Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz gozso #39293 üzenetére

Mar keso, megvan (hsz idejen is megvolt). Ma telepitgettem a szukseges programokat, osszelottem teamviewerrel ami eddig tetsz, meg masolgattam fel zeneket, kepeket, videokat, ebook-okat, ilyesmit, offline is tudjon mit csinalni (bar kozben meggyoztem hogy inditsa a net rendeleset), de nem olyan veszes, install es harom szalon masolas megboritja, de hat nem ez a celkozonseg tipikus hasznalata. Illetve addig jo amig nem melegszik, mert ha mar nagyon, akkor - legalabbis olben, a'gyon, ferden, lehet hogy asztalon nem lesz ennyire - azert hangja van, valami venti cseres, de mar nem fer bele idoben vszinu leszallitasig. Alapra ha visszament amig pl. valogattam, leallt vagy halk. Ez eszembe se jutott, nekem paszsiv van mar 4. eve:) Azt megneztem, winchi elvileg 100-as (hdsentinel), es akku allitolag cserelt, mondjuk a tartossag igazolodott amig nem kapott aramot, biztos tobb mint 1 ora de lehet hogy inkabb 2 korul volt, es akkor se sirt toltesert csak atkoltoztem a lakas masik vegebe es ott keznel volt a dugalj. Me'g azt nem ertem az F5 es tarsai miert csak Fn (egyszeri!) lenyomas utan mennek, az valami beallitas lehet de nem turtam utana, most mar csak holnap. Meg holnap tudom meg, lesz-e office a tanfolyason es meylik, ms vagy valamelyik ingyenes.
    Sztem aki eladta az kereskedik hardverrel, bar igyekezett a csaladot beleszoni stb. de nem o hasznalta, viszont nincs szetnyuzva (gepeles azert koptatta). Sztem tapipad nem is nagyon hasznalt. Optikait nem probaltam, mondjuk minek is.
    Te mit tudsz, mi a jellemzo szar benne? Ha kicsit tobb ido lett volna, lehet hogy tobbet nezelodok, de hogy 130-ig ujonnan kb. csak minimal celeron van, az elegge lehangolt. Ki fogja a nyugdijas birni, ha csak 1-2 evet megy el. Akkor kap majd a csaladtol az addigra kialakult szokasaihoz illot. Ezt most ugyis o akarta fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés