- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Silεncε #41175 üzenetére
Erről kapsából az jutott eszembe, mikor cimbora, hozza a frissen megvásárolt Premiere Pro-t, hogy tegyem fel a laptopjára. Azt mondja nem siet, megvárja. Gépet kitette az asztalra, én addig hoztam frissítőt, majd beérve látom, illegális szemétlerakó lett a "munkaasztalomból". Lepakoltam a kezemből, srakon fordultam, gumikesztű, ablaktisztító, gyom-ez-tosz kendő és papír törlőkendő.
Kérdezi gyermeki tekintettel, mire fel ez a cécó, azért nem ilyen veszélyes a helyzet. Mondom, az hagyjám, hogy úgy takarítod a billentyűzetet, ahogy más ember a könyvet lapozza, de az influenza oltásom csak 2 törzs ellen véd abból 20-ból ami a kijelzőn van. Aztán kiderült, hogy a laptop fehér és a google nem állított be új default témát... Ha már nagy generál, lepattintottam a hátulját és adtam neki sűrített levegőt (lakáson kívül). Mondtam neki, ha apádéknál jársz, kérd el tőle a kompresszort.
Ezek után nem lepődök meg mikor lehetetlen dolgot látok lehetetlen helyen. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Silεncε #41175 üzenetére
Én a kávé és egyéb (nem tudom mi lehet, ragacsos az biztos) notebook kijelzőket szoktam értetlenül szemlélni... többeknél láttam, de nem tudok rájönni hogy miként állítják elő... ráköpik rendszeresen a kávét? Általában az egész kijelző foltos és ragacsos... (billentyűzet szintén, miközben kívülről normális (azt talán a táska tartja tisztán
)
Mercutio_ : réges-régen találtam gumicukor békát (zöld/fehér ha valakinek így ismerős) egy HP lézernyomtatóban a toner alatt... persze nyilván senki se nyúlt hozzá az adott irodában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest