- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Google Pay használata Magyarországon
- Szólánc.
Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #38042 üzenetére
Tudom, melyik kanyar az, egy döntött hepehupás elég rossz állapotban lévő kanyar, mint az egész útvonal Sörédtől Csákvárig. Aki nem ismerős arra, az úgy dobja el az autóját, ahogy van.60 felett ilyenkor ott egy két kanyar életveszélyes.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz madarasz92 #38044 üzenetére
Szerintem ez természetes reakció volt. Én mindig nagyon szívesen segítek ha azt látom valaki rászorul. Itt meg ugye erősen rászorultak illetve kötelességem is volt. Mondjuk nem ezen agyaltam ott akkor hanem azon hogy megállok és megyek segíteni amint tudok.
Més que un club!
-
vinikorn
aktív tag
válasz madarasz92 #38024 üzenetére
Nekem lenne egy 6600GT TOP AGP kártyám, ami a gépben van, VF700-Cu. Cserébe érdekel AGP-be 7600 GT (ha van ilyen) szintű passzív hűtésű kártya. Néhány hét garanciával, jó állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
válasz Napfénysüti #38040 üzenetére
Kemények vagytok
-
vinikorn
aktív tag
Fehérváron tudtok olyan műszerészt, vagy PC szervizt ahol egy Logitech fülhallgatót megjavítanak? A kábel közepén van egy hangerősítő és ott érintkezési hiba van. A DEMIKO-ban nem vállalták.
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen. 4 fiatal ült amúgy az Astrában és elmondásuk szerint előztek az egyenesben és ahogy visszatért a sávjába a kanyarban megcsúszott a kocsi. Gondolom ellenkormányzott de ahogy ezt tette visszafelé sodródva már nem adta ki és fejreálltak. A lányok mondták hogy mikor érezték baj lesz már kapaszkodtak (2 srác ült elöl és 2 csaj hátul). Az egyik csaj ráadásul rendőr volt. Kérdeztem hívjak-e valakit de azt mondták nem kell. Pár vérző sebbel megúszták de oltári mákjuk volt. Párom nagyon megijedt a szitu látványától meg az egyik csaj is rendesen remegett.
Amúgy ott azon a szakaszon (ahol kövekből raknak feliratokat a dombokra) ilyen hülye aprókavicsos aszfalt van amit néztem is hogy baromira csúszott...Més que un club!
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #38040 üzenetére
Veszélyes az a rész, munkából ha Csákvárra megyek én is arra szoktam menni. Kevesen járnak arra. kanyargós út és vonzza az embert, hogy nyomja neki a gázt. De annyira hepehupás az út, hogy könnyen megtörténhet a baj. Milyen opel volt?!
-
Napfénysüti
nagyúr
Képzeljétek! Ma reggel nagyon jót cselekedtünk práommal. Mentünk szüleimhez Mórra a Lovasberény-Csákvár-Mór útvonalon. Csákvár-Csákberény között ahol a dombok vannak láttam hogy egy autó az árokban áll oldalára borulva. Előttünk történhetett 1-2 perccel. Azonnal megálltam ás mentünk mi is segíteni megtámasztani a kocsit. Addigra csak a söfőr szállt ki a többi 3 utas még bent volt. Tartottuk a kocsit hogy ki tudjanak jönni. Hála égnek nem volt komoly sérülésük, be voltak kötve. Csak pár vágással megúszták. De az autó csúnyán összetört. Kihúztam az Opelt az árokból a Hondával és utána odébb toltuk ahol már biztonságban állhatott. Nagyon hálásak voltak az utasok a segítségért, de azt hiszem alap dolog hogy ilyenkor megáll az ember meg kötelesség is. Örültem hogy nem lett bajuk kérdeztem miben segíthetek de mondták most már nincs gond megoldják így elbúcsúztunk és mentünk tovább. Azért volt pár autó ami simán elment mellettünk (2 másik kocsi megállt segíteni de mi maradtunk egyedül végig).
Tényleg öröm az ürömben hogy nem lett nagyobb baj mert lehetett volna. Csak azt akarom mondani még hogy vezessetek óvatosan!Més que un club!
-
SzalaiG
addikt
Még mindig nem.
-
Poiro7
senior tag
válasz juliabrilke #38023 üzenetére
Lehet, hogy nálam van a hiba de hiába keresek rá a Dscaler felhasználóra nem dob fel semmit a gép
-
törölt tag
csak nálam van probléma az n betűs virágbolttal?
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Hol van Fehérváron digitális fényképezőt javító szerviz? Fujifilm S602Z
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #38023 üzenetére
Úgy tűnik hardveres probléma lesz, nem szoftveres. T-home-éknál megszoptam kb...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Tom5
addikt
512MB PQI DDR2 667 - érdekel valakit?
Sempron proci is van.[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Na emberek kellene nekem pár cucc:
Normális ház
Normális táp
775 CPU Intel Pentium 4 (650-505 stb) ebbe a lapba kellene [link]
Ram : DDR1-es legalább 512mb-os
VGA: AGP -sAjánlatokat várok .
[ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
Lightscribe-s cd-t vagy dvd-t kitől tudok venni itt Fehérváron?
Dodinak nincs -
gabyka
aktív tag
XD memóriakártyája van valakinek felesleges? Valami nagyobb méretű kéne...
-
Timyyy
őstag
válasz Pancsermeste #38018 üzenetére
És ha esetleg utána nézek valami tv-zős programnak, ami többféle tunert kezel, pl az enyémet is, és annak a beállításaival próbálkozok, nem pedig a saját szoftverével? Közbe irogatnak mindenfélét abba a fórumba is amit linkeltem, de lényegi megoldás nincsen.
Ilyenkor cseszi az agyam hogy mindenkitől messze lakom, már kikönyörögtem volna valakit hogy jöjjön át és nézze meg, de így magamra maradtam, meg a fórumra
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Timyyy #38015 üzenetére
DK-hoz tartozó 6.5MHz-es hang az a régi szép időkben volt a secam színnorma mellett, az biztosan nem lesz jó, ha csak nem vmi ezer éves kütyü, amit a szerelő szerelt be átkonvertálja a normát (de nem hinném).
Azon kívül amúgy sincs lehetőség beállítani ezt a programban.-= Pancsermeste® =-
-
Timyyy
őstag
válasz Pancsermeste #38016 üzenetére
Eddig is AVStream analog audio capture-rel csináltam, most legutóbb audio pin-nel, de a hangbeállításnál már mindet végigpróbáltam.
Ha sehogyan sem sikerül hangot kiszenvedni belőle, akkor hibás a kis szerkezet? Az nagy gáz lenne, mert van egy működő belső tunerem, de azért akartam lecserélni, mert ahhoz nincs win7 driver, én meg már nem használok xp-t. De ha ezzel is ugyanerre jutok, akkor ez csak kidobott pénz volt...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Timyyy #38015 üzenetére
Hmm... ez érdekes. Nálam az AVStream analog audio capture-rel is működik.
Azzal még tegyél sztem egy próbát Germany-n. Ha nem OK, akkor én uninstallálnám a TotalMediat (a beállítások is törlődjenek) meg a TV tuner driver-eit, és úgy újra próbálnám, lehet, hogy driver gond lesz...
Tudom, nem vigasztal, de nálam meg el se indul a hangolás Win7 alatt csak az XP-s gépen. Nagyon érzékeny a kis lelke...-= Pancsermeste® =-
-
Timyyy
őstag
Audio pin-nel is csak az a statikus zaj van...
Másik topicban ezt írták nekem. Ez befolyásolja a hangot? És milyen országra tegyem, ahol ez az alapértelmezett, magyarul el is lesz mentve?
[ Szerkesztve ]
-
-
Timyyy
őstag
válasz Pancsermeste #38012 üzenetére
A kábelekkel elronthattam valamit? Bedugtam a kütyü végébe arra az 1 helyre a koaxot. Magyarul ezen jön hang is kép is, nemdebár? A tv felőli végén meg a szerelő azt mondta, úgy csinálta, hogy tv kártyával is jó legyen.
Adtak hozzá olyan 3 színű kábelt meg antenna izét, de elvileg akkor ezek nekem nem kellenek, ugye?
Sajna hülye vagyok a témához[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
-
Timyyy
őstag
válasz Pancsermeste #38010 üzenetére
Nagyjából halkan sípol... olyan elektromos zaj féle... nem változik ha csatornát váltok.
Miután átraktam Németországra, újrahangoltam persze, reméltem hogy ennyi elég, de sajna úgy néz ki nem.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Timyyy #38005 üzenetére
Egyáltalán nincs hang, tehát teljesen néma, vagy csak sistergés van?
Ha sistergés van, akkor csatorna váltáskor változik a sistergés hangszínezete?
- Amennyiben az utóbbi, akkor csak norma gond lesz. Újra hangoltad a csatornákat Germany-n?
- Amennyiben meg se nyikkan, semmi hangot nem ad, akkor nincs megfelelően kiválasztva a hang eszköz.-= Pancsermeste® =-
-
Timyyy
őstag
Látom ma már nem fogom használni a tunert
-
kovsol
titán
válasz madarasz92 #38006 üzenetére
nekem meg Xbox360 hoz van [link]
mod: elsőre rossz linket raktam be[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
madarasz92
őstag
Aki esetleg venne PS3 -hoz játékot van egy pár Itt
-
Timyyy
őstag
Nemtudom, hogy a select audio device menüben pl mit válasszak... de már végigpróbáltam és egyikkel se lett hang
Van egy "audio pin source" (fogalmam sincs mi ez), egy "AVStream analog audio capture", és egy "Realtek digital input" (alaplapi hangot használok, gondolom ez az). Gondoltam próba alapján az egyik csak jó lesz, de nem... most akkor vmi kábelkötözgetést szúrtam el, vagy mit? Bár azt is nehéz, mert 1 szál koax jön a tv-ből.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Oké, átraktam németre, de hangom továbbra sincs, a képelszíneződés oldódott csak meg.
-
Aktív témák
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia