- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celebtanya - Farm VIP IV
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
válasz
koboldozat #6597 üzenetére
Pár héten belül.
Valszeg Lumia 520 v. 525 lesz.
-
tybsen
addikt
válasz
koboldozat #6586 üzenetére
A kettes nagyon komoly!
-
ghost364
senior tag
válasz
Második valóban gyönyörű!
-
koboldozat
senior tag
válasz
Nuada herceg #6591 üzenetére
Köszi szépen
és nem a netről töltjük le nyugi
hanem a természetből
elég nehéz egy ilyet am lőni sok idő és türelem kell hozzá na meg persze jó idő és sok fény.
ez olyan betegség ami jóó. Mert imádok fotózni több órát is elvagyok odakint a telóval.Kasya: Köszönöm szépen
MR007RM: Köszönöm
Még szerencse hogy nem lett nagyobb baj. Néha nekem is van olyan hogy fotózok vmit és megmarad csak hibásnak írja és nem lehet megnyitni de nagy ritka.
Mondjuk nekem ilyen mem karim van : Samsung Micro SDHC UHS-I Class10 32GB -
MR007RM
addikt
válasz
Tegnap megsérült a microSD kártyám rajta csomó friss fotóval (azt hittem megőrülök), aztán egy progival sikerült kinyernem a már korábban nézegetett fotókat. Eddig ilyen még nem volt, sector hibák keletkeztek és bizonyos egy adott időben lőtt fotók eltüntek innen meg onnan. Nézem, ez után ezt lőttem és hűlt helye volt. Szerencsére a CardRecovery csodát tett. Ha lesz időm kipofozni jövök velük.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz
Nuada herceg #6591 üzenetére
Amilyen élethű es részletes a kép még bele is repül a szádba, vigyázz!
En legy bal hatso labarol szeretnek kerni egy supermacrot...
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Hát ez nagyon durva!!
Este is láttam már, csak nem volt erőm írni...
Tényleg nem a netről töltitek le a képeket? Ez nagyon beteg, amit Te művelsz.Tök jól néz ki 1 légy közelről...
De komolyan tátva marad a szám... -
MartOOn
addikt
Elmentek ti a jó p.csaba a lencseitekkel együtt!
Hogy is mondjam... "kicsit" kinott ez a topik engem... Olyan kepeket lottok szerncsetlen legyekrol meg halalos darazsakrol, h csak kapkodom a fejem! Tuti a NatGeo-rol lovitek csak mocsok jo a tv-tek...
Na nem megsertodni... Ez dicseret volt.
de komolyan ti most szorakoztok? Hujeprofik...
-
toto0569
addikt
válasz
-
T-452-es pályaszámú Ikarus-Škoda. Nexus 5 + Pixlr Express.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Találtam egy ilyet a fűrészporban.
Élesítés, és telítettségen tekertem kicsit. Ezért ugye már nem fér el a másik topic-ban.....
Samsung Galaxy S3 LTE.
-
Ügyesek vagytok! Csak kapkodom a fejemet!
Kasya: Én azokat a felhős mikroszoftos linkeket nem tudom megnyitni, tudom, vegyek új laptopot.
-
Bandi8407
tag
S4 + LR
-
Ma két ilyen kis egyszerű: Petrezselyem és busz. Nexus 5 + Pixlr Express.
-
toto0569
addikt
Az udvarban szoktam fényképezni Kb. 25négyzetméter füves terület...De itt minden megfordult már.Volt farkas pókom is régebben. 4cm-es.
Az új lencse nagyon jól dolgozik
beépítve 1
beépítve 2
Az a szürke lépcsős tárcsa pedig egy O gyűrűvel ellátott dugó,amit a végébe rakok ha épp nem használom,hogy ne menjen bele a por. -
Kasya
nagyúr
válasz
lkristóf #6570 üzenetére
Egy iranyvonal, csaloka! Jo helyen laksz, szep panoramaval
toto0569: iszonyat jo! Jut eszembe...ha ilyen sokat vagy kint, nem gyujtened be egy pixisbe nekem ezeket a kartevoket? Szivesen elmennek ertuk ^^)
ghost364: nagyon szep lett a megvilagitassal! Na meg ha egy szalon csungene... de gondolom, hogy igy is kellett vele pozolnod epp eleget
-
lkristóf
senior tag
(#6566) Kasya Köszi!
