Aktív témák
-
Haart
addikt
Eladók:
Asrock 775VM800 alaplap - 8k
samsung 1db ddr400 512mb - 5k
samsung 1db ddr400 256mb - 2.5k
Manli Fx5500 128mb AGP - 6k
P4 D915 dobozos (3.7ghz alapfeszen)- 13k -
rptr
tag
válasz Rhino666 #791 üzenetére
En Canon iP5200-vel nyomtattam DVD/Cd-re. Canon sajat sw-evel, meg Nero-val. Verba full printes DVD/Cd-re. Az eredmeny egesz meggyozo. Egy probalkozas volt olyan lemezre is, aminek fotopapir szeru a felulete (glossyprint), az is szep lett. Nekem a Canon sajat sw-e jobban bejott, valahogy kezelhetobb volt, meg pontosabb, mint a Nero Cover Designer. Ennel tobbet nem tudok.
-
Haart
addikt
Eladók:
Asrock 775VM800 alaplap - 8k
samsung 1db ddr400 512mb - 5k
samsung 1db ddr400 256mb - 2.5k
Manli Fx5500 128mb AGP - 6k -
kovari
tag
ASUS A 6000 KM notebook256mb geforce 7300 mas saját videókártyás,512 ram, 3000+ sempron,dvd író,wifi, kártyaólvasó,60 gb hd,stb...stb...sürgössen eladó,kissebb notebook ot beszámítok. Ár:140 k
-
Rhino666
addikt
Keresek 1db kedves embert, aki be tudna vezetni a lemezre nyomtatás rejtelmeibe! Milyen technológiával érdemes, milyen lemezre (full print?), milyen nyomtatóval stb. stb...
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
Lemezek rendelésre!
-
Gabás
addikt
válasz vizslakutya #785 üzenetére
tűzfalat kikapcsoltad?
-
vizslakutya
senior tag
Valaki tud segíteni?
adott két gép,adsl,DI-604 routerrel.Az egyik kiválóan műxik,a másik pedig azokat a progikat amit újonnan raktam fel vagy magukat frissítették nem engedi ki a netre.A hálózati kapcsolat okés.Pl a winamp minden gond nélkül tud csatlakozni,de a Firefox ami eddig működött a múlt héten frissült, már nem csatlakozik.Ma felraktam az Avast progit az sem tud felmenni.A vinyót kivettem és a másik /jó /gépen átnéztem Pandával,Spyboottal,Ad-Aware val,Spyterminátorral.Eredmény semmi.Hol keresgéljek?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
L|zsidoboz
őstag
sztem azért van a belépő, hogy a koncertekre ne tudjanak ingyen bemenni, akit csak az érdekel.
Good to be good, but better to be lucky.
-
PowerBuldog
veterán
Érdekel valakit esetleg egy gyári Nokia N73 elő- és hátlap? (4k)
Meg volna egy Nokia AD-41 átalakítóm is!(4k)
Az AD-41 3.5mm-es jeck átalakítós irányító gombokkal, minden nokiához jó ami pop-portosEladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rhino666
addikt
Kb. fél év garis, hibátlan cuccok:
Abit KN9 (Free Sector) - 12k
AMD Athlon64 x2 3800+ AM2 EE OEM (z0ty) - 10k
Cooler Master HyperTX (boba6) - 3k
A három cucc együtt 22k, tehát a profi hűtő ajándék!
Samsung 250GB SATAII/8MB (PC-Trade) - 10k
További kedvezmény: a négy cucc együtt csak 30k!
Az első három cuccból csak akkor adok el bármit, ha mindre van vevő!2025 - a szólásszabadság halála
-
maszat
senior tag
Sapphire Radeon 9000 PRO 64 MB, 128 bit, 4x AGP valakinek fix 3,5k-ért?
-
rptr
tag
válasz LordVader80 #775 üzenetére
''amúgy minden a szokásos''
Tehat gagyi. -
Agyasima
őstag
Fontos kérdés:
Volt már valaki sörfeszten? Mert én még nem, és terveztem ma kimenni, de elszomorító körülményekről számolt be ismerősöm, aki volt. Tényleg gagyi?toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rhino666
addikt
Új vagy használt USB-s DVD-olvasót vagy írót keresek 10k alatt.
Boba, ez neked is szól!2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
~1,5 éves, használt HPC beles CT 360W 20/24 +2sata tápért sok a 3k?
[Szerkesztve]2025 - a szólásszabadság halála
-
ALI_G
veterán
Eladók:
NEC 2500A@2510A, fehér színű, jó ha 100 DVD-t írtam vele. 4k
LG valamilyen CD író, 48x/16x/48, fehér színű, pár 100 CD-t írtam vele. 1,5k
egyikkel sem volt gond eddigi élete folyamán.
Együtt a kettő 5k
hibátlanok, ezért vannak magasan az árak. Garanciát vállalok egy hetet, szokásomhoz híven.
Belinea 17'' 103095 9k
ez is tökéletesen sértetlen, karc mentes, tökéletes kép.
1024-ben 105 Hz, 1152x864-ben használom 85 Hz-ben. 2 vagy 3 éves, még a doboza is megvan a leírással együtt, mint ahogy nekem mindig is megszokott lenni minden amit adnak egy termékhez!
Ha érdekel, privátban is keress meg! -
cochy
tag
Genius kb-19e multimédiás billentyűzet eladó - 1K
HIS X800gto PCI-e vidkari 256/256 (5910 3dmark05) - 16K (silencer4 ha kell)
A4-Tech TrackBall egér, alig használt 2K -
boba6
senior tag
van egy 2GB ezüst iPOD Nano-m
év végéig garos, de nem volt használva még
39900 helyett 29900... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Frenky89
addikt
Eladó: RAM DDR PC2100 266MHz 512MB - 6k
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #762 üzenetére
Tehát 300Ft-ból olcsóbban jössz ki, mintha fizetnél a wc-ért...
-
Rhino666
addikt
Samsung 250GB (SATAII/8MB) fél év garival kinek mennyit ér meg?
-
rptr
tag
Keresek:
128bit-es ATI 9000 kornyeki kartyat.
PCIe-s, ddr2-es alaplapot (Intel/AMD), hozza valo c2d-s, vagy x2-es proccal, +1gb ddr2 RAM, es meg egy PCIe-s VGA-t (6600GT-tol felfele, DDR3), tuning nem szempont.
Privit irjatok, ha van valami. -
-
Rhino666
addikt
Nem hiszem el hogy szaros 300 Forint miatt picsogtok.
Cigányok-e vagytok?2025 - a szólásszabadság halála
-
proper
őstag
a belépőnek semmi köze nincs a fogyasztáshoz
egyszer megkapják a pénzt a helyekért meg még megfejelik a látogatokat is mert megteheti
csak azt nem értem hogy meg lehetett csinálni 13 sörfesztivált belépő nélkül akkor most mért kell erőltetni, de ahogy hallom a rádiobol teltház van -
pmheros
őstag
válasz LordVader80 #750 üzenetére
az a 300 Ft az miért kell? mert aki megy az fogyaszt
vagy van aki elmegy megnézni ahogy más isziknem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
-
proper
őstag
válasz LordVader80 #750 üzenetére
azt a pénzéhes ........
akkor idén se megyek csakis elvi alapon -
proper
őstag
idén is belépős lesz a sörfeszt?
-
kalapos
tag
Eladó:
- Gigabyte GA-965P-DS3 alaplap (új; 3 év gar.) - 23000 Huf
- Gigabyte GA-945P-S3 alaplap (C2D support; 2,5 év gar.) - 15000 Huf
- DTK PTP-4007P 400W-os tápegység (komoly megbízható táp, alig használt) - 5000 Huf
- Sapphire Ati Radeon 1650XT 256 Mb-os videokártya (gyárilag emelt órajeles; 1,7 év számlás kiskergar; PCI-E; jó kis 7600GT alázó ) - 24000 Huf
Privit írjatok, ha valakit érdekel valami!Inviziböl Dzsizusz
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #744 üzenetére
de ennyire?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #739 üzenetére
a másik az üzletvezető volt...most próbáltam őket hívni, kérdezd meg, 1 csörgés után bekapcsolt e a fax....1:2...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
Tamás24
tag
Double layer-es DVD árakat dobjatok plíííz szegeden.
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
LordVader80
őstag
azért sztem 1 eladó miatt nem kéne az egész kocerájt leírnod, hozzátéve, hogy teljesen jogos a felháborodásod iránta. De 1 eladó hibázott, a másik meg próbált már segíteni, nemde?
Az 1:1
az meg hogy nincs vásárlók könyve: ha te nyitsz egy boltot, lehet te is elfejtesz 1-2 dolgot nyitásra elintézni, ami persze nem mentesít a felelősség alól, de el lehet nézniMay The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
a szamszung outletet nézd meg. bár onnan a haver vett 80ért egy 130K-nak mondott széparcú teltkarcsú mosogatógépet, egy hét alatt ki is mentek bekötni, még egy hét volt, mire kiderült, hogy nem túl természetes 6 órán keresztül mosogatni, két hét javítás után pedig folyt belőle a víz....a haver megunta, pénzt visszakérte, a mátyás térnél valami ilyesmivel foglalkozó faszitól vett 25K-ért keveset használt mosogatógépet, most is megy neki....
-
Rick4
félisten
nem tudom, jártatok e Szeged új csodaboltjában, az eletro outletben, a kálvária sgt és a vásárhelyi pál u. sarkán. szombaton nyitottak, az újság is írta, rengetegen voltak. tegnap arra jártunk, gondoltuk beugrunk, tehnoszonik 82es elcédétévé 90K-ért van, mondom megnézem, ha tetszik, meg is veszem. bemegyünk, volt jópár vevő, de tolongás messze nem, 20an lehettünk. 10 perc mozgolódás után odamentünk egy eladóhoz, mikor már elég unalmas volt, hogy ott nyomkodom a tévét, mondjuk mit szeretnénk. ezt a tévét venném meg, feketét szeretnék, de előtte elkérném a távirányítót, érdekelne pár funkció ami nyilván csak arról vezérelhető. okés, elmegy a raktárba, megkeresi. 10 perc múlva már kissé türelmetlenül elindultam megkeresni, de épp jött szemben egy akármilyen távval, amit nem ezé volt és ezt mondja: -csak ezt találtam-.....nem mondod, hogy négy tévé van a polcon, és egynek sincs távja? hát ő bizony nem találja, de akkor keresi tovább. újabb tíz perc séta után csak elindultam megint megkeresni az embert, hogy mostmár találjon ki valamit, megyek a másik végébe az üzletnek, erre mit látok: emberünk bőszen csomagol egy másik vevőnek videót. namost vagy ehhez értett, vagy valami baleset miatt a rövidtávú memója nem volt okés, gondltam csak akarom azt a kurv@ tévét, csak megkérdem mi van a távval....odamegyek, ő már egy harmadki vevővel indul másfelé, a kérdésre menet közbeni válasz: sajnos nem találtam távirányítót...hurrá. mondom frankó, akkor nem is kell tévé, de ezt a köcsögöt még megverem egyszer...kifelé menet csak mérgelődtem, de a kocsiba ülve ott motoszkált a fejemben a gondolat, elég régen vége a kommunizmusnak, tudni kellene, ki él kiből, ki van kiért.....a párom visszament, hogy pár kedves sort kanyarítson a vásárlók könyvébe. kéri a pénztárostól, erre a válasz: (természetesen flegmán) ja, az nincs, talán ma délután hozzák már....hibátlan hozzáállás. elkezdte felírni a kifüggesztett papírról a fogyvédelem telszámát, mire egy mókus rákérdez, látva mit csinál: tud esetleg segíteni? rövid történetelmesélés után bocsánatért esedezés, meg kivoltazás, ő még szegénykém csak tegnap óta nyomja itt, , meg távirányító megkeresés felajánlás. de szépen megköszöntük, ott mi nem szeretnénk vásárolni....kijöttük, és hagytuk az egészet ott ahol van...
-
Poctar
senior tag
Még pár napig eladó a következő kerékpár: [link]
-
klewy
aktív tag
Hi all!
Egy ilyen Ati 9800 SE videokarira kéne ventilátor.
Ha van valakinek, szivesen vennék.
Igy néz ki:
[link]
Tenkjú.music4ever
-
ALI_G
veterán
Eladók:
NEC 2500A@2510A, fehér színű, jó ha 100 DVD-t írtam vele. 4k
LG valamilyen CD író, 48x/16x/48, fehér színű, pár 100 CD-t írtam vele. 1,5k
egyikkel sem volt gond eddigi élete folyamán.
Együtt a kettő 5k
hibátlanok, ezért vannak magasan az árak. Garanciát vállalok egy hetet, szokásomhoz híven.
Belinea 17'' 103095 9k
ez is tökéletesen sértetlen, karc mentes, tökéletes kép.
1024-ben 105 Hz, 1152x864-ben használom 85 Hz-ben. 2 vagy 3 éves, még a doboza is megvan a leírással együtt, mint ahogy nekem mindig is megszokott lenni minden amit adnak egy termékhez!
Ha érdekel, privátban is keress meg!
[Szerkesztve] -
Rhino666
addikt
Az fasza hogy egy hét alatt 2 rugóval drágább lett a Corsair Voyager, a proci ami kellene az (már) nincs is a listán, az Enermax tápok meg még mindig k**** drágák.
Persze amire abszolút nincs szükségem az rohadt olcsó.
Ez nem az én hetem...
[Szerkesztve]2025 - a szólásszabadság halála
-
-
Rhino666
addikt
Nokia n93i a héten csak 120k.
-
kalapos
tag
Eladó:
- E2160 Core2duo proci (új, 1év gar.) - 18000 Huf
- Gigabyte GA-945P-S3 alaplap (C2D support; 2,5 év gar.) - 15000 Huf
- DTK PTP-4007P 400W-os tápegység (komoly megbízható táp, alig használt) - 5000 Huf
- Sapphire Ati Radeon 1650XT 256 Mb-os videokártya (gyárilag emelt órajeles; 1,7 év számlás kiskergar; PCI-E; jó kis 7600GT alázó ) - 24000 Huf
Privit írjatok, ha valakit érdekel valami!Inviziböl Dzsizusz
-
Frenky89
addikt
Eladó: PC2100 512MB DDR266 RAM - 6k
-
proper
őstag
eladó
nv silencer 6 - 2k
galaxy 7600gt 575/750 premium zalman 25k 1650xt csere érdekel
maxtor 120gb pata 2mb (16 bad sector) - ?k
lg dvd iró 4081b - ?k -
tomika111
tag
Eladó:
Intel Celeron 2,3ghz proci
asus p4s533-x alaplap
256mb ddr memória
geforce4 mx440 videókari
300W-os tápegység
Egyben 15k-ért vihető vagy csere vadonat új 250GB-os vinyóra!
Minimális alku belefér!!! + 2 x 512 mb samsung ddr2 800 8kYou'll never walk alone
-
klewy
aktív tag
Kedves Népek!
Keresek egy filmet megvételre!Címe: USA Invázió, de lehet hogy forditásban Tomboló terror a neve
Sehonnan nem tudtam megrendelni, csak bennetek bizom.
Poén ajándék lenne, ha valakinek megvan jelezzen PÜ-ben! Köszönöööömmusic4ever
-
jenko
tag
Sziasztok!
Vannak dolgok:
abit kt7e legfrissebb biossal 3k
384 sd ram 3k (3x128@133Mhz)
amd athlon 1100 (11x100) csendes hűtővel 3,5k
LG combo 3k
mx440 low profile vagy inno fx5200 szintén passzív, de nem low 3,5k
megkímélt, szép állapotú 1éves ház 300w-os noname táppal, floppyval 2,5k
szükséghangkari (sb16) ez ajándék, ha valaki legalább a lap-proci-memó-t, vagy az egészet egyben elviszi
15'' mag monitor 2k
egyben 20 az irányár
még használom, kb 1 hétig
ehhez pont menne az a 20gigás vinyó
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
pintyesz
senior tag
2X256MB DDR400 5ért vihető
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
valakinek van notebookja eladó? normális P4es cucc érdekel...
[Szerkesztve]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Szalmiák
csendes tag
Sziasztok.
Ezeket az alkatrészeket szeretném eladni:
-Abit AN8 32X SLI Socket 939-es alaplap,minden tartozékával,
-AMD Athlon 64 3200+ proci ,Venice DH-E6
-MSI NX6600/128MB/TV/PCI-EXPRESS videókártya
-2x256Mb ram
-Pioneer 111D DVD-RW
-Nagy ezüstszürke ház+400W-os tápegységgel
-Seagate 20Gb-os Winchester,
Írjatok árakat... -
pmheros
őstag
hali,
(csak az embereknek ilyen ár láttán nincs kedvük alkudni)
kétféle eladó van:
az egyik aki nincs tisztában az árral az ilyennel hosszas győzködés után is alig lehet dűlőre jutni, mert hogy ő annak idején 10 -szer ennyiért vette
a másik az az eladó aki nagyon is tudja az aktuális árakat de valakin nagyot akar keresni
egyik sem kelt jó benyomást az esetleges érdeklődőben
ezért érdemes jól beárazninem vagyok tökéletes
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független