- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Most jutottam odáig, hogy a megrendelt motort
beszereltem az egyik Lebath adagolóba. Működik. Ami még feltűnt, hogy ennek a rendelt motornak a membránja más, mint a Lebath gyárija. A szívó oldali membrán teljesen más méretű, illetve azok a kis húzó pöckök, amik szakadni szoktak, sokkal vastagabbak. Szóval remélhetőleg bírni fogja a strapát.
Most eléggé szétkaptam az adagolót. Van két nyomtatott áramkör. Mindkettőn Lebath logo. Tényleg nagyon rendben van belül is ez a cucc. A kapcsoló/érzékelő mögött is gumi tömítés. Szeretem. Gyári fali konzol is van hozzá. Nálunk az elengedhetetlen, mert a kedves család eléggé gyakran borogatja be az adagolókat a mosdó széléről. -
Skillet
addikt
Kezdem érteni. Tehát meg kell bontani az egységet.
Itt egy régebbi kép, amikor szétkaptam.
KATT
Ott a két csavar a baloldali kütyün, azok rögzítik a motort. Akkor azokat kicsavar, meg a tengelyről lehúztad a biszbaszt?
Amúgy kompletten nem lehetett volna berakni az egész egységet? Membrán ugyanaz? Mert az enyém már javított. -
Skillet
addikt
Szerintem fordulatszámtól is függhet a szállított mennyiség.
De így, ha kb ugyanazt nyújtja, akkor mindegy. Az egészet csak beszerelted, nem kellett semmit ráfaragni a gyári egységről? Gondolom csak a két vezetéket ráforrasztani, a csöveket rádugni is kész?
Szűrő nélkül nem tudom megnézni milyen szappant ad, mert már nem indul el az adagoló motorja. Te esetleg meg tudod lesni? Én úgy emlékszem, hogy valami nagyon híg cuccot tol ki magából a szűrő nélkül. -
Skillet
addikt
Látom, hogy ebből a 310-es motorból van A B C meg minden féle.... Illetve az LPM az liter / percet jelöl? Csak azért próbálok okoskodni, hogy tuti jó legyen a motor. Neked ugyanolyan jó habot ad (mennyisége, állaga) az új motorral is mint a gyárival?
Nekem valamiért az a gyanúm, hogy ezek a szívó csőre rakott szűrő miatt purcannak ki hamar. Egy tűhegynyi lyukon kell átszívják a szappant. Megpróbálnám anélkül használni, de már nem emlékszem anélkül milyen habot admajd meglesem. Te már próbáltad?
-
-
Na, szétszedtem, a gumi épnek tűnik. Nálam a motorral lehet valami, hogy ha egy bizonyos pozícióban áll meg, nem akar újra elindulni. Alap esetben 6V-ot kap az elektronikától, egy 9V elemmel járattam kicsit, hátha magához tér. Meg felírtam a méreteit, motort talán lehet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple TV eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest