- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Amúgy van bekapcsoló gombba integrált megoldásuk is a tableteken.
Én egyébként azt jobban preferálnám a kijelző alá épített helyett, mert van fizikai feedback, hogy hol kell használni, mint ahogy régen is. Őszintén ha elő kell kaparni a telefont és nézni hová tegyem az ujjam az azonosításhoz totál elveszti az ujjlenyomat olvasó minden esetleges előnyét a face ID-val szemben.
-
hapakj
őstag
Azt bármilyen körülmények között lehet használni, csak ne legyen nedves vagy koszos az ember ujjbegye.
- jah, csak ennyi?A faceID-hoz meg annyi kell, hogy legyen arcod
Őszintén többet szoptam azzal, hogy ujjlenyomat olvasó nem ismert fel, minthogy faceID megakadt volna.
Elsőre én is ódzkodtam tőle, de teljesen meggyőzött. Egyáltalán nem rosszabb a hatékonysága, és sokkal intuitívabb az egész, hogy csak működik, ha az ember használja a telefont.
Természetesenaz ujjlenyomat olvasó és faceID nem ugyanaz a kategória, de nem rég próbálgattam egy ujjlenyomat olvasós telefont és van touch ID-s tabletem, s így jajj bazmeg már megint biometrikus azonosítást kér, míg faceID-val így csak "just works", mivel elintézi.
A samsung írisz szkenner viszont amennyi próbáltam eléggé adta a face ID élményt.
Persze, hogy nincs igénye rá az androidosoknak, ha igazából értelmes megvalósítással nem is nagyon találkoztak
-
hapakj
őstag
válasz
Terentius #27 üzenetére
szerintem leginkább azért, mert amikor kijött az Apple a faceID-val, meg a notch-al, akkor gyorsan be kellett előzni valami "jobbal" és a kameralyuk az mégiscsak menőbb mint a notch.
egyébként Samsungnál volt Retina scanner, ami szintén extra szenzor volt és rögtön el is tűnt, hogy csak a kamerapötty lett a trendi.
-
hapakj
őstag
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
hosszabb távon meg konkrétan arról van szó, hogy a Chrome OS beleolvad az androidba.
-
hapakj
őstag
Apple kitalál bármit: "Fújj de használhatatlan, fújj de ocsmány"
6 perccel később: minden kínai dzsunka gyártó orrvézéséig másolja
Ez a Dynamic Island a legjobb, ami az Appletől egy szar workaround arra, hogy nem tudják kisebbre megcsinálni a FaceID szenzorokat. Szóval mivel az Apple szar, ezért maszatolják a dolgot.
Erre a kínai gyártók, akik btw arra sem képesek, hogy lemásolják a FaceID-t, csak valami fos 2D arcfelismerés van, de legalább elég egy kameralyuk. Hold my beer, lemásoljuk a fos workaroundokat, ami nálunk nem is kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Zinwa Q25
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest