- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kombat
őstag
válasz
zolynet #28301 üzenetére
Outleteket már néztem.
Elektro outletben szinte csak amerikai típusú van, ennek megfelelően drága. Samsungban meg eléggé hibásak vannak, ahhoz képest nagyon drágán. (Volt amelyiknek ajtaja sem volt....)
Rick4: Igen, edigitalt néztem én is, csak az a gond, hogy ott minden csak rendelésre van...
Áfamentes napok?! Ezt megnézem. -
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
zolynet #24137 üzenetére
Így van, jól látod a helyzetet. Nem férünk már el a raktárban, és kiszórunk minden régi vacakot. Úgy néz ki, hogy megy minden a sándorfalvi úti szeméttelepre. Kiszedtem belőle, ami még használható.
Egyik ismerősöm meg szombaton fog levágni egy irtó nagy bikát, és véges a mélyhűtőkapacitása. 5-600 kg húst nehezen rak el.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
zolynet #22148 üzenetére
"Antingolni" lehet? (:
Azaz procifeszt tudom lefelé vinni? (Mondjuk legalább 1V-ig)
Fogyasztásról tudsz valamit? (Mármint pl mennyivel eszik többet, mint egy p31-es chipset?
Esetleg csere érdekel egy GA-G31M-S2L-re?
Procit vagy memót tudsz hozzá ócsón szerezni? (Vagy bárki...) -
bolcsodal
addikt
válasz
zolynet #17968 üzenetére
Majd szép lassan...Most próbálok bobától egy pár 1GB CSX DDR800 CL4-et szerezni...aztán majd a többi...nem kerget a tatár...
Lassan kijönnek a HD4xxx-esek..ez meg majd letolja 30K alá a HD3870-et...
Bár most egy Isaiah (VIA Nano) architektúrás NEtBook-ra fáj a fogam nagyon...
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
zolynet #15278 üzenetére
a haver most vett egy 3 szobás lakást a Csaba utcában, semmi extra, ugráló gyerek fent, ordítozó szomszéd jobbról, de legalább olyan frankó a közös képviselő, hogy nem tud elszámolni sem pénzzel, sem papírokkal évekre visszamenőleg, így esély sincs pályázni hőszeigetelésre, nyílászárócserére, a havi közös költség, fűtés, melegvíz minden hónapban 30K..
ehhez persze még víz, villany, gáz, és sorolhatnám...szal az volt valami 9M körül, de ilyen áron...
-
Rick4
félisten
válasz
zolynet #15275 üzenetére
igen, ezért is írtam, hogy sok embernek döntő az első emelet (hajrá Kiki)
meg ugye ha tömegközlekedés közel van, az is dob az áron, ha nem kell rögtön festéssel indítani, az sem mindegy, még ha önmagában nem is nagy tétel. természetesen mint mondtam, lehet, hogy csak én gondolom úgy, csak a négyzetméterre vetített árat számoltam..remélem, nem értetted félre, nem az árat magát kritizáltam.
mondjuk ebben van igazság, hogy az újak, kb 15 éves panel szintjén vannak, csak kicsit puccosabbak, ja, és egy 5-10 éves háznál már tényleg kijön, ha van vele valami gebasz.
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
zolynet #14183 üzenetére
a Rick2-es őstagságom is megvolt valami nagyon gyorsan.
...nem erre gyúrok, csak tényleg ráértem, meghát ha van is mondanivalója az embernek...De csak azért nem vagyok jobb, mert nem gépelek úgy, mint Rhino...
...akkor már 10 nap alatt addikt lettem volna...
az egyik ismerős megkért, hogy szavazzunk már a lányára, ugyan semmi nem jár érte, de hát uriemberek vagyunk, nem? [link] Barta Mónikának hívják a hölgyet...
köcc...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zolynet #13240 üzenetére
Húzz még rajta pár MHz-et, hogy pintyesznek ne legyen igaza.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest