Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
DarkByte #97472 üzenetére
Pannon Pakk 20K-ért kiviszi.
Viszont a hulladékudvar macera. Időpontot kell előre foglalni, az ott dolgozó faszoknak előre köszönni, és ha minden jól megy (mondjuk van saját bejelentett lakcímed, amihez van garantáltan fizetett hulladékszállításod, és mindez még a számítógépükben is benne van!) és jó napjuk is van, akkor beviheted a hulladékodat. Ja, és nem lehet ám bármilyen hulladékot bármilyen hulladékudvarba bevinni, egy bizonyos mennyiség felett pedig fizetni is kell, illetve van, amire napi!!! kvóta van. Szóval egy kurva nagy lutriért bohóckodsz egy csomót.
Olyat is megkaptam a faszoktól, amikor vittem 280 kg bontási törmeléket, hogy ezt bizony otthon le kellett volna mérni, mert csak 230kg-ot vehetnek át. De ezt ők is hehe, csak a kifelé mérlegelés után látják. Én meg nyilván nem kezdem el otthon konyhamérlegen egyenként méregetni a törött csempéket
Ja és alig vannak nyitva, de közben még ebédszünet is van.
Én az idei lakásfelújítás után megfogadtam, hogy soha többé nem fogok semmit a hulladékudvarba vinni, inkább óvatosan mindent kib***k valami zöldterületre.Sajnos ilyen Magyarországon a hulladékkezelés 2023-ban, mióta a MOL átvette, és odafigyelünk, hogy az EU felé tartsuk a hulladék újrahasznosítási vállalásainkat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest