Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hajaj, kellett nekem nyaralo kollegak helyett bevallalni a hetvegi supportot.
Ma reggel 8-kor zenes ebreszto, kedvenc diszkonk az, egyik gepen nem birnak napot zarni, szar a rendszer.
Beolvastatom a hibauzenetet, szerver eppen a napot zarja, de elotte volt valami nyomtatos hibauzenet is, akkor ujrainditotta a gepet, hatha megjavul, de jott a szerver napot zar hibauzenet.
Jo, vnc a szerverre, ezer nyomtatohibas ablak nyitva.
Bezar, printszerver progi, ettermi szerver progi ujraindit.Mondom a csajnak, nezze meg a nyomtatot, hogy be van-e dugva, be van-e kapcsolva, van-e benne papir, jol van-e befuzve...
Atnezi, szerinte jol van.
Jo, probalja ujra a napzarast.Nem mukodik, szar, vigyukinnen.
Kozben szerveren megint ezