Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz DarkByte #97472 üzenetére
Pannon Pakk 20K-ért kiviszi.
Viszont a hulladékudvar macera. Időpontot kell előre foglalni, az ott dolgozó faszoknak előre köszönni, és ha minden jól megy (mondjuk van saját bejelentett lakcímed, amihez van garantáltan fizetett hulladékszállításod, és mindez még a számítógépükben is benne van!) és jó napjuk is van, akkor beviheted a hulladékodat. Ja, és nem lehet ám bármilyen hulladékot bármilyen hulladékudvarba bevinni, egy bizonyos mennyiség felett pedig fizetni is kell, illetve van, amire napi!!! kvóta van. Szóval egy kurva nagy lutriért bohóckodsz egy csomót.
Olyat is megkaptam a faszoktól, amikor vittem 280 kg bontási törmeléket, hogy ezt bizony otthon le kellett volna mérni, mert csak 230kg-ot vehetnek át. De ezt ők is hehe, csak a kifelé mérlegelés után látják. Én meg nyilván nem kezdem el otthon konyhamérlegen egyenként méregetni a törött csempéket
Ja és alig vannak nyitva, de közben még ebédszünet is van.
Én az idei lakásfelújítás után megfogadtam, hogy soha többé nem fogok semmit a hulladékudvarba vinni, inkább óvatosan mindent kib***k valami zöldterületre.Sajnos ilyen Magyarországon a hulladékkezelés 2023-ban, mióta a MOL átvette, és odafigyelünk, hogy az EU felé tartsuk a hulladék újrahasznosítási vállalásainkat
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Pencil 1 - karcmentes, szinte új
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest