Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Biztos csak nekem tunik igy, de az After Crying eleg nagy sztar a maga koreiben, pikk-pakk elfogynak a koncertekre a jegyek (mondjuk en a Vedres Csaba-fele felallast birtam beloluk, amikor a De Profundis szovegenek elso sorait (''Elok int, bomba robban / Vetkoznek szoke nok'') meghallottam, megnyomtam a stop gombot (mondjuk mar az Overground Musicnal is ott volt az az erdekes koncepcio, hogy ''irjunk angol szoveget ugy, hogy nem tudunk angolul''))
Egyebkent meg ha az AC is fellepne negy-ot diszkoban egy hetvegi ejjel alatt, akkor nekik is biztosan jobban menne -
Judyt
tag
Most állnak össze megint!
Volt anno VIP is. -
fokukac
nagyúr
annyira jók, hogy csuhajja... 97-ben jöttek hozzánk a gimibe, mint ''sztárvendégek'', volt interjú a színházteremben, meg minden...
ott csápoltunk az általunk készített Hip-Hop boyz felirattal...
metallica pólóban...
de mi legalább jól éreztük magunkat, a többiek unottan nézték azt a 4-5 majmot...
''indul a parti a dunaparti''
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
guga
Közösségépítő
Rózsaszín bombázók
báááhhh nem yóó ez a topik, mert egyre több hülyeség jut az eszembe és utána mindig hozzá akarok majd szólni
valaki bannoljon a PH-ról
-
guga
Közösségépítő
Zi'Zi' Labor, faképnél történő hagyás
meg utána volt még egy elborult meselemezük az elektronokról és pozitronokról
-
guga
Közösségépítő
Az elején erős punk zenét játszó HIT együttes Bodnár Attilával, asszem volt egy ütős dobásuk, amire csápoltunk a Bőrdzsekis srác.
Attilánk onnan egyenesen a Modern Hungáriába debütált és a következő szám, amit halhattunk tőle az a csókszor csók a négyzeten, te leszel a végzetem vagy mi a rák -
nap
addikt
Hat ez a 4FClub eleg szanalmas...
Ugy tunik elfogytak az egydalos magyar sztarocskak, vagy annyira, de annyira gyengek voltak, hogy mar nem is emlekszunk rajuk.
Mondjuk en nem is banom, hogy nem emlekszunk rajuk, viszont az a szomoru, hogy az ilyenekbe olik a penzt, kozben az igazi zenet jatszo, tartalmas zenekarokat messzire elkeruli a hirnev, a siker. Az meg a jobbik eset, ha tudnak lemezt megjelentetni, mint pl a after crying, de sokan meg addig sem jutnak el, es sok ev zeneles utan valasztaniuk kell a zene vagy a megelhetes kozott. -
-
iguana
őstag
Balatoni nyár:
Napfény járja át a szívem újra
Csak egy szál bikinit hoztam el az útra
Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak...
Tanga
Minden rejtve rajtam
A lényeg láthatatlan
Légy gyengéd, de hajthatatlan
Érd el azt, hogy látni hagyjam
nem, és nem...nem fejből nyomtam, hanem kopipasztáztam -
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
Nekem pl eszembe jutott a: 4F Club,Taboo - igaz hogy mind limonádé de voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest