Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GombócArtúr

senior tag

válasz dabadab #153 üzenetére

Ez kicsit erős volt szerintem... Mondjuk a csinibabás, emesés-szomorkás résszel egyetértek, de a többivel ábszolúte nem. Igen, mindenhol ott vannak mivel egy koncertzenekar, ebből élnek az albumok eladása önmagában édeskevés (3-4ezer)
    Ettől függetlenül nem tekinthetők sztárnak mivel sem ők sem gengszter zoltánék ''nem folynak a csapból'' nem megy 34526szor naponta a klippjük a viván, a megállóban sosem kérik a kis takonypócok a számaikat, és nem nyáladzanak mindig a tévében. Itt jegyezném meg hogy ha Ganxsta Zoli a tévébe megy szerepelni akkor nem úgy látjuk hogy ő képviseli a kartelt és megjelent az új albumunk és vegyétek meg, hanem mint magánember Kápish? Kispálék meg szerintem egyenesen utálnak a médiában szerepelni. Töltsd le az internetről a Fábry Showban előadott számukat, vagy (nekem is mesélték) voltak egy rFriderikusz showban régen, és a dal alatt amit előadtak, ment egy csík kábé ilyen szöveggel hogy ''semmi kedvünk itt szerepelni, de ezzel több millió forint PR költséget spórolunk meg'' Aztán a szám után Fridi kérdezni akart tőlük valamit, de ők faképnél hagyták... :))

Új hozzászólás Aktív témák