Igen, Esztergom, nem sokat tévedtéla Rudinai Molnár István utca -ból fotóztam, a harmadik emeletről.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
Ezzel a képpel egészen sokat szórakoztam, mire kész lett. Pókocska nem mindig akart pont a napfény előtt állniNokia Asha 311 + Lightroom + lencse
Toto: Ez gyönyörű! -
toto0569
addikt
vörösnyakú árpabogár LG G2 szerkesztett
-
girhesfarkas
csendes tag
1020
-
lkristóf
senior tag
Sony Ericsson Satio + Photoshop
-
Wa2x_
veterán
válasz
koboldozat #6562 üzenetére
Igen, majd csinálok.
-
Wa2x_
veterán
válasz
koboldozat #6560 üzenetére
A hiperfokális távolság az a távolság, amelynél a legnagyobb mélységélesség érhető el úgy, hogy a végtelen is éles maradjon. Ha simán végtelenre állítod, akkor ez nem biztos, hogy létrejön.
-
koboldozat
senior tag
Egy kérdés mi a különbség a hiperfokális és a végtelen között. Van számottevő különbség?? Vagy melyiket érdemes inkább használni?
-
natë
nagyúr
Csigák - Z1
-
natë
nagyúr
Katica - Z1
-
-
rizso
addikt
Jó ránézni, eltaláltad a színeket!
Utcakép - "máriastimfelfrássze"
Macska BW
StephansdomS4 Zoom +Snapseed
-
Kasya
nagyúr
válasz
pepe091 #6542 üzenetére
Köszönöm neked es Totonak is. Sajnos eleg szeles ido volt es a nadas homalyos lett. A horgasz pedig tul tavol...igy maradt a tajkep es a "talald meg a horgaszt" :s
Szep az egbolt! Valamelyik (nem is oly regi) scifi film plakatjan lattam ilyen szinhasznalatot, ha jol emlekszem
[ Szerkesztve ]
-
Bandi8407
tag
S4 + LR
-
MR007RM
addikt
válasz
toto0569 #6528 üzenetére
Szerintem nagyon jó lett, de ha megengedsz egy kis kritikát én a méretéből így utómunka után kicsit leszedtem volna. Nyisd meg teljesbe és hasonlítsd össze a nyers fotóddal és látni fogod. Tudod valamit valamiért, az utómunka sminknek mindig ára van.
Egyébként is akkora az a darázs hogy éjszaka rémálmaim lesznek.
A színei pedig csodálatosak. (Most megyek Trónok harcát nézni, abból nem engedek.
)
(#6536) hagel: Budapestre szállítottunk pár bútordarabot és egy lépcsőház belső udvarán nézelődve próbálkoztam mikor volt egy némi időm. A teló ugye mindig velünk van.
Szívesen elutaznék egy világkörüli útra és máris nem lennék témahiányban.
Általában szeretek/nék a valóságtól teljesen elrugaszkodni, ferdíteni, mire az utómunka lehetőséget ad. Ilyen vagyok. (Vegyél egy 808-ast és lehet te is többet fogsz fotózni.
)
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz
toto0569 #6523 üzenetére
De ha tudnád mi munka volt vele.
Na ne hízelegjünk tovább egymásnak. Megjósolom a jövőben kicsit meg fog nőni ennek a topiknak a szinvonala. Egyre többünknek lesz jó lencséje és az bizony inspiráló lesz művészileg is.
Egyébként nekem is van messzilátóm kettő is, mit féltve őrzök. Lehet az egyiket nem fogom a jövőben annyira félteni.
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz
MR007RM #6522 üzenetére
Ááááá...a te legyed visz mindent...abban van egy kis művészet,ott nem csak egy legyet látsz a rajzszegen hanem van egy "kellemes a szemnek" háttér is.
Gondolok erre[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Köszönöm mindenkinek!
(#6506) toto0569: Te most szivatsz?
Talán ideje visszavonulnom.
-
toto0569
addikt
Akkor marad a legegyszerűbb megoldás a Postás gumis
valahogy így... felteszed párhuzamosan a két gumit,hátul ahova a lencsét rakod ott megkeresztezed és közé teszed a lencsét.Így kezdtem én is...
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
Flickr-re fel tettem a képeket,hogy miként fogatom fel a telefonra,lencsém nincs.Ami biztos,hogy egy fény mentes ház kell neki a belső tükröződések kiküszöbölése miatt.Valószínű,hogy több a kínlódás az eljuttatással mint a munkával.
Ilyen anyagom még talán egy tartóra való van,de azt megtartanám magamnak...
Merre laksz egyébként? -
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
+1
Elnézést mindenkitől de most sütött egy kicsit a nap és újra ki kellett mennem lövöldözni
LG G2 -
toto0569
addikt
A vízhordó bogár...
A légy LG G2 az új lencsékkel.
ez[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
A reggeli esőcseppekLG G2 Camera360-lomo effect.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Egyetlen dologban különbözik majd a Nothing (3a) és a (3a) Pro
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...