- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
bimbilla09 #21004 üzenetére
Eddig a nagy meleg miatt nem jöttek a gyógyik, most meg fáznak.
Amúgy ma megint bejött hozzám az a hölgy (kb.60éves) aki cirka tél vége óta havonta benéz és árajánlatot kér számítógépre, majd a végén benyögi, hogy majd augusztus végén, szeptember elején akarja majd megvenni, mert akkor fog internetet beköttetni.
Szal rohan befelé, kimondottan felém evickél és közli, hogy laptopot akar majd venni, úgy mint ha én azonnal kenném, hogy ő kiaf@szom is amúgy. Hál' istennek rögtön kinyögte, hogy majd ősszel akarja megvenni!!!
Azonnal nyomattam, hogy majd akkor jöjjön be, ha majd pénz a zsebben, lóf@sz a seggben.
Erre korszerűen rávágja, hogy "de hát én vennék előbb is, de csak akkor lesz internet, addig meg minek?"
Végül is minek? Soha életedben nem volt még számítógéped, soha életedben nem láttál még működőképes gépet közelről... végül is csak megtanulnád az alapvető kattintásokat, meg hogyan működik a péijnt.Sikerült el hessegetnem. 10perc múlva, mikor mentem egy kis kenyérért a bótba, jött szembe velem. Kb. azzal az arccal, hogy bizony ő megszerezte az ő mai árajánlatát!!! Kielégült fejjel...
Csoda, hogy nem mutogatta... Szegény konkurenciaMég jó, hogy vagyunk egy páran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest