Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Nahh mégegy UP-ot nyomok aztán feladom!

Valaki tud segíteni?
-
Sasfészek
tag
Senkinek nincs tippje?
-
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Kicsit poros ez a topik de van jó pár megválaszolatlan kérdésem, ezért leporolom a topikot és felteszem őket

Szerver hosting szolgáltatót keresek, de elég sok érdekességet láttam mostanában!
Például vannak olyan játék szerver szolgáltatók akik oda írják hogy 60Mbit külföld a sávszélességük gépenként. Leellenőriztem, hogy hol vannak a gépeik, és a Victor Hugóban vannak elhelyezve.
Csak azaz érdekesség, hogy amelyik szerver hosting szolgáltatón keresztül vannak elhelyezve a gépeik azok maximum 1 megabit külföld sebességet biztosítanak! Akkor most mi van?Hogy lehet olyan szerver hosting szolgáltatót találni akiknél van normális külföldi vonal is, tehát 50Mbit, akár több szervert is el lehet helyezni, de cserébe nem kérik el az összes pénzemet? Interware pl. elég kemény!
Találtam server seed szolgáltatót, játék szerver szolgáltatót is akiknek gyors külföldijük volt és biztosan nem fizetnek a vonalért milliókat. Mert nincs akkora bevételük. De akkor, hogy lehet ilyet találni?
Valaki árulja el mi a pálya! Nem érdekel ha fekete, ha mocskos a dolog és az sem ha hivatalos, csak szeretnék tisztán látni, és persze ilyen lehetőséghez én is hozzájutni!
Tényleg nagyon hálás lennék ha valaki felvilágosítana és segítene a tisztánlátás végett!Előre is ezer köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest