Hirdetés

Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

válasz lol #150 üzenetére

belga nagyon állat volt, legalábbis bent a zúzásban én szétüvöltöttem-ugráltam-táncoltam az agyam... az egyik ilyen nagy Tisza cipő(ami amúgy táska) majdnem az enyém lett, de a végén mégsem :O
    Utána Faithless-nél megpróbáltam szintén valahova bejutni, be is jutottam, de ott mozdulni nem lehetett, ezért inkább a L'art pour l'art társulat felé vettem az irányt, ahol ugyan hiányzott a nagypapa, de nagyon állat volt...
    Amúgy a krisnás sátor nem valami változatos, egész héten minden nap 2 számot játszottak:
    1. hare krisna, krisna hare, hare hare, krisna krisna (ez az egész szövege!)
    2. goranga goranga goranga heeee goranga goranga goranga heee (szintén kb ennyiből állt a szöveg...)
    mondjuk a zsidó sátor sem volt változatosabb, ott is hasonlóan változatos szövegű zenék mentek egész végig, de a legviccesebb az a zsidó táncuk volt diszkó zenére. hát én azt hittem eldobom az agyam, hogy ezek ilyen ugribugrit, mint amit ők csináltak, hogyan gondoltak komolyan? :D
    összességében nagyon jó volt a sziget, pár dolgot leszámítva (haveromnak ellopták a diesel cipőjét a sátrunk elől, de érdekes volt, mert az én hasonló értékű adio cipőm nem kellett nekik... a másik gond meg a fix rádió hajnali 4-ig való zenélése, utána meg a reggel 8-tól kezdődő szánalmas talk-show -ja), jövőre is biztosan kint leszek, de ezennel már megválasztva magamnak a helyet!
    CU@Sziget Fesztivál 2005 ! :C

[Szerkesztve]

Aktív témák