Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• iguana

őstag

válasz aesir #47 üzenetére

aesir! nem értek veled egyet chooby-val kapcsolatban. aesir, úgy érzem, hogy csak az intrika, csak az irigység szól belőled...igen, láttuk őt a metróban. sokáig...és aesir, ha alaposabban megnézted volna a borítót, láthattad volna, hogy milyen igényességgel lett elkészítve. a beállítás a fotós megkérdőjelezhetetlen alázatát tükrözi munkája iránt, a lángnyelvek, melyek körbeölelik drága Chooby-t egyensúlyt teremt az egész kép kompozíciójában...semmi disszonancia, semmi cizelláció...aesir, ez áthatott. a bugyinedvesítő megjegyzésedre aesir, csak azt tom mondani, hogy emberek vagyunk...van olyan, hogy testünk önálló életet él, és nem tudunk parancsolni, és pszichénk legmélyebb bugyraiból szilaj paripaként tör elő a buja vágy...igen, aesir, ezt éreztem ott. akkor. hőhullám, és a hidegrázás bohém játékot űzött velem. először nem tudtam mi megy végbe bennem, aesir, de a gerincemen végigcikázott valami...térdeim megroggyantak, és éreztem, hogy kontrollálhatatlanná kezd válni a bizsergés...óóó aesir, én nem szégyellem, sőt büszke is vagyok, mert én a fakó, fásult emberek tömegében átéltem életem első spontán bugyinedvesítését...befostam. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák