- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A nagy életmódváltás.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Kyle Katarn #18499 üzenetére
a memcsi az Ősember féle széria?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Kyle Katarn
csendes tag
Eladó/Csere 2x1GB DDR2 MICRON D9DQW 800MHz 4-4-4-8 @ 2.1V - 8000
AMD 754 Sempron 2800+ - 2500
Codegen 400W - 1500Érdekel:
NV silencer 5
6800 ref.hűtő -
Frenky89
addikt
válasz szumoo #18495 üzenetére
Hát az biztos, hogy több a boldogsághormonom mint azalatt az idő alatt míg tanultam. öröm, bódottá'
Más: ha a mem. kártya olvasó "Optimalizálás gyors leválasztásra" vagy mire van állítva, akkor lehet kirángatni ha már nem másolok semmit róla/rá és nem kell "Kiadás"-ra vagy "Biztonságos eltávolítás"-ra kattingatni?
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
TÚL AZ ÉRETTSÉGIN
-
Exon
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet szerezni szegeden régi SNES-hez kazettákat?
Vagy esetleg ha valakinél porosodik otthon irjon egy privit -
PowerBuldog
veterán
A baj az, hogy úgy tűnik nekem egy egész Pro Toolst kell vennem az egeremhez, mert a bal egérgomb baromkodik. Azt olvastam, hogy le lehet cserélni a ház felső részét ezzel, és az megoldja a problémát. Abban van talp készlet is.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #18487 üzenetére
Én MX Revolution-höz keresek de legutóbb amikor néztem, még nem is létezett! Szólj ha látsz valamerre.
2025 - a szólásszabadság halála
-
boba6
senior tag
válasz Gergello #18488 üzenetére
nekem lenne is ha vmi ügyes raktáros nem nézett volna el egy betűt és nem ZM-F2 ventit pakol be helyette
péntekre remélem megkapom... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Gergello
addikt
hali!
Zalman fanmatet vennék. Boltotban is akár, mert idc webshop szerint nincs raktáron.
Más boltot nem tudtok esetleg? -
PowerBuldog
veterán
Nem tudjátok hol lehet Razer CopperHeadhez olcsón pót teflon talpakat kapni? Kissé megkoptak már a 3 év alatt a gyári talpak, ki kéne cserélnem őket.
-
DerDer
tag
Hol érdemes szegeden pc ventillárt venni? Sürgős lenne
-
ALI_G
veterán
-
Gergello
addikt
Ép kézláb háza van valakinek eladó? Csak jó állapotú érdekel, karistos, szétfarigcsált az nem. Esetleg még DVD író is érdekelne.
-
rptr
tag
Elado 8600GTS:
-
ALI_G
veterán
A dugó térről merre induljak el, ha nekem egy 30*30*40-es dobozra lenne szükségem amit becsomagolva feladhatok postán?
tesco? -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
yerekek. olyan kábel kellene nekem, hogy az egyik végén rs232 apa, a másik végén rs232 apa dugó van. saccra elég a 3-4 méteres kábel. van ilyen valakinek? vagy tud heggeszteni egy ilyet valaki?
tisztázásképp:[link]
esetleg egy 10 méteres egyszerű hosszabbító is jó..[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bolcsodal
addikt
HD2600XT 512MB AGP (+20hónap gari) 16K
Esetleg hasonló teljesítményű/garanciás feltételek mellett PCIe karira cserélhető.
They drew first blood....
-
Shape
aktív tag
kedves ph-s kollégák segítségre lene szükségem
be akarnám üzemelni a skystar2-es műholdas karim, de az istenért se lát semmi jelet, ebben csak az a fura hogy a régi analóg beltérim frankon látja az astra műholdat.
olyan segítőkész embert keresnék aki kölcsön tudna nekem adni egy digitális beltérit (lehetőleg astra műholdra beállított csatornákkal) egy fél napra.
szeretném letesztelni hogy a kábelezés (kb 1000 éves padláson keresztül) vagy a műholdas kártya sza***szik, de ameddig nem tuti hogy a kártya a rossz nem szívesen vennék tesztelés céljára egy beltérit.
ha van esetleg olyan szegedi user aki szintén használ skystar2-es karit akkor az még jobb lenne hogy nála letesztelhetnénk az enyémet (ennek sajna kicsi az esélye de hátha )
-
proper
őstag
csütörtökön eü vizsgázok, valakinek nincs véletlen arra fele ismeröse?
szolhatna pár jó szót az érdekemben -
őstag
Jó reggelt
Hát nekem úgy jön le ez az egész garóztatás,hogy a legnagyobb gond talán azok emberek hozzá állásával van akik ezeket intézik.Személlyes ügy ként kezelik holott nem az Ő zsebükből kell a hibás terméket kifizetniük és mégis nyűglődnek rajta.Pedig véleményem szerint egy jegyző könyv csatolásával ha visszaküldik a gyártónak szó nélkül kicseréli a terméket.Azt meg nem hinném,hogy a gyártók közti kiélezet piaci versenyben pont egy gyártó tartana vissza egy garóztatásra váró cuccot.Üdv:Attila
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #18448 üzenetére
arról ugye nem is beszélve, hogy a gyártóval, nagykerrel Te nem vagy szerződésben, így téged nem is érdekel, hogy ők a bolttal hogy intézik a dolgot. egyszerűen a bolt dolga, hogy elintézze 15 napon belül, vagy hosszabb időt komoly indokkal alátámasztva a garis dolgokat, értelmszerűen ha ugyanolyan termék már nincs, akkor simán kérheted az eredeti számlán levő összeget vissza, és ennyi..
-
pintyesz
senior tag
Így kell visszaküldeni a lapot az ügyfélnek,az Ipon szerint:
Ilyen FET-tel küldték vissza a lapomat amire azt mondták,hogy cserélték újra.
Leszögezném amikor elküldtem még semmi baja sem volt a FETnek,ezt kéépekkel is alá tudom támasztaniFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rhino666
addikt
MSI 9600GT 512MB Red Moon OC 30k
Nokia 6820 kártyafüggetlen teló 15k
Genius VideoCAM Live! USB-s 4k
The Witcher! DVD (eng, oem) 3k
Intel Pentium 4 s423 1,5GHz 1k
Vodafone Vitamax SIM 1k[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz pintyesz #18439 üzenetére
Én hasonló esetben (ugyanazon termék második garanciáztatása után egy hónap alatt nem küldtek cseredarabot) küldtem nekik emailt, hogy jogszabályok alapján bla bla bla, polgári per bla bla bla és másnap jött a telefonhívás hogy milyen számlaszámra utalhatják az összeget.
A DDR2-es HD2600 pro eredeti ára valami 17k volt és annyit is utaltak vissza, miközben már valami 12k alatt volt náluk az ára és közben már ki is cserélték egyszer, na meg a garanciafutárt is ők fizették. Aztán lett belőle egy jó kis használt x1950pro. Megérte két hónapot várni rá, csak kínos volt közben az illetőnek integrált VGA-val kínlódni.
[ Szerkesztve ]
-
Old fox
tag
Delta DPS-300PB-2 300w táp 12cm ventivel eladó = 3 ezer Ft
Olcsó félkonfig eladó:
MS7117C + 600/66 celeron + 256MB ram + Savage4 16Mb vidkártya + Diamond MX300 hang + 10/100-as hálókártya = egyben eladó.
Irányár: 5 ezer FtCsörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rick4
félisten
válasz pintyesz #18439 üzenetére
szar ügy, mert ha a hibát megállapítják, onnantól ugye a javításra esély nincs, (ezeknél nem egyszerű) akkor simán kérheted elsőre is a pénzt vissza....egyébként is a beadástól számított 3 napon belül nyilatkozniuk kell arról, hogy mikorra lesz kész a garis ügyintézés..
-
pintyesz
senior tag
Gyerekek nem fogjátok elhinni mi történt!(még most is gyomoridegem van )
A feljebb elmlített ASUS lapot most kaptam vissza egy futárcégen keresztül az IPONtól.
A garanciális rendezés papíron ez áll:
"A terméket a hiba detektálása után,új termékre cseréltük,melynek garanciális igeje a mai naptól indul."
A csomag kibontásakor kicsit kételkedve nyittottam ki a dobozt,mert nem tünt újnak.
Az antisztatikus zacsi is tökre gyűrött volt,majd azzal kellett szembesülnöm,hogy visszaküldték ugyanazt a lapot amit 3 hónapja küldtem nekik garizni
A sztori ott durvul el,hogy mielőtt én visszaküldtem volna,csináltam 10-12 nagyfelbontású képet a lapról.
Na,mostmár látom milyen proci foglalat feletti FET sérülésről beszéltek.A bibi csak ott van,hogy az álltalam készített képeken nincs rajta
Az a gyanúm,mikor az Iponnál tesztelték,akkor "lyukadt" ki a FET (mivel most ott tátong egy kb. 0,5X1mmes lyuk)
Felhívtam őket,de nem sokat tudtak mondani.........még ma visszahívnakFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
WindyJoe
aktív tag
válasz pintyesz #18440 üzenetére
Hun?
Ezek nem normálisak!!!
Remélem csak a magyar oldaluk ilyen igénytelen:HD103UJ
Lemez-puffer adatátviteli sebesség 300 MB/s
Puffer-PC adatátviteli sebesség 1400 Mb/sHD501LJ
Lemez-puffer adatátviteli sebesség 300Mbits/sec
Puffer-PC adatátviteli sebesség 967MB/secHD321KJ
Lemez-puffer adatátviteli sebesség 967 MB/sec
Puffer-PC adatátviteli sebesség 300 Mb/secHD322HJ
Lemez-puffer adatátviteli sebesség 1400 Mb/s
Puffer-PC adatátviteli sebesség 300 MB/sKeverik a bitet bájtot, fölcserélik az értékeket, nem csodálkoznék, ha az adatlap többi részében is hibás adatok lennének...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
-
Rick4
félisten
mennyi pénzt érhet egy Asus 8600GT, 2010ig érvényes papíros garival?
-
boba6
senior tag
MSI HD4850-T2D512 rendelhető jövő hétre br. 43920
[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pintyesz
senior tag
ASUS P5NE-SLI lap eladó!
Garanciális csere volt és vadi újat kapok vissza.
3 hónapot vártam rá,tehát már vettem magamnak másikat.17K
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
zolynet
veterán
válasz PowerBuldog #18430 üzenetére
ha ez így marad, akkor elég szép munkát végeztek
Life is too short to stay stock!
-
PowerBuldog
veterán
válasz bolcsodal #18428 üzenetére
4870 majd meglátjuk mire lesz képes. Szerintem a SU szám marad ugyan ennyi csak magasabb órajelen. Egy 2 slotos hűtővel megfejelve. Ez a 4850 meg nem állítólag melegszik, hanem gyakorlatilag is.
Azért elég durva egy Idle 77C.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Attix82
addikt
Hello. Szuksegem lenne egy 775-os lapra + proci + memoriara...esetleg ha van valakinek irjon privit.. koszi. (irodai gepre, tehat olcso legyen)
-
bolcsodal
addikt
válasz PowerBuldog #18427 üzenetére
Más a memóriavezérlő a kártyán. Nyugdíjazták a ring-bust (nemtudom ez mennyire befolyásolja a tranzisztorszámot).
Az hogy a low end RV770 "csak" egy 9800GTX teljesítményét hozza azér elég korrekt. A chip igazi kapacitása a 4870 esetében fog kiderülni GDDR5-ös memókkal.
Állítólag melegszik mint állat (80-90fok). De igen meggyőző teljesítmény pumpált az AMD a középkategóriába.
Egyszóval csiszoltak a rendszeren rendesen. A HD4870 tán már értelmes hűtővel fog kijönni a gyárból.
És persze az NVidia shader unit és az AMD shader unit nem teljesen ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Rhino666 #18425 üzenetére
Az, viszont a tesztből nem jött le, hogy ilyen sok lenne. 9800GTX szintet hozott csak. Mellesleg a tranzisztor szám sem stimmel. SU 2.5xer több, de a tranzisztor csak 1.4x-er. (A 3850-hez képest.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel lenne 2db alaplap+proci+RAM eggyüttes eladó!
itt tudhattok meg egy kicsit többet a lapokról.
Meg lenne 4db mobil procim is amire beárazást is várnék priviben.
3db Intel és 1db AMD
SMS3000BQX2LF Sempron (754) erről alaplap hiányában nem tudok semmit
SL75J 2,4GHz-es Celeron (478)
SL6VB 2,2GHz-es Pentium (478) az Intelek ki lettek próbálva.
Üdv:AttilaÜdv:Attila
-
bolcsodal
addikt
Mozgolódás van!!
Hiavatalosan megjelent a HD4850 Radeon:[link]
199 dollárért 9800GTX teljesítmény.
Már ha valaki nem követné az eseményeket...
-
ent
őstag
válasz macilaci78 #18367 üzenetére
Én is benne vagyok, de ha meglátna röhögne, ezért elhozom 2 haveromat. Az egyik eu- 2. helyezet erőemelésben!!! Néha megkérem 1-2 "bizniszre", pl sakk tábla kettétörésére.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Rhino666 #18416 üzenetére
jaja, a nyomorékok...
Épp ezt akartam írni.A 3.0 nem a verziószám, hanem a sebesség Mb/s-ben...
Amúgy tényleg SATA 2-es...
és a b/s és B/s közt ugyebár 8× sebességkülönbség van... (:Mellesleg úgy nézem tervezik a sata 3-at is
6 Gb/s, több mint 600 MB/s, nagyon durva, csak tudnám mi értelme...
Bár lehet az új flash driveok ki fogják hajtani.
Sata 1 sávszéljét is már 2 HDD simán túllépi.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Rhino666 #18395 üzenetére
Hm, ez érdekes...
Ha jobban elolvasod az adatlapját:Csatoló: Serial ATA 3.0
Tehát akkor kell hogy legyen új szabvány, bár nem értem mi benne az újítás ha:
Puffer-PC adatátviteli sebesség: 300 MB/s
(És nem 3 GB/s... ha ennyi lenne, akkor szerintem már a sata felületű VGA-kat terveznék... (: )
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rhino666
addikt
Még a mai/holnapi nap folyamán kellene egy Samsung 250GB PATA winyó (lehetőleg új!)!!
-
rptr
tag
Elado meg 1.5 ev garral:
GALAXY PCIe 8600GTS 256MB CoolerMaster Heat PIPE DDR3 1.0nsMinden tartozekaval+dobozaval.
16k
-
csiszy
csendes tag
p3 ügyben mentek privik
-
Bobbysolo
tag
válasz Rhino666 #18407 üzenetére
Nagy barom voltam, már rájöttem ja... Amúgy azért, mert sztem fél éven belül beruházok új gépre, és már nem akartam PATA-t venni. Azt hittem nem lesz gond ezzel a bizbasszal, eladó srác sata2-es cuccai is mennek szépen, meg senki nem írta h gond lenne.
Na mindegy, holnap további tesztelések másik gépben. -
csiszy
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Szegeden egy intel P3 667/256/133 (nem Celeron) processzor (700 Ft)
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- További aktív témák...