Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Biztos csak nekem tunik igy, de az After Crying eleg nagy sztar a maga koreiben, pikk-pakk elfogynak a koncertekre a jegyek (mondjuk en a Vedres Csaba-fele felallast birtam beloluk, amikor a De Profundis szovegenek elso sorait (''Elok int, bomba robban / Vetkoznek szoke nok'') meghallottam, megnyomtam a stop gombot (mondjuk mar az Overground Musicnal is ott volt az az erdekes koncepcio, hogy ''irjunk angol szoveget ugy, hogy nem tudunk angolul''))
Egyebkent meg ha az AC is fellepne negy-ot diszkoban egy hetvegi ejjel alatt, akkor nekik is biztosan jobban menne -
Judyt
tag
Most állnak össze megint!
Volt anno VIP is. -
fokukac
nagyúr
annyira jók, hogy csuhajja... 97-ben jöttek hozzánk a gimibe, mint ''sztárvendégek'', volt interjú a színházteremben, meg minden...
ott csápoltunk az általunk készített Hip-Hop boyz felirattal...
metallica pólóban...
de mi legalább jól éreztük magunkat, a többiek unottan nézték azt a 4-5 majmot...
''indul a parti a dunaparti''
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
guga
Közösségépítő
Rózsaszín bombázók
báááhhh nem yóó ez a topik, mert egyre több hülyeség jut az eszembe és utána mindig hozzá akarok majd szólni
valaki bannoljon a PH-ról
-
guga
Közösségépítő
Zi'Zi' Labor, faképnél történő hagyás
meg utána volt még egy elborult meselemezük az elektronokról és pozitronokról
-
guga
Közösségépítő
Az elején erős punk zenét játszó HIT együttes Bodnár Attilával, asszem volt egy ütős dobásuk, amire csápoltunk a Bőrdzsekis srác.
Attilánk onnan egyenesen a Modern Hungáriába debütált és a következő szám, amit halhattunk tőle az a csókszor csók a négyzeten, te leszel a végzetem vagy mi a rák -
nap
addikt
Hat ez a 4FClub eleg szanalmas...
Ugy tunik elfogytak az egydalos magyar sztarocskak, vagy annyira, de annyira gyengek voltak, hogy mar nem is emlekszunk rajuk.
Mondjuk en nem is banom, hogy nem emlekszunk rajuk, viszont az a szomoru, hogy az ilyenekbe olik a penzt, kozben az igazi zenet jatszo, tartalmas zenekarokat messzire elkeruli a hirnev, a siker. Az meg a jobbik eset, ha tudnak lemezt megjelentetni, mint pl a after crying, de sokan meg addig sem jutnak el, es sok ev zeneles utan valasztaniuk kell a zene vagy a megelhetes kozott. -
-
iguana
őstag
Balatoni nyár:
Napfény járja át a szívem újra
Csak egy szál bikinit hoztam el az útra
Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak...
Tanga
Minden rejtve rajtam
A lényeg láthatatlan
Légy gyengéd, de hajthatatlan
Érd el azt, hogy látni hagyjam
nem, és nem...nem fejből nyomtam, hanem kopipasztáztam -
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
Nekem pl eszembe jutott a: 4F Club,Taboo - igaz hogy mind limonádé de voltak. -
jeges
senior tag
sztem te kevered az emf-et a klf-fel
utóbbinak vót vmi ''mu-mu land'' című hajós-jó nős klippje
emf homepage-én (http://www.emf-theband.com/) van 1990ből van vmi demo, és 91ben gyött ki a ''hivatalos'' unbelievable (de egyből két kiadónál is)
mod: de még az sem lehetetlen, h én tévedek...vagy mi
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Az EMF nem egyszámos banda. Van tőlük kazettám, még '88-ból.
A Beastie Boys-sal egyszerre robbantak be. Nagyon király klippjük is volt (hajózás viharos tengeren jónőkkel)
Egyszámos külföldi kategóriában indulhat a Bangles (Ethernal flame) és Engelbert Humperdinck - ő a leghülyébb nevű egyszámos sztár címért is eséllyel indulhatna.
akkor még Man At Work - Down under
Doop: Doop-doop
Swamp - Swamp thing
Darude - Sandstorm -
Sick Boy
őstag
OMC - How Bizarre [1996] emlékeztek rá...?
1 db rézbőrű pali
1 db mulatt csaj
1 db chinese csákó
ülnek egy anyahajónyi amcsi piros cabrióban és éneklik
''úúúúúú bébi... ú bébi
you making me crazy... you making me crazy
every time I look around... every time I look around
Is in my face...'' -
tildy
nagyúr
Jeges rap.
Nem ismered?
mi vagyunk az arabok és terroristák vagyunk
éles a mi fegyverünk és izom a mi agyunk
eszes a főnőkünk a musztafa kebap
három kemény legény nagy sikereket arat
boeing negyvenhetes a felhők közt suhan
de ha közbelépünk kurva nagyot zuhan
a raprepülőterek a specialitásunk
a gyilkolás a halál az örök útitársunk
....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jeges- mi vagyunk az arabok és egy két hasonló....
-
PapaMaci
őstag
Itt a hivatalos honlapja (ua. csak a háttér más)
Bővebben: link
Én szétröhögtem magam rajta... -
Out
addikt
Snow - Informer, a minap kerult a kezembe a kazettaja mikor pakolasztam a cuccaim kozott
Informer you no say daddy me Snow me I'll go blame
A licky boom boom down
Detective mon said daddy me Snow me stab someone down the lane
A licky Boom Boom Down.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
emf - unbelievable
érdekes, h ez a nóta na'on kis jó vót, azt' mégse lett a bandából semmise
tán próbálkoztak még utána, de nem túl sok eredménnyel -
aesir
veterán
Csók és Cherry - Fenyő agybeteg Rock and Roll víziója. Az énekes Rex Alex (még ilyet?) volt.
-
Vitus
őstag
Ezt ismeritek: Bővebben: link
Hallgassátok végig nagyon szuper! -
chop
őstag
erik, a viking nevre hallgatott
aztan meg mr. rick..egyre jobb
de volt meg par szama, persze mind feldolgozas:
szallj (origi: Opus - Life)
meg asszem volt meg 1, de annak a cime nem jut eszembe
mas: kulfoldi, nemtom volt-e mar: Las Ketchup - Asereje
a masik:
Los del Rio - Macarena
(''jonnek a torpok, ehesek a hasak, reg kiurult mar a levesporos tasak, jonnek a torpok es kovetelik Hamit..meeeg makaronit!'') -
chop
őstag
hat, britney spiclit nem neveznem 1szamos eloadonak, kiadott legalabb 3 albumot, rakat toplistas szama volt, es emellett napjaink egyik legnagyobb vilagsztarja...az 1 dolog, hogy neked nem tetszik,de a topic nem errol szol. es spears kisasszony pedig minden, csak nem egyszamos eloado..
-
rvs
aktív tag
éppen most hallottam ezeket, bár mind2 külföldi:
edwin collins - a girl like you
ez egy zseniális zene, valahol '96 környékén lehetett, én semmit nem hallottam azóta tőle, pedig ez azóta is tetszik.
imani coppola - the legend of a cowgirl
szintén kellemes alkotás, kb '98-2000 körülről, pontosabban nem tudom behatárolni sajnos. -
Biarritz
csendes tag
Sorry az előző hozzászólásomért, de most láttam Mester Tamás klippjét.
Tehát még él és létezik, igaz a klipp kicsit Lenny Kravitz utánzat, de a szám egész tűthető magyar viszonylatban.
Eszembe jutott viszont a Spash nevű duó. Ők még élnek, vagy erről is lemaradtam? -
@rglaaf
veterán
Eszembe jutott egy tényleg egyslágeres előadó valamilyen Erik volt és a szám cime az volt hogy ''Ujra itt a nyár hát zárjon be a gyár'' erre emlékszem belőle
-
Fred23
nagyúr
C'est La Vie ! Múljon hát című örökzöldjükre még emlékszem,de más nagyon nem is volt tőlük,pedig csinik voltak,és a hangjuk se volt szar.
Mi lett velük ?
BOLDOG KARÁCSONYT ! -
dj.saabe
aktív tag
Mit találtam ''Lilki Luki'' nemtom hogy hallottatok e már róla én nem !! a szám cime Puszi luki !!
-
dj.saabe
aktív tag
Ez se magyar de volt vcalmi oylan hogy Moi Lolita annak valami lolita szám egy fiatalcsaj énekelt ezótaegy új számot hallottam tőle a lolitára rá vagy 2 évre de azis már rég volt.
-
dj.saabe
aktív tag
Nmetudom hogy jó ez ez ide igaz nem magyar ! Szal a Modjo-nak is volt 1-2 száma aztán semmi !
-
tildy
nagyúr
DIGITAL SCREAM:
THE MIXX
NO:
A HOLNAP FÉNYEI
4 NON BLONDES
Ja és egy sokzenés de szintén letűnt fiúbanda, talán első fiúbanda volt anno, nagy kedvenceim: az east 17.
Persze a tonyba fullra bele voltam zúgva -
tildy
nagyúr
Message együttes kinek ismerős?
Ágnes Vanilla volt az egyik csaj benne, ha jól tudom 3 szőkéből állt a banda. -
Biarritz
csendes tag
Mester és tanítványai - Hívők földjén?
Nekem más szám nem jut tőlük eszembe.
Akt nevü formáció? A szám címére már nem emlékszem.
De 1 hónap múlva remélem kiegészíthetem a listát,
még 1-2 mulatós világsztárral -
tildy
nagyúr
Momo ahogy volt el is tünt.
Modo is.
Volt nagyon sok többdalos együttes amely szintén süllyesztőbe ment (2 unlimited, akkor voltak azok akik ilyen rajzflimes sexes klippeket csináltak, de a chiky girls is letünt)
nekem ha jól emlékszem szinetár dóra, momo, és szandi kazijaim voltam gyerekkoromban.Nameg neoton familia. -
HSNet
aktív tag
Szuper, köszönöm, küldök mail-t.
Tényleg, Exotron volt a nevük. Arra még emlékeztem, hogy az egyik Popularos, még a Neo előtti időkből, meg az Előd, és hogy feldolgozták a Being Boring-ot, de a nevüket már nem tudtam felidézni.
A Le Prelude-re meg azóta vadászok, amióta megjelent. Akkor nem volt cd-m, kazettán meg sehol nem árulták (pedig pár helyen tényleg megpróbáltam), amikor meg megondoltam magam, hogy na jó, megveszem a CD-t, aztán átvetetem valakivel, addigra meg eltünt mindenhonnan (na jó, nem jött valami gyorsan a döntés)
-
dabadab
titán
A Village People-nak az ''In the Navy'' is eleg ismert szama volt, ill. a ''Macho Man'' se teljesen ismeretlen.
Amugy en pl a Soft Cellrol is azt hittem, hogy total ismeretlen egyszamos banda (''Tainted Love'' - az is feldolgozas), de most a szigeten kiderult, hogy a ''Soft Cell rajongo'' letezo allatfajta, egy csomoan lathatoan nagyon kepben voltak Marc Almond & tsa munkassagat illetoen.
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Sub Bass Monsterrel mi lett? mondjuk Ő nem volt egy one-hit-wonder de akkor is eltűnt. -
PapaMaci
őstag
És mi lett Patakyval?
-
Tangerine
senior tag
Elmondok egy sztorit.
Kövezzetek meg, de elismerem, hogy a 90-es évek elején Szandit hallgattam.Nem azért mert annyira tetszett, hanem muszáj volt.
Úgy történt, hogy egy haverommal kocsikat kaszniztuk a garázsunkban. Volt egy ótvar szétrohadt nagy Polszki aminek a magnójában egy Szandi kazetta volt, de a magnó is szar volt, nem lehetett kivenni, csak oda-vissza lejátszani. Mivel a haverom kurva lusta volt, a polos olyan lassan készült, hogy a lucaszék-gyár ahhoz képest gyorsétkezde. Nem is volt hosszú életű a ''vállalkozás''. Övé volt a hegesztő cucc, enyém a garázs. Inkább a strandra ment, hegesztés helyet, míg végül elvitték katonának, és a nyakamon maradt a polos. A gazdája már teljesen lemondott róla. Aztán kénytelen voltam egyedül befejezni, már amennyire tudtam, meg útban is volt. Egyébként a haver volt a karosszéria-lakatos nem én, de elég trehányul is dolgozott, de végül egész jól meg tudtam csinálni szerintem jobb is lett, mintha a haverom csinálta volna, legalábbis a foltozásokat mert azért lánghegeszteni én is tudtam, és ahhoz nem kellet nagy gyakorlat. A legtöbb meló pedig a foltozás volt. Úgy nézett ki, mint egy káposzta, folt-hátán folt.
De a gazdi végülis elégedett volt, pedig több, mint egy évig(!) nálunk volt a kocsija. Na ezalatt az idő alatt, mindig a Szandi-kazi ment, akku töltőre tettük az akksit. A szövegeket betéve tudtam, de mára már csak egy sor maradt meg: ''Akinek úgy csillog a haja, nem lehet tuúúúl nagy baja. Különben is, minek egy lánynak bizonyítvány?'' -
chop
őstag
eszembe jutott meg2:
pancsi a vizben - ezt ki enekli?! szanalmas volt a maga idejeben, a klippje egy 80as evekbeli homevideora emlekeztetett, mind minosegben, mind tartalomban
friderikusz sanya - meglepo es mulatsagos:
-
divot
veterán
Friderika is a Vidám Vasárnapban nyomul.
Van ott több ismertebb zenész is: a Bergendyből az a fickó, aki az ''Úgy táncolnék veled''-et énekelte, aztán a dobos is ismerős, a Manhattenes hülyegyerek, Friderika, Pajor a Neurotikból, így hirtelen. -
iguana
őstag
nah, eleget offoltam. volt/van az a heppigenges gyerek, és átvedlett a csöpögős fospopból gettoriszpekt nagyemberré. mohaman. (lehet, h nem jól írom) sajnos nem jut eszembe ''slágere'' címe, de úgy globál mindegyik szerzeménye nevezhet.
-
iguana
őstag
aesir! nem értek veled egyet chooby-val kapcsolatban. aesir, úgy érzem, hogy csak az intrika, csak az irigység szól belőled...igen, láttuk őt a metróban. sokáig...és aesir, ha alaposabban megnézted volna a borítót, láthattad volna, hogy milyen igényességgel lett elkészítve. a beállítás a fotós megkérdőjelezhetetlen alázatát tükrözi munkája iránt, a lángnyelvek, melyek körbeölelik drága Chooby-t egyensúlyt teremt az egész kép kompozíciójában...semmi disszonancia, semmi cizelláció...aesir, ez áthatott. a bugyinedvesítő megjegyzésedre aesir, csak azt tom mondani, hogy emberek vagyunk...van olyan, hogy testünk önálló életet él, és nem tudunk parancsolni, és pszichénk legmélyebb bugyraiból szilaj paripaként tör elő a buja vágy...igen, aesir, ezt éreztem ott. akkor. hőhullám, és a hidegrázás bohém játékot űzött velem. először nem tudtam mi megy végbe bennem, aesir, de a gerincemen végigcikázott valami...térdeim megroggyantak, és éreztem, hogy kontrollálhatatlanná kezd válni a bizsergés...óóó aesir, én nem szégyellem, sőt büszke is vagyok, mert én a fakó, fásult emberek tömegében átéltem életem első spontán bugyinedvesítését...befostam.
-
PapaMaci
őstag
Elég sokat hangositottam annakidején ezeknek az ''félnotás'' bandáknak (öhm... betettem nekik a CD-t...), és egyszer bennemaradt egy Slájm Gays CD. Akkoriban Középiskolában csináltam a studiot, és amikor már nagyon sokan voltak bent, akkor beraktam. Ilyen tömegoszlatot ritkán látni... A baj csak az volt, hogy a 2. nóta után hányingerem lett
-
Tangerine
senior tag
Pedig ennek a csajnak nagyon jó hangja volt.
Találtam képet is. Bővebben: link Mmmm, nyam-nyam. -
iguana
őstag
Eordogh Alexa feat. ''k1ller'' előd tiltott szerelem. nah, ez a punani is jól eltűnt...
valóság gázok? pongó meg mittomén még ki, sokkolt vmi szeméttel... -
simonzé
addikt
válasz
viharhozo #204 üzenetére
Wihihi! Az fain lehetett...
Én a Sájgájszt láttam Nyíregyházán egy foghúzásnyi fájdalommal járó 10 perces fellépésükön. Ott a minibuzi Zsülien pacsizott az első sorban pogózó 14 éves ribikkel, míg valaki megragadta a karját, és leránotta a színpadról. A biztonsági emberek meg pánikszerűen visszacibálták, és csúnyákat mutogattak a ribiknek. A zene ment tovább, és az elhűlt arcú pöcsök (a sájgájsz) nem énekeltek, de a hnagjuk az hallatszott, és talán még a főtéren álló nézők harsány kacaját is elnyomta. -
viharhozo
addikt
válasz
PapaMaci #201 üzenetére
Cestlavie az tokjo. En voltam egy botranyba fulladt, amde roppant hangulatos koncertjukon, amikor a kozonseg ''Vetkozzetek!'' kialtasokkal allitotta le oket.
Aztan voltam Baby Lady megabulin, ahol ovszerrel dobaltak meg a kislanyokat, mire Csuka Monika mindenkit lebunkozott es abbafejezte a rendezvenyt. -
Tangerine
senior tag
Ja-ja, a moncsicsit is Ullman Moncsi(csi) énekelte.
Volt vagy 5-6 éves akkor.
Szerintem a pancsoló kislányt nem. Nekem az sokkal régebbinek tűnik.
De aztán volt a Vuk dala is (''Füjge jókalábak''), azt egy másik kiscsaj énekelte, az is olyasmi korú volt, mint Mónika.
> ''vájázs-vájázs'' szamomra a juritmics eloadasaban volt ismert, mas eloadorol nem tudtam.
Szerintem kevered. Lehet kissé hasonlít a csaj hangja. Mindenesetre én csak eredeti ''vájázs-vájázs''-t ismerek, francia nyelvűt. -
PapaMaci
őstag
Tildy emlitette a ''C'est la vie'' ''együttest''. Ök voltak a 3 szépségkirálynö, aki csak vernyákolt 1 notát?
simonzé: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest