Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

Hajaj, kellett nekem nyaralo kollegak helyett bevallalni a hetvegi supportot. :W

Ma reggel 8-kor zenes ebreszto, kedvenc diszkonk az, egyik gepen nem birnak napot zarni, szar a rendszer.

Beolvastatom a hibauzenetet, szerver eppen a napot zarja, de elotte volt valami nyomtatos hibauzenet is, akkor ujrainditotta a gepet, hatha megjavul, de jott a szerver napot zar hibauzenet.

Jo, vnc a szerverre, ezer nyomtatohibas ablak nyitva.
    Bezar, printszerver progi, ettermi szerver progi ujraindit.

Mondom a csajnak, nezze meg a nyomtatot, hogy be van-e dugva, be van-e kapcsolva, van-e benne papir, jol van-e befuzve...
    Atnezi, szerinte jol van.
    Jo, probalja ujra a napzarast.

Nem mukodik, szar, vigyukinnen. :O

Kozben szerveren megint ezer nyomtatohiba ablak...

Kozben hallom, ahogy odamegy egy ferfi, valamit babral a nyomtaton, nyomtato mechanika zaj, jeee mukodik, sikerult napot zarni...

Csak tudnam mit lehet elrontani a lenyomom a nyomtato tetejen a kallantyut, ezzel felnyilik a fedel, kihajitom az elfogyott guriga veget, aztan behajitom az uj tekercs hopapirt, hogy kilogjon a vege a nyomtatobol, aztan racsukom a fedelet muveletsoron, amit elvegezni otodannyi idot vesz igenybe, mint vegigolvasni ezt a hosszu mondatot.

Jaaa, hogy fejjel lefele rakta bele a gurigat??? De hat ott a bazinagy piktogramm a nyomtato fedelen belul, hogy lefele kell letekerednie a papirnak, nem felfele...
    kulonben lathatatlan tintaval porkolne a karakterhalmazt a honyomtato, ha sikerulne tovabbitani a papirt.

Aztan megint csorog a tetves telefon, annak meg lejart a szoftverlicensze...
    Szombaton??? Kollegano mindig csutortoki lejarattal szokta csinalni.
    Aha, eltunt a rendszerbol a regi licenszuk, biztos alaplapcsere volt, aztan elfelejtettek felhivni az ugyfelet, hogy telefonon diktalja mar be a hosszu szamsort, hogy rendes licenszet kaphasson, az ideiglenes helyett. :(

Kozben az USBs poharalatetem is rakoncatlankodik, igy hol egerem nincs, hol meg billzetem. :W
    Raadasul az elobb telefontoltonek konnektorkereses kozben levertem az ADSL modemet, kicsuszott belole az UTP, elszallt a netem is.

Szoval jol indul ez a nap... :O
    (2 oraja kezdtem irni ezt a hozzaszolast :( )

Új hozzászólás Aktív témák