer ők tudják, hogy mi kell neked..
-
h4h01
senior tag
Nettó hülyeség sorry..Android vonalon már a mate 20 pro-ban is kiváló volt, a Honor magic 6 pro-ban pedig szintén..Minden körülmények között, szemüvegben, sötétben, munkavédelmi szemüvegben mindig működött..kivéve covid alatt maszkban..Ellentétben az ujjlenyomattal, itt a legújabb ultrahangos is tud téveszteni, ha nagyon kiázik a kezed mondjuk, vagy nagyon összekoszolod, piszkolod pont azt az ujjadat...
Xiamiról is lehetett olvasni, hogy valamelyik modellbe már belerakná a 3d-s arcazonosítást..Ideje lenne már a honor mellett más gyártónak is lépni..
-
Parallaxis
addikt
Azt bármilyen körülmények között lehet használni, csak ne legyen nedves vagy koszos az ember ujjbegye.
Igen, ez a marketing.. A valóság meg az, hogy 1-2 havonta törölnöm kell a beállításait és újra felvennem az ujjlenyomataim, hogy rendesen működjön.
Különösen vicces volt a Covid idején, hogy a maszkokhoz kellett igazítani a technikát.
Télen különösen vicces, mikor kesztyűben, vagy átfagyott kézzel egyáltalán nem tudsz belépni a telefonodba és pötyögheted a jelszót (már ha az elgémberedett ujjaiddal sikerül).. Tényleg nagyon vicces.. (Ismerek olyat, aki az orrát is felvette, mint ujjlenyomatot, hogy ilyenkor be tudjon lépni.)
Tél és hideg gyakrabban van, mint COVID járvány... -
hapakj
őstag
Azt bármilyen körülmények között lehet használni, csak ne legyen nedves vagy koszos az ember ujjbegye.
- jah, csak ennyi?A faceID-hoz meg annyi kell, hogy legyen arcod
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.Elsőre én is ódzkodtam tőle, de teljesen meggyőzött. Egyáltalán nem rosszabb a hatékonysága, és sokkal intuitívabb az egész, hogy csak működik, ha az ember használja a telefont.
Természetesenaz ujjlenyomat olvasó és faceID nem ugyanaz a kategória, de nem rég próbálgattam egy ujjlenyomat olvasós telefont és van touch ID-s tabletem, s így jajj bazmeg már megint biometrikus azonosítást kér, míg faceID-val így csak "just works", mivel elintézi.
A samsung írisz szkenner viszont amennyi próbáltam eléggé adta a face ID élményt.
Persze, hogy nincs igénye rá az androidosoknak, ha igazából értelmes megvalósítással nem is nagyon találkoztak

-
Parallaxis
addikt
Apple is vergődik, hogy mit találjon ki, előtte pont a Material You témázást nyúlta le,
Ahha.
Ezek szerint most szeptember 9-én várhatjuk az Apple korszakalkotó bejelentését, hogy elkészültek az időgéppel
Az Apple ugyanis 2013-ban tért át a Flat Design-ra az iOS7-el, míg a Google 2021-ben vezette be a Material You témázást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.