Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
+21769+21770: ja és a poén, hogy indult így is a gép
jött panaszkodva, hogy csíkozódik néha a kép meg lefagy időnként a gép... kiszedtem belőle, alaplapi vga is elég neki, teszteltem itt cégnél és 6-8órán át stabil volt, láthatta... hazavitte és jött, hogy fagy továbbra is... lehet más is pukkanni akar, de látható jele nem volt még sehol... (cuccom meg nincs, hogy végigteszteljek mindent belőle, így elvitte szervizbe, ahol először azt mondták, rossz driver volt fent alaplapi vga-hoz, tettek újat... hazavitte, fagyott... visszavitte: eljutottak már oda, hogy táp lesz, de mégse... aztán nem tudom mi lett vele... szerencsére megkíméltem magam a sz*pástól
)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jött panaszkodva, hogy csíkozódik néha a kép meg lefagy időnként a gép... kiszedtem belőle, alaplapi vga is elég neki, teszteltem itt cégnél és 6-8órán át stabil volt, láthatta... hazavitte és jött, hogy fagy továbbra is... lehet más is pukkanni akar, de látható jele nem volt még sehol... (cuccom meg nincs, hogy végigteszteljek mindent belőle, így elvitte szervizbe, ahol először azt mondták, rossz driver volt fent alaplapi vga-hoz, tettek újat... hazavitte, fagyott... visszavitte: eljutottak már oda, hogy táp lesz, de mégse... aztán nem tudom mi lett vele... szerencsére megkíméltem magam a sz*pástól
)