Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
válasz
Lalikiraly #37 üzenetére
Pfúú az kemény. Akkor muszáj lesz kicsit durvában oda lépni a nyakukra.
-
Soderes
senior tag
válasz
Lalikiraly #35 üzenetére
Más szolgáltató szóba se jöhet?
-
Soderes
senior tag
válasz
Lalikiraly #33 üzenetére
Nem tudom miért szenvedteted magad evvel?
Ez inkább becsületbeli ügynek tünik már nekem. -
Soderes
senior tag
Nem. Ez pont a "Nem akarok dolgozni" szindróma. Mert lassan az lesz. Fel veszi a munkát, de dolgozni nem akar. Mert telefont nyomkod, meg rejszol inkább, mint hogy ügyfélel foglalkozna. Mert "Jó az úgy." meg "Ne hogy már én csináljam meg. Majd megcsinálja más." Bónuszként oda még az akasztott embert is felveszik. De értem mit mondasz. A köcsög Lőrinc miatt benne van a cég nyakig a pártállam. Világos. Ezen nem vesszünk össze.
-
Soderes
senior tag
Ha tanácsolhatok valamit és ha teheted, hagyd a p*csába ezt a csöves céget.
Nekem már annyi meg annyi bajom volt a Digi-vel, hogy kis regény tudnák írni.
Igazi nagy patkányok.Inkább nézz más szolgáltató után.
Telekom vagy más kisebb szolgáltatók nekem beváltak.Ezekkel csak szétkurod az idegrendszered.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Az első rész itt olvasható.JÓ SZÓRAKOZÁST!!!Na hát az történt, hogy mút hét szombaton bementünk a Duna...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest