- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mar keso, megvan (hsz idejen is megvolt). Ma telepitgettem a szukseges programokat, osszelottem teamviewerrel ami eddig tetsz, meg masolgattam fel zeneket, kepeket, videokat, ebook-okat, ilyesmit, offline is tudjon mit csinalni (bar kozben meggyoztem hogy inditsa a net rendeleset), de nem olyan veszes, install es harom szalon masolas megboritja, de hat nem ez a celkozonseg tipikus hasznalata. Illetve addig jo amig nem melegszik, mert ha mar nagyon, akkor - legalabbis olben, a'gyon, ferden, lehet hogy asztalon nem lesz ennyire - azert hangja van, valami venti cseres, de mar nem fer bele idoben vszinu leszallitasig. Alapra ha visszament amig pl. valogattam, leallt vagy halk. Ez eszembe se jutott, nekem paszsiv van mar 4. eve
Azt megneztem, winchi elvileg 100-as (hdsentinel), es akku allitolag cserelt, mondjuk a tartossag igazolodott amig nem kapott aramot, biztos tobb mint 1 ora de lehet hogy inkabb 2 korul volt, es akkor se sirt toltesert csak atkoltoztem a lakas masik vegebe es ott keznel volt a dugalj. Me'g azt nem ertem az F5 es tarsai miert csak Fn (egyszeri!) lenyomas utan mennek, az valami beallitas lehet de nem turtam utana, most mar csak holnap. Meg holnap tudom meg, lesz-e office a tanfolyason es meylik, ms vagy valamelyik ingyenes.
Sztem aki eladta az kereskedik hardverrel, bar igyekezett a csaladot beleszoni stb. de nem o hasznalta, viszont nincs szetnyuzva (gepeles azert koptatta). Sztem tapipad nem is nagyon hasznalt. Optikait nem probaltam, mondjuk minek is.
Te mit tudsz, mi a jellemzo szar benne? Ha kicsit tobb ido lett volna, lehet hogy tobbet nezelodok, de hogy 130-ig ujonnan kb. csak minimal celeron van, az elegge lehangolt. Ki fogja a nyugdijas birni, ha csak 1-2 evet megy el. Akkor kap majd a csaladtol az addigra kialakult szokasaihoz illot. Ezt most ugyis o akarta fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest