Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Lalikiraly #37 üzenetére
Pfúú az kemény. Akkor muszáj lesz kicsit durvában oda lépni a nyakukra.
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
válasz Lalikiraly #35 üzenetére
Más szolgáltató szóba se jöhet?
Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
válasz Lalikiraly #33 üzenetére
Nem tudom miért szenvedteted magad evvel?
Ez inkább becsületbeli ügynek tünik már nekem.Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
-
Nem. Ez pont a "Nem akarok dolgozni" szindróma. Mert lassan az lesz. Fel veszi a munkát, de dolgozni nem akar. Mert telefont nyomkod, meg rejszol inkább, mint hogy ügyfélel foglalkozna. Mert "Jó az úgy." meg "Ne hogy már én csináljam meg. Majd megcsinálja más." Bónuszként oda még az akasztott embert is felveszik. De értem mit mondasz. A köcsög Lőrinc miatt benne van a cég nyakig a pártállam. Világos. Ezen nem vesszünk össze.
-
Nem kell ehhez semmilyen pártállam. Egyszerüen magyaros, inkompetens. Amióta az eszemet tudom a hazámban ez megy. Ehhez pedig mostanság hozzá társul, hogy nem akarnak dolgozni az emberek.
-
Ha tanácsolhatok valamit és ha teheted, hagyd a p*csába ezt a csöves céget.
Nekem már annyi meg annyi bajom volt a Digi-vel, hogy kis regény tudnák írni.
Igazi nagy patkányok.Inkább nézz más szolgáltató után.
Telekom vagy más kisebb szolgáltatók nekem beváltak.Ezekkel csak szétkurod az idegrendszered.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest