Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  SZTE Infósok topicja

Hozzászólások

(#4188) Pele bácsi


Pele bácsi
csendes tag

Sziasztok kollégák újra a segítségeteket szeretném kérni néhány kérdés megválaszolásában..
Megjött a "levélbombám" és rengeteg infó van benne ami jó, de...
megjött a meghívó gólyatáborra és van benne egy olyan megjegyzés h órafelvétel (szakmailag jól képzett koordinátorokkal). Ez azt is jelenti h ott gólyatáborban valójában fel is tudom venni az óráimat vagy pedig csak egy segítségnyújtó előadásra kellene itt gondolni? Ez elég fontos lenne m ha ott össze tudjuk hozni akkor másképpen kell leszerveznem az egészet itthon..

a másik dolog h a beiratkozás gazdinfósoknak szeptember 3.án (csütörtökön) 13:00tól lesz
- eddig világos is - 5.én Egyetemi Tanévnyitó Ünnepség; 6.án kari ünnepélyes eskütétel 7.én pedig már indul a mandula. Namost, ez az eskütételes dologhoz oda van írva h kötelező!!! Ez mégis mit jelent h leveszik a fejemet és minden tanár szivózni fog velem ha nem megyek el rá vagy pedig csak azért írták oda h legyenek ott népek? Mert ha nem lenne élet halálra szóló dolog akkor én ezt hanyagolnám m így is lesz elég dolgom itthon nem h ha 2 héttel kezdek Szegeden h haza sem jövök:D

harmadik hatalmas gondom h beiratkozáskor magammal kell vinnem néhány dolgot ez eddig tiszta is ám vinnem kellene egyetemi hallgatói e-mail címemet is(...........@stud.u-szeged.hu) na már most ugye nekem ilyen még nincs...ezt vhol létre kell hoznom vagy pedig csak a "@" előtti dolgot kell addigra kiötlenem???

Ha még vmi kétség támad fel bennem még írok (biztos lesz ilyen;))
Köszi mindent!!

Üdv: Pele bácsi

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  SZTE Infósok topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.