Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz macilaci78 #215 üzenetére
mágus? nem birom tulajdonképpen dnd koppintás csak a világ más, egyszerüen nem jön be
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #215 üzenetére
Amikor Én utoljára játszottam vele, akkor elovetettük azinte ez összes második törvénykönyv utáni szabályt. Valahogy túl 'tápolos'' szaga volt az egésznek, és inkább csak arra mente rá a jéték, hogy kockacsörgény, oszt leírtunk mindenkit a vérbe. Nem volt semmi szerepjáték 'feeling'-je.
Nagyon sokáig <1,5-2 évig> 3asban játszotunk: haver, tesóm meg én. Tesóm mesélt, én egy testvérgyilkos szökött bajvívóval, haver meg egy Khal-lovaggal. Érdekes 'csapat' voltunk, de hatalmasakat játszottunk. Sokszor nem is volt szükség a kockákra, mert csak mese volt. Úgy ahogy a ngykönyve meg votl írva Persz voltak olyan napok is, amikor a logag megfejelte a varázslót, és csogálkozott, hogy meghalt.....
Szeintem ha a szorosan vesszük a szabályokat <éa itt minden szerepjátékra értem>, akkor nem lehet igazán kiálvezni a játékot. Erre írták a Vampire-The masquarade játék szerői, hogy ha a történet és a szabályok ellentétet okoznak, akkor automatikusan a történet győz...
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
fatpingvin
addikt
válasz macilaci78 #354 üzenetére
február első hete a vége, az utolsó napokban lesz még egy adatbázisok projekt prezentáció...
nem tetszikA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest