Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #38197 üzenetére
Csak buszon hallott sztorim van, ha az jó:
Két 25 körüli srác beszélget mögöttem, vagyis inkább csak az egyik próbálja meggyőzni a másikat, hogy mekkora gamer gépet rak össze. A téma a vidi kari fejlesztésével kezdődött, miszerint R9 270x kerül bele a házba. Azonban a ház kicsi szóval valószínűleg bele kell feszgetni a helyére a hatalmas kártyát, erre a cipőkanalat, mint legutóbb is bevált eszközt hozta fel példaként.
Természetesen táp is kell bele, mert a mostani "néccázas" nem bírná el az új kártyát.
A procival és alaplappal folytatódott a beszélgetés, miszerint azok még jók lesznek. A húzott dualcore proci még manapság is rengeteg fpst képes produkálni. (itt már azért erősen mosolyogtam előttük). De! mégis azért ő majd vesz később egy nagyobb i3ast vagy i5öst valamikor a közeljövőben. A lap természetesen marad (
), mert "jókislapazmég".
Ezek után volt még szó 32gigás videókártyáról, hogy az milyen drága, de milyen jól lehet rajta játszani. Illetve, hogy az intel mikorra tervezi idén kiadni az i9es processzor családját.
Itt már sajnos le kellett szállnom a buszról, így is tovább jöttem egy megállót, hogy meghallgassam az intel i9es terveit.
Hát ilyesmi történt velem mostaság.
-
Pötyi
őstag
válasz
-
MBazsee
tag
válasz
Szerintem még vannak, de már szóra sem érdemesek.
Ilyen történetek után, amiket a fórumtársak szoktak írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest