- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Egyetértek! Tényleg nem egy leányálom ott álni s várni mint a sült barom, hogy végre valaki fogadjon már el egyet. Elég sz@r meló ez, ráadásul pocsékul is fizet, de a pénz mindenkinek köll.
Én inkább gyorsan elkapok egy-két szórólapot, egy kösszt kiáltok az osztó felé, megnézem mi az (szokásos jobbára), majd kicsit arrébb kuka. És szerintem ez így van jól. -
neduddki
nagyúr
HI!
Tudtomon kivul eszt oleg szepen sikerult leszerelnem!!! Ma fel eve baszogattak abisztositosok hogy eletbiztositas meg meg jaradek is! NA erre aszt mondtam, hogy jo jojjon mar el! Eljott a no nagyon kedves volt es ajanlgatoott volna, mire elmeseltem, hogy hivatalosan nem muxik a kezem es a labam, lattatok volna hogy kecsegbe esett hogy O erre nem tud biztositast mondani! GYorsan szedte a cucat es azota erdekes modon egyetlen ijjen hivasom se volt:-))))
udv
neduddki -
Sipi
addikt
:D Akkor Te biztos olyan ember vagy, aki a szombat reggel 9 órai telefonhívásra (Jó napot, egy rendkívül kecsegtető üzleti üdülési ajánlatom van az Ön és kedves felesége számára, gondolom, érdekli? - mindezt havonta 3-4 alkalommal) is udvariasan, kedvesen, mitöbb, örömmel válaszol! :D :D :D
Sipi -
Sipi
addikt
És mivel ezer dologról el lehet mondani, jelzi, hogy ''a nemzetközi helyzet egyre fokozódik''. :)
Ezért kellene elkezdeni valamit. Én nem fogadok el szórólapokat - elvi okokból. Ezerből egy - de talán segít valamit. Nem kötelező elfogadni, hogy az életed minden részébe betolakszanak a reklámok...
Sipi -
Sipi
addikt
És ez a törvény egyben fel is hatalmaz arra, hogy rám tolakodj, megzavarj, az arcomba nyomj valami - 99,99%-ban tuti, hogy számomra - marhaságot?
Hogy több köbméternyi felesleges szemetet termelj? (Meg lehet nézni, főleg a Blaha környékét - a nagy számok törvényét tisztelő járókelők, mivel a kukák is tele vannak az ilyen szeméttel, már ott hajigálják el, ahol eszükbe jut. Szemetes a város, pazarlódik a papír, vele anyag és energia. De nem baj, mert az egyén jól jár. A közösség meg dögöljön meg...:(
Sipi -
g5hic
tag
Keresnek olyan diakot, aki raerne szorolapokat osztogatni delutanonkent a blahanal.
Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest