- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
-Faceless- #17348 üzenetére
Szerintem ne rövid távon gondolkodj. Nálunk legalábbis minden évben van valami áramingadozás akár hónapokig. Volt olyan év, hogy minden nap pontban reggel 7-kor elment az áram fél másodpercre. Olyan is volt, hogy szerelték a városban a hálózatot, és egész nyáron több órás áramszünetek voltak. Aztán most a legutóbbi az, hogy pár másodperces szünetek vannak már hetek óta mindenkinél. A legérdekesebb az volt, amikor csak fél fázis volt egy napig. Először azt hittem, hogy a szünetmentes rossz, mert sípolt mint állat, a villany viszont működött. Utána láttam, hogy a tv sem megy, mondom itt becsapott a villám vagy mi a franc van, hogy minden készülék egyszerre ment tönkre. Aztán valaki mondta, hogy csak 110V van 220 helyett, az a gond.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kérdezz rá, hogy van e rajta normál konnektor - schuko - tehát hogy átalakító nélkül tudj villásdugót csatlakoztatni hozzá.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Jelentsd az áramszolgáltatónak, esetleg kérdezz körbe, hogy másnak is van e a környéken. Nálunk pl az egész ajkai vonalon elmegy több faluban is pár másodpercre az áram. Elvileg majd ráállítanak valakit, hogy nyomozza ki, de az még hetekbe telik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest