Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OpT3r
tag
Hali, Ha valaki tud mondani egy boltot, hogy hol kaphatok ilyen müanyag zsinórt az szóljon plz, mert nincs kedvem körbejárni a várost, nem ismerek ilyen boltokat, köszi.
[link] -
OpT3r
tag
válasz Senki_Alfonz #772 üzenetére
ment privát, olvasd el!
[Szerkesztve] -
OpT3r
tag
válasz Senki_Alfonz #772 üzenetére
Hopsz! elírtam a privátot most javítom
-
OpT3r
tag
Hali! Kérdés a következő: [link] ilyen cuccost hol lehet venni itt Szombathelyen ? 3 db ilyen kellene
-
OpT3r
tag
Keresek Socket-A -s procira hűtőt a lényeg hogy rézmagos legyen, de venti nemkell ha rámegy a 8cm-s is amúgy 2.2-es Athlon xp.
-
OpT3r
tag
[link]
ha esetleg valakit majd érdekel ijen A-Z -ba lehet kapni 220HUF -
OpT3r
tag
Szerintetek egy TV-outos gf4 mx440 64ddr 8x AGP-s karit mennyiért lehetne eladni ?
kb 2 éves semmije sincs már meg, max tv out kábel amit adtak hozzá. -
OpT3r
tag
256MB SD ram eladó, akit érdekel írjon.
-
OpT3r
tag
valaki tud olcsón szerezni, új vagy használt rádiós routert? vevőkártya van 2db csak a router kéne, ha valaki tud olcsón kérem jelezze!
-
OpT3r
tag
van agp-s változata a karinak, olyan jönne tehát belemenni belemegy de nekem az elég ha felismeri és megy is mert gépfelújjítás lesz csak szép sorba.. hétfőn jön 1 gb ramom meg kari is, de karit úgy beszéltem meg azzal az egyénnel hogy ha nem ismer fel akkor nemkell elég az ha valamennyire fut a kari kb 2 hónap és meglesz új lap meg proci is akkor már okés lesz. Csakhát addig nem akarom, hogy itt porosodjon..
-
OpT3r
tag
egyébként agp-s társa 256mb-s és x1800 néven van ha jól tudom pontos infóm nekem sincs róla majd hétfőn meglátom :p
-
OpT3r
tag
és még egy kérdés: uv-aktív vörös festéket szerintetek hol kaphatok ?
-
OpT3r
tag
Nemtudom, pedig vmi ilyesmit mondtott akitől jön, majd hétfőn megnézem.de lehet csak elmondta a nevét és x800 ra gondolt na majd hétfőn meglátom , vörös uv-aktív festékre tipp ?
[Szerkesztve] -
OpT3r
tag
tudom! pci-e -t akartam elvielg bővíteni majd, de előtte kell vmi kari mert ami most van igen gyenge, még arra gondoltam h. veszek egy gf 6600 ost aztán mikor meglesz a pénz procira, lapra, pci-e vga-ra akkor eladom azt mert 2-3 hónapba beletellík mire lesz annyi pénzem. Egyébként AMD 3.0 ghz vagy nagyobb 64bit/939 est fogok majd venni lapon még nem gondolkodtam de ez még odébb van sajnos.
-
OpT3r
tag
tudom hogy nincs előzö hozzászólásomba írtam is ha meglesz a pénz új cuccosokra akkor gf 6600 ot eladom. Jelenleg mx440 van és már semmise megy el rajta
Igaz hülyén fogalmaztam ezelöttit érthető, hogy félreérted vagyis félreírtam .. najó inkább alszok
[Szerkesztve] -
OpT3r
tag
Hali!
Ide-s ata 133as winyót keresek 10k körül, akinek lenne ennyiért vmijen dobjon privit és megbeszéljük! -
OpT3r
tag
Hali!
elsősorban szeretném ezeket eladni:
-gf4 mx440 64mb ddr tv-outos /gyári venti megadta magát, vmi régi prochűtő venti van rajta jelenleg, de ez még jobban is fúj, csak 4pines csati kell neki/
- 256/333 as ram vmi pqi de kiszedem megsasolom ha van rá vevő.
Érdekelne 512/400as ram, esetleg a fentiekre cserélve
vagy ha van rájuk vevő akkor, de ha nemjön össze akár 256/333 as ramot is vennék de vga akkor is eladó!
Na tolongjatok a jobbnál jobb ajánlatokkal
persze ez mind elég sűrgős -
OpT3r
tag
512/400 as ramot keresek.
-legyen rá egy hét gar legalább
-olcsó legyen -
OpT3r
tag
gf4 mx440 64mb ddr, tv-outos még mindig eladó
-
OpT3r
tag
Samsung Samtron 55e
15'' es moncsi eladó
akit érdekel íron vmi reális árat,
később rakok fel róla képet -
OpT3r
tag
Eladó egy sunrims big mammoth fat kerék megkímélt állapotban
gyorskioldós
7es racsnival
ár megegyezés alapján. -
OpT3r
tag
eladó gyorsba MSI gf4 Ti4200 64ddr -es kari
semmisincs hozzá csak maga a kari
ha vkit érdekel írjon! -
OpT3r
tag
Hali!
256 megás sd ramja nincs valakinek eladó ? -
OpT3r
tag
eladó egy Connect 3d radeon 9200 es kari
AGP 4x/8x
128DDR DVI+Tv-out
kinek mennyit érne meg ? -
OpT3r
tag
Hi
haverom keres vmi gprs-es telefont netezésre, tök mind1 milyen csak olcsó legyen!, azse baj ha van valami baja csak lehessen gprs-ét használni -
OpT3r
tag
Eladó egy 512/400 as infeon ram, kétoldalas, időzítésről képeket majd rakok fel este, kinek mennyit ad érte ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest