Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON #24811 üzenetére
Jelenleg egy Cadu 2000VA/1200W szünetmentesről megy a kóceráj, ez már lassan ~3.éves lesz, és a végüket járják az aksik benne, 200W terhelésen is 2-3.percet tud már csak, ebbe már nem szeretnék aksit cserélni inkább azt egy új szünetmentesbe fektetném.
Nem volt ezzel sem semmi bajom, teljesen néma, nem megy benne a venti csak áthidalás alatt, akkor viszont vetekszik egy porszívó hangjával!
Szóval szeretnék valami jobbat
És igen kell a MINIMUM 1200W valós teljesítmény, mert nem 1.gép van rákötve hanem 2.ő de többnyire csak az 1.ik megy, ami játék alatt 600-650W környéke + a monitor meg az apróságok ~150W körül, na ha ilyenkor még bekapcsolom a másik gépet már van hogy ez a 1200.as is sipákol hogy túlterhelés van!
Ezért írtam hogy inkább 1300-1400.as Valós teljesítmény kell(ene)!
Ha ennél a gagyi UPS-nél megtudták oldani 1200W mellett hogy csak áthidaláskor menjen a venti akkor nehogy már egy komolyabb gyártó ezt ne tudja már......
máshová áthelyezés nem megoldható, szóval itt van az asztal alatt, tehát normál állapotban ne legyen SEMMI venti hang, a gépekben is épített vízhűtés van, HDD-t már 10.éve kukáztam szóval síri csendben vannak.
-
válasz
Cs1csó #24805 üzenetére
Azt olvastam hogy a tiszta színuszosak kevesebb ideig bírják áramszünet esetén mert pontosabb és tisztább naftát kell előállítaniuk.
Ezért írtam hogy akkor jobb nekem ami nem tiszta színusz, mert az tovább bírjaKapcsoló üzemű tápok fognak menni róla(pc, router, switch, modem, monitor, stb....) azoknak sz.tem nem szükséges tiszta színusz!
Amiket linkeltél csak 900 ill.1000w ot tudnak, az kevés lesz ezért írtam hogy minimum 1200, de inkább 1300-1400.kellene.
-
sziasztok!
szünetmentest keresek!
Min: 1200W de inkább 1400.at tudjon stabilan, nem fontos a tiszta színusz(úgy tudom ezek jóval rosszabbak hatásfokban, így jóval kevesebb ideig bírják az áthidalási időt)
Ami a lényeg hogy MEGBÍZHATÓ legyen, mert közel ~2.millió lesz rá akasztva!
Ami még fontos hogy normál módban a beépített ventilátor SEMMIKÉPP ne működjön, nemrég járt nálam egy FSP Fortron UPS Champ abban állandóan zúg a beépített hajszárító, gondolom a dupla konverziós tápellátás végett, tehát ilyen NEM KELL!!
előlapi kijelző nem lényeg, úgysem fogom látni az asztal alatt.
előre is köszi!
-
-
-
válasz
Cs1csó #23103 üzenetére
Igen ez nem büdösít mint az nJoy, az 3.napig szagosított!
És ebben a venti is éppenhogy hallatszik ha aksi módban megy! Na ott az nJoy helikoptert játszik, jó mondjuk az tisztán 1200W ot tud, de az a +300W nem indokolná azt a hatalmas tornádó erősségű ventit!amit még nem sikerült kiderítenem ebbe csak a gyári speciális dupla aksi pakk jó? vagy lehet pótolni normál 2.db-al is?
-
-
válasz
cinemazealot #23089 üzenetére
köszi a linket(ez jól jött)
Hát itt is azt írják, ha érzékeny cuccaid vannak akkor ajánlottabb a tiszta szinuszos!
Áramszünet nem szokott lenni inkább csak ilyen 0,5-1.másodperces kimaradások(az is inkább csak akkor mikor nagyon szeles idő van) ami pont elég ahoz hogy az AVR újra induljon, érdekes mert a TV és a média player azok nem indulnak újra de ez várható, mivel az AVR eszik a legtöbbet és valószínű nem túl nagyok a tápkörében a puffer kondik!nJoy-ról nekem nincs rossz tapasztalatom, a PC.hez már lassan 2.éve egy NJOY CADU 2000 használok, nálam nem melegszik és nem is zúg, csak akkor mikor aksiról kell üzemelnie akkor viszont nagyon hangos a benne lévő ventilátor vagy 7000RPM-el visít, és az átalakító trafó is baromira zizeg, de még probléma nem volt vele, volt már több órás áramszünet és a modem meg a router is erről üzemel(kb 40-50W ot esznek) azokat elvitte 5-6.órán keresztül is folyamatosan!
-
válasz
Cs1csó #23087 üzenetére
köszi! De ezek elég borsos áron mozognak!
igazából csak arra lenne használva mikor 1-2.másodperces áram kimaradások vannak, ne kapcsoljon ki a házimozi rendszer(ugye az AVR-ben toroid trafó van, ezért kellene a valódi szinusz)
NJOY ECHO PRO 1000 nézegettem ez mennyire lehet gagyi erre a célra!
-
Sziasztok!
egy gyors kérdés: van valami ajánlott típus valós szinuszt tudó készülékre
500-600W legalább kell, de az se baj ha több!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Computex 2025: hálózati adattárak a Synology fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest