- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Jártam már sok kínai étkezdében, de valahogy a szolnoki Hong Fa fogásai ízlenek a leginkább. A csípős-savanyú levesük eddig a legjobb, amivel találkoztam.
A kis adaggal is jól lehet lakni, levessel elvitelre 950-ből mindig megáll. Kártyával is lehet fizetni. -
customer114
őstag
Global cucc, de ha szolnoki címre rendelsz akkor a New York Cafe and Bistro, illetve a Don Quijote Pizzériából is rendelhetsz pár kattintással, online.
-
Pecc
őstag
west grill, a meki mellett.
Én nagyon jókat szoktam itt kajálni, gyors kiszolgálás, jó adag kaja -
Cheesy
őstag
válasz
customer114 #33 üzenetére
Ezt kiegészíteném a Pizza Karavánnal: http://www.pizzakaravan.hu/rendeles
Nagyon bejön a tésztája és elég sok féléből lehet választani.
Helyileg a Szapáry út gyaloghíd-felőli végén vannak az optika mellett. -
customer114
őstag
El is felejtettem már majdnem a topicot.
Én is updatelek akkor kicsit:Helyek, ahonnan neten keresztül is tudsz rendelni Szolnokon:
http://www.pizzasprint.hu/szolnok/
https://www.netpincer.hu/szolnok/onebistro/hazhozszallitas/_etlap
Legjobbat nem tudok mondani, mert mindháromnál vannak pozitív és negatív tapasztalataim egyaránt.
-
Cheesy
őstag
Párommal kipróbáltuk a nem ma nyílt, de a környezetem által ajánlott Honey éttermet. (Baross Gábor út 1., a Szapáry út - Baross út kereszteződésénél a volt aluljáróknál, a "Fehér Ház" aljánál.
Ez a hely nyáron más oldalt kap, így szellős, így télen ilyen átlátszó vastag fóliával van ellátva.
1 pincér volt összesen amikor bementünk ebédelni, rajtunk kívül voltak még kb. 5-en 2 asztalnál. A konyha a volt aluljáróban van kialakítva, amit egy járda választ el az étkező tértől, ebből adódik, hogy az ételnek ha fúj ha esik, ha süt ha fagy bizony akár a járókelők között kell eljutni az asztalunkig. A pincér becsületére legyen mondva mindez ingerültség nélkül és igényesen történik. Az étel finom volt és szépen volt tálalva, de ha tele van a hely az asztalok közel sorolása miatt nem ezt választanánk. -
Cheesy
őstag
Most nyílt nemrég: Bár-Ka (Baross Gábor út 52., az ATI autósiskola mellett, a Gépiparival szemben)
790 Ft egy menü és baromi jól főz és tálal a szakács! Fiatalok, rendesek.
A'la carte is van. Hangulatos hely, csak ajánlani tudom. -
Cheesy
őstag
válasz
customer114 #29 üzenetére
Ez egy kacatos volt még nemrég, gusztustalanul nézett ki. A tulaj ugyanaz maradt, nem sok időt adok neki...
-
customer114
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz
customer114 #27 üzenetére
Most írjam azt hogy egy fej nagyságú
De kinek milyen nagy a feje így meg centi elő és már meg is van a méret -
bul07
nagyúr
válasz
customer114 #25 üzenetére
Én ha Szolnok fele járok akkor szoktam itt enni(Román határ mellet vagyok amúgy)
Tegnap is volt egy kis túránk egész Székesfehérvárig, olyan 700Km megvoltÉs hazafele negáltam mára venni egy Gyrosos hambit, sajttal, Max v. , 880Ft fizetem azt hiszem
Kifogott rajtam nem bírtam megenni, bár lehet azért mert tettek bele csípős szószt annak ellenére hogy nem kértem sőt kérdezte is hogy kérek e
-
customer114
őstag
Megnézem mindenképp. Köszi.
Most a rántott mix 3-at rendeltem már 2. alkalommal a PizzaSprinttől. Lusta voltam itthon megcsinálni, mert amúgy elég egyszerű. Sültkrumpli, rántott sajt, rántott csirkemell. Nehezen lehet elrontani, finom volt.
Jól tudom, hogy csak a náluk lehet kártyával fizetni házhoz szállításnál is, ugye?
Illetve, fagyasztott "krumplipürés" burgonya krokettet hol lehet Szolnokon belül kapni? Egyedül még a Sparba néztem a plazaba, de ott nem volt.
-
válasz
customer114 #21 üzenetére
És minden 2. héten Keddenként 690 az egyik pizzájuk (általában sonkás, tarjás)
Ezt lehet követni Facebookon -
customer114
őstag
szolnokpizza.hu -> Don Quijote online rendelés
Szolnok pizza (ez a neve a pizzának). 10/10 finom és laktató is. 50 perc alatt hozták ki belvárosba. 1260.-ért + 0,33 decis ingyen kóla.
-
törölt tag
válasz
customer114 #1 üzenetére
Kívánom, hogy legyen ez is legalább olyan pörgős mint a debreceni. -
Kicsirics77
veterán
hamburgeresbe ez volt verhetetlen amíg működött Telepocak volt a neve,én sajnálom,hogy bezárt mert a legdrágább hamburger is olyan 600-800 ft között volt de nem tudtam megenni pedig, szeretek enni
-
bul07
nagyúr
Én ha Szolnokon járok , itt szoktam venni hamburgert, utcaképes térkép
Akkora hambi mint egy fej nincs 1000Ft(és ebben két húspogácsa és gyros hús is van, sima nagy olcsóbb lehet amibe nincs külön hús)Nem tudom mi a neve én Meteor néven ismerem(lehet régen az volt a neve)
Evezősbe is sokat jártam régen
-
Cheesy
őstag
Tudom javasolni azt a gyorsbüfét ami ennek a helyén van.
Gyrost és hamburgert ettünk itt barátnőmmel eddig 2x. -
hentes555
senior tag
Sziasztok
Szolnoki vagyok én is, bár túl sok éttermet/pizzériát nem próbáltam még, de követem majd a topikot. Pizza Sprint tényleg jó, múltkor rendeltünk bagettet, meglepően nagy és bőven laktató volt 700-ért, ízre sem volt rossz, ördögűzőset ettem. Pizzájuk is ízlett. Ezt a karavánt én is néztem, ígéretesnek tűnik, rendelek majd onnan is, kíváncsi vagyok. Ahova régebben sokat jártam az a Közgé melletti hambis ott a lenti üzletsor szélén. Mindig fél császáros melegszendvicset ettem, 350 volt, pont elég volt egy ebédre és finom is volt, szerintem megérte annyiért. Vagy ha nem ott ettem, akkor a Jólét ABC-nél levő Viktória pékségben vettem valamit, 200 Ft-ért sokminden volt, általában kispizzát vagy ilyen tésztába sült virslis dolgot ettem (leveles virslis). Mindig friss volt minden, nagycsomószor volt, hogy a pizza annyira meleg volt hogy bepárásodott a zacskó. Sosem vettem ott olyan dolgot, ami túl száraz lett volna. Szerettem nagyon azt is.
Mondtátok ezt a London Chickent, ide is benézek, tudtok valami finomat amit érdemes kipróbálni?
Jövő héten jön barátnőm először Szolnokra, tudtok valami kellemes helyet, ami nem étterem hanem inkább ilyen gyorsétterem mint a London Chicken és finomakat csinálnak?
-
yankee
tag
Aki az igazi hazai ízeket kedveli, annak kihagyhatatlan az Alcsi Holt-Tisza Vendégház és Étterem...
Hétköznap menük és menün felüli napi ajánlatok, vasárnaponként svédasztalos családi ebéd többféle levessel, változatos második félékkel, süteményekkel.
-
customer114
őstag
válasz
Kicsirics77 #2 üzenetére
Láttam rendőröket múltkor innen vinni a kaját.
Házhoz szállítással a fent említett PizzaSprinten kívül mi jöhetne még szóba, amit érdemes kipróbálnom?
-
Kicsirics77
veterán
olcsó és korrekt a kiszolgálás nem is beszélve a minőségi kajáról.
-
customer114
őstag
Sziasztok!
A debreceni topic mintájára szeretnék egy gyorsétkezdés / éttermes / kaja házhoz szállítós topicot nyitni szolnokiaknak.
Bevallom én idén még csak a PizzaSprint-től rendeltem alkalmanként, de tervbe van véve egy ismerős által ajánlott ún. KaravánPizzéria(?) is.
PizzaSprintnek az online felületén rendeltem. Erről született is egy kisebb story legutóbb.
Ahogy a másik topic bevezetőjében is olvasható várunk mindenkit, aki szeretné megosztani, hogy hol evett finomat/ehetetlen, keveset/sokat Szolnokon. Duplasajtos hambitól a paleo fagyiig jöhet minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest