Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
justflash #36301 üzenetére
Nem megmondani kell. Egy átlagot kérdeztem, mert ismeretlen ez a terep a fővároson kívül.
Ha tőlem kérdezel hasonlót, fogok tudni segíteni Neked, hogy hova lődd be magad, mert tisztában vagyok az itteni bérekkel. Amúgy nem vagyok hr -es, csak az ismeretségi körömből tájékozódom. Székesfehérváron nincs ismerős, csak az élet úgy hozta, hogy arrafelé mocorgok.
-
Dare2Live
félisten
válasz
justflash #36301 üzenetére
sztem olyanok véleményét kérte akiknek procurement területen van valós tapasztalata.
a probléma tényleg annyi, hogy leírta, hogy beszerző oszt annyi. Arról, hogy a pozi operatív, stratégia, milyen nyelven kell szerődéseket írni, jogi vonal... arról semmit. De még a diploma tipusa sincs megjelölve és az se mindegy, hogy közgáz/nemzetközi jog vagy bölcsész. Ráadásul a cég is meghatározó.
Legjobbb kiindulópont, a "Budaörs 400k". Ha ott annyi akkor Szfváron sztem 330-350knettot be lehet mondani. Densoban 300at...
De ha vmi nagyon durva (Budaörs 400K miatt nem gondolom) tehát több nyelven tárgyal, szerődést ír, jogi részt mögérakja, alatta van 2-5db 6-10fős operativ/startégiai beszerző csapat tehát egy nagy cég pro procurement managere (felsővezető)akkor juttatásokkal az 1misi bruttó+céges autó + évi x misi bonusz is lehet.
Szóval nagyon széles a sáv.más: A motivált munkavállallóban sztem sokkal inkább meghatározó, hogy, hogy érzi magát a cégnél milyen feladatokat kap, azokat mennyire élvezi, milyen munkatársai vannak... vagy sokaknak épp az, hogy HOt, hogy kezeli a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok