Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Most őszintén! Tegye fel a kezét az a ''bótos'', aki nem ismeri ezt a júzerek körében nagyon jól elterjedt telepítési módot...
én nem ismertem, felteszem a kezem. mentségemre szóljon, hogy nagykerben vagyok, és nem microsofttal, hanem vírusirtókkal és egyéb védelmi szoftverekkel foglalkozok -
TheReMiXeR
senior tag
Sokaknak (ez kb. a vevők 80%-a) annyira egyértelmű, hogy bejön vesz egy gépet vagy szervizelni hozza mert bexart a windóza, akkor majd mi rakunk rá neki egy blédet vagy szimplaszitit. Egy bolt nem a szomszéd Pityu kategória, hogy bármit bármikor bárhonnan.
A médiák is szajkózzák, hogy mi történhet a emberrel vagy a céggel ha beüt a ménykő. Én tudom, hogy qvadrága egy vindóz, de azt is bevallhatjuk, hogy 2-3 hétvége alatt egyesek többet szórnak el a szórakozóhelyeken, mint egy winxphome ára.
Ráadásul sok diák élhet azzal a lehetőséggel, hogy szinte ingyen kaphatna egy oprendszert ofisszal megspékelve.
Nem értem, hogy a maradék 20%-nak miért egyértelmű, hogy megveszi az oprendszert.
Sajnos mindenki csak utólag lesz okos. Miért nem lehetne ezt megelőzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest