Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
f27
senior tag
találtam a fiokomba egy nokia 5310 xpressMusic tellát
kicsit beteges de 100% osan lehet használni független a kicsike!
kehélye két dolog van!
nem megy a kamerája! és az oldalsó 3 gomb kicsit meghót javítható mindkét hiba! a gomboknál a kis mikrokapcsolokrol leestek a lemezpogácsák! a kamera pedik simák kézel kivehető és cserélhető!
kellene valakinek? ha igen árat is mondjon pasz mit ér így -
Zin
őstag
vodás SIM-kartya van vkinek elado?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
f27
senior tag
válasz D.Orion #12896 üzenetére
valaki csalt megnézte milyen notit nyúzok
igen egy egy XPS ben lévő GEN2 kari! nem MXM es valami speckó csatis gyönyörűség kimondotan full HD megjelenítésre képezték ki! érdekesége hogy 1920x1200felbontásban tudja amit tud! crysis full HD be 25fps el nyomtam anno rengetegen nem hitték el és hűlyének néztek hogy ne magyarázzam be hogy egy noti jobban viszi a crysis full HD be mint egy jobb gép alapbeálításokon ez két éve volt akkor lett véve a kicsike csekély 2500EUR ért
de szerintem a mostani játékok is kivétel nélkül mind játszhatóak lennének rajta! hacsak valami nem brutálisabb a crysis-nél!? -
AtiGef
senior tag
Vinyó után most egy PCI-e videókarit keresek!
Privátba jellezzétek.
Maximum 25 000FT van a dologra. Legjobb kártyát viszem ami még bele fér az elöbb említett árba. -
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12858 üzenetére
Timyyy nálam van a hétvégén és most nem igen mer belépni, hátha belekötnek. Péntek délig nem keresték meg, akkor nézett fel utoljára pH!-ra.
Más: Ha netán még nem volt róla szó: NFS:Shift Tesco-ban a PC-s verzió 9.990Ft. A PS3 és Xbox pedig 12.990Ft. CD galaxis-ban és 576-ban is drágább.
-
juliabrilke
veterán
Írt a kártyás csóka!
Szerinte nála minden ok volt még vele. Biztosan a sok használattól és a dobozban való állástól lehetett rosszabb az állapota.
Utána meg elkezdett pánikolni, hogy elcsesztem a jövőjét?Ha kap egy nagy rúgást a lába közé... na akkor cseszem el a jövőjét.
-
f27
senior tag
AKCIÓ!!!!
SONY PSP---30.000ft csak a hétvégén!
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12888 üzenetére
látod én ezért nem ígérek soha semmit!
tegnap mikor vittek tőlem egy PS3 mat,kérdezte a srác apja mennyi garit adok rá!?mondom a kapuig viszont addig tesztelheti nálam amég akarja!ha itt nem jön elő a rejtett hiba akkor otthon sem fog ! ha üzemképes gépet veszel drágán tesztelni kell! ha hibásnak veszek akkor felesleges hisz hibás!persze egy tiszteséges eladó felvázolja neked a hiba jelenséget !és egy mindenre felkészűl vevő eszerint a legroszabra gondol és úgy veszi meg a zságbamacskát! legalább is én így csinálom! -
f27
senior tag
válasz JohnnyX #12884 üzenetére
ha 8millát keresnék akár csak évente akkor én nagyon jól érezném magam
így viszont kevesebbel is be kell érnem amúgy adok veszek így jönnek mennek a csomagok ma eladtam egy PS3 mat és vettem 3 projektort meg egy PSP-t holnap elvisznek egy PS3-mat és kitudja mit veszek ha nincs biznisz roszúl vagyok -
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12878 üzenetére
mindíg hangsújozod hogy nem veszel semmit használtan!
nem a használt dolgokal van a baj! csak látni kell hogy legalább látszatra semmi baja! nomeg amég teszteled ne legyen baja utánna már igaz zságbamacska minden de csak anyira zságbamacska mintha újat vennél gari nélkül
nekem napi szintem hoz a postás utánvétesen 30-50K értékbe cucokat! sokszor félek én is mikor veszek téglát vagy egy totálkáros vackot egy vagyonér -
jakobinus
tag
válasz juliabrilke #12881 üzenetére
Először emberi módon próbálnám. Tehát pénz vissza, többi költség az övé.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
jakobinus
tag
válasz juliabrilke #12875 üzenetére
Egyáltalán nem megy? Megtaláltam a hirdetőt, xxxx1991. Szerintem megkeresném, hogy a leírtak nem teljesen felelnek meg a valóságnak.
-
bence78
aktív tag
Van egy 2+2 főre (2 felnőtt, 2 gyerek-diák) szóló belépőjegy a pesti Aquaworld élményfürdőbe, egész napos, időkorlátozás nélkül, október 31-ig lehet felhasználni.
Nem tervezünk elmenni, olcsón megválnánk tőle.
[AQUAWORLD árai]19.700 Ft helyett kevesebb, mint az egyharmadáért odaadnánk
Kérném az érdeklődő fórumtársakat, hogy kizárólag privátban keressenek! Köszönöm
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12875 üzenetére
műszaki cikket általába teszt után szabad venni!bár egy vgat ill vacak 4K átutaltam volna én is
-
juliabrilke
veterán
válasz jakobinus #12872 üzenetére
Nézd!
Annyit mondott, hogy egy óra után hibázik. Tehát túlmelegszik. Megy rá egy normális hűtő és kész. De nem az, hogy teljesen sz@r.
Egy biztos. Hülye voltam. Eddig nem utaltam előre, nem üzleteltem teszt nélkül és nem vettem ilyen használt vackokat. Most se fogok ezek után.
-
f27
senior tag
válasz shankeesham #12873 üzenetére
akkor most mégsem vágott átt? ha valaki alkatrésznek árul valamit akkor az alap hogy zságbamacska!vagy tévedek
-
shankeesham
tag
válasz juliabrilke #12870 üzenetére
Látom, elindítottad a hadjáratot az illető ellen.
Ha nem gond belinkelem a hirdetését:
"eladó a fent említett videokártya.
a kártya hibája a következő:kb 1 óra használat után elkezd csíkozni meg pöttyösödni a monitor.szerintem vagy túlmelegszik vagy ram hibás vagy valami elektronikai hibája lehet.
alkatrésznek eladó vagy pár ezer forintért javítható.nekem se időm se kedvem nincs javítattni.
doboza, minden tartozéka megvan!a tartozékai meg a kártya hűtője legalább megér ennyit!!!"[ Szerkesztve ]
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
jakobinus
tag
8600gts 4k-ért? 12 alatt nem adják. Nem volt gyanús?
-
f27
senior tag
hát add vissza neki azt enyi! most nehogy már egy üzemképtelen szart megtarcs!
te én is eladok neked szatyorba egy projit kell? majd ha hazavited bedughatod
bár öszintén szólva ki a fene gondolná hogy szaros 4K val szerencsétlenkedik valaki hogy lehúzza!mégha 40K lenne -
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12868 üzenetére
mivel baxtak átt?
-
juliabrilke
veterán
Nos.
Sikeresen átbasztak. Bár "csak" 4k-val, de akkor is zavar. Megpróbálom legariztatni. Eddig nem csesztek át soha, csak most hülye voltam. Az biztos, hogy sosem veszek többet semmi használt terméket.
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12865 üzenetére
kb annyira tudom mint te
őszinte leszek hozzád!
eddig 2db PSP-m volt!
az elsőt elviték két napon belűl 45K ba!
ez alig 1 órája van meg! öszesen kb 3percet játszottam velük! ezen csak 20 másodpercet nem értek a PSP hez! csak azért bírom elindítani is mivel a menűje full megegyezik a PS3 méval hozták megvettem eladom! engem mindíg csak az érdekel menyi a hasznom rajta -
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12860 üzenetére
játék közbe 8-10órát bírnak! filmnézésel álítólag 15órát is kibírnak zenelejátszásal meg pasz30órát?
az áruk változó 40K körűl mozognak -
f27
senior tag
urak 10 perce kerűlt hozzám egy sony PSP slim black szép állapotban keménytokban! nem értek hozzá,de az tuti hogy viszi a játékokat memkariról is ha ez segít valamiben
érdekelne valakit? lemezen tudok hozzá adni néhány játékot is ha kell! -
sonykor
tag
Nem lakik valaki panel garzonlakásban? Néhány kérdésem lenne a rezsijével kapcsolatban.
-
törölt tag
Hy!
Kb 3 hete voltam a Diófában ettünk egy levest és egy komolyabbnak tünő 2.-at.Majd lenyomtam egy kis borral.
Hát utána elmentünk a mekibe is enni.
Plac multhéten pénteken voltunk ősszesen 2 voltunk.Hát nem jó érzés tőltőtt el igy elmentünk inkább a kertészbe.
Varsa menő hely de 11.000ft nem takarta be 2leves,2 főétel (semmi über),űccsi,uniqum,somlói. -
f27
senior tag
[U][/U]még mindíg eladó!
simson s51/1
nethibás PS3
hibátlan PS3
sok PS3 játék
2Gb notebook ram
Blu-ray film--nagyon vadon -
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
válasz Bubu79 #12847 üzenetére
Elsőre a Castrum lesz a nyerő, de lesz még alkalom kipróbálni a többit is - köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Köszi srácok - lassan már az lesz a gond, hogy melyiket válasszam
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
A@ron
tag
válasz PhoenixK #12842 üzenetére
Az árak mondjuk borsosak, de ha megnézzük a ki,-és felszolgálás minőségét, a kaja minőségét, mennyiségét, látványát, akkor önmagában megér egy misét.
Az adagról meg annyit, hogy mi egyszer elmentünk családdal kilencen, kértünk egy öt,- és egy kétszemélyes tálat, és nem bírtuk megenni! 4 műanyag doboznyi kaját hoztunk haza.
-
shankeesham
tag
Van eladó s775-ös lap integrált VGA, DDRI, AGP
MSI PM8M3-V ---> 2,5k
Foxconn 661M05 - 6LS ---> 2,5kvivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
shankeesham
tag
A Diófa viszont igazán korrekt étterem, mondjuk az árak is ott vannak. Ha viszont nem számít az ár ........
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12840 üzenetére
Vp sincs. 2x320Ft(diák) a busz. 2x1 óra oda vissza.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12832 üzenetére
478 hűtő, igaz Vp-ben van.
-
Timyyy
őstag
válasz #00809728 #12835 üzenetére
A Kertész Csárdát csak alátámasztani tudom, születésnapi ebédmeghíváson voltam ott. Akkora adag kaját adnak, hogy csak kamilláztam, hogy véletlenül 2 fős tálat rendeltem? De aztán kiderült hogy nem.... és hihetetlenül finom!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Bubu79
addikt
válasz #00809728 #12835 üzenetére
Leköteleztél, köszi
Én csak erről tudtam, de amiket mutattál azok is egytől egyik nagyon jónak tűnnek, van miből válogatni
Köszi még egyszer
-
törölt tag
válasz Bubu79 #12834 üzenetére
Na ebben nagyon jártas vagyok most.
-Szfvár kertész csárda [link]
-Szfvár Kiskakas étterem [link]
-Szfvár Lovagi étterem [link]De ha über jót akarsz enni és sokat-olcson akkor
13Km Szfvártól-Sukoró Gémeskut étterem [link]
Én ezekben szoktam kajálni és ezek szerintem pazar helyek.De lehet vannak még más helyek is.....
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #12833 üzenetére
Köszi Philo - meg is feledkeztem a legkézenfekvőbb megoldásról
Üdv Népek, némi segítségre lenne szükségem:
Székesfehérváron keresnék valami nagyon hangulatos, jól főzős éttermet - pénz, ékszer nem számít
Köszi előre is
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok ! Tapasztalat kerestetik. [link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
juliabrilke
veterán
Keresek!
o Szigetelésben jártas szakembert.
o 478-as foglalatra heatpipe hűtőt.
o 2 magos notebook processzort magas szorzóval (12, 13, 14).
o Passzív tápegység
o 8400GS vagy nagyobb olcsó videókártyát.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12828 üzenetére
Regem óta az összes ph!-sban kalapos voltam. Meg jó pár gamepod és mobilarena-st is kitöltöttem, ott is mindig kalapban voltam. Eddig egyetlen egyszer hibáztam, a legútóbbi gamepod-on, azon kívül meg 100kalapból 0 nyeremény. Szóval ennyi, kezdem megszokni, csak kurvaszar, hogy soha sehol nem nyerek. Még jó, hogy nem járok kaszinóba.
(#12830) PhoenixK: Hétvégi lottó 5-re? Múlt hétvégén a 6os lottón majdnem felkötöttem magam. 3x2 találata lett anyámnak... Minden szám megvan csak nem egy sorban...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12826 üzenetére
Javították BiP-re. Nagyon szar vicc volt...
Szerk: Nekem meg megint nem jutott egy póló sem, mondjuk eddig egyetlen egy nyereményjátékon se nyertem soha. Nem csak a pH! kerül el a szerencse...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #12823 üzenetére
Én úgy tudom, hogy akiknek a nevét itt leírják azok már részt vesznek a sorsoláson. Az ilyen szűrést még azelőtt elvégzik mielőtt a helyes válaszadók szabályosan játszó részének a nick-jeit nyilvánosságra hoznák.
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12823 üzenetére
Néha D.Orion is belép tőlem ha itt van, vagy én tőle, de ez már régen volt, mostanában nem. Remélem ezért nem szólnak
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12821 üzenetére
Viszont a kérdések nehézségét nézve meglepően sok a jó válaszadó... bezzeg az ezelőtti gamepodos játékon... pedig az szerintem könnyebb volt. Na sebaj, ennyi emberből is végre sikerült kiválasztottnak lenni
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12819 üzenetére
Olyan nagy darab lennél? hihi
És most hogyan tovább? Majd megkeresnek engem pü-ben, vagy mi?
Szerk.: ja, és hogy néz ki a Gamepod póló?
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12815 üzenetére
JULCSI nyertünk!!!!!!!!! Csak te PH-sat én meg Gamepodosat Elviszem majd bowlingra és ha nem tetszik kicserélhetjük húúúúúú de jóóó még soha nem nyertem semmit se!!!
-
D.Orion
veterán
Nimá nyertél polót, gratula! Látom Timyyy is nyert, hát még nem hívom fel, mindjárt hazaér , had legyen meglepi(bár mondta, hogy hívjam )
Egyébként te már nyertél ezelőtt valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Gratula!
Én még nem nyertem.... de úgyis a notira hajtok!-= Pancsermeste® =-
-
deicide
veterán
-
juliabrilke
veterán
Jönnek a nyertesek "folyamatosan"!
Bár az 1/3-át kizárták csalás miatt. Nagyobb az esély.
-
f27
senior tag
válasz shankeesham #12811 üzenetére
annyira nem volt rosz a kérdés,mivel amerikában egy kb 14éves kisfiú 5 perc alatt rájött hogyan lehet megtörni a PS3 mat!
a sony minden megjelent játékot folyamatosan és 100.000EUR adott neki hogy KUSS a rejtéj titok maradt egyenlőre! a kisrácról semmi hír !de még a kosza híreket is törölték a net minden pontjárol! -
shankeesham
tag
Látszik, hogy nem Playstation fan vagyok. Egyből megkérdeztem f27-et, hogy a PS3 chippelve van? Kiderült, hogy PS2 után ez már nem így van.
Bezzeg a jó kis Amiga 500-asom..........
[ Szerkesztve ]
-
shankeesham
tag
Kinek van olcsón PCI-os wlan kártyája?
-
f27
senior tag
valakit érdekelne egy nethibás PS3? csak a net nem megy rajta! minden egyéb hibátlan!lehet filmezni rajta zenélni és játszani! 40Gb vinyó van benne (ez volt kéznél)de nem a 40Gb változat! duplafejes modell! ezzel a típusal nem találkoztam még! az egész belseje 60Gb nak felel meg de nem az!épp most lett kész! ha kell valakinek megegyezünk piaci ár alatt! dobjon PÜ-t vagy hivjon fel telón!
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #12806 üzenetére
Köszi, de celeron 2db is van tartalékba.
2 magos kellene minél magasabb szorzóval. (tehát 12, 13, 14) Egyébként kis celeron is szépen húzható, már próbáltam. Nem is volt gyenge.
Csak ügye a szorzót és a voltot nem veszi vissza, ami eléggé zavar benne. -
shankeesham
tag
válasz juliabrilke #12804 üzenetére
Mobile Intel® Celeron® 530?
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #12804 üzenetére
most megfogtál!enyire nem vagyok othon az asztali gépeknek típusaiban!
egy rokonom kért meg szerezzek neki egy két ilyen vackot! én vettem egy kukásszütyőnyit és ezek voltak benne!
hogyan tudom megálapítani a prociról milyen?
azt tudom van két darab ami ilyen panelben van! tehát panelostól kéne belenyomni az alaplapba!pár ha nem vagyok tök analfabéta akkor te most p4 prociról beszélsz!? nekem meg p2-p3 prociaim vannak -
shankeesham
tag
Akit esetleg érdekelne:
Eladó: E5200-as OEM CPU --> 12k
-
juliabrilke
veterán
Fel a szigetelés, rá a "cucc", meg a háló, utána meg befedni az egészet.
Tehát egy szigetelés kellene. Fő szempont nem a sebesség lenen, hanem igényes munka. Egyébként számításaim szerint 1 esetleg 2 nap alatt elkészíthető teljesen.Egyébként minden meg van hozzá, talán az kell, amivel felviszed rá az anyagot.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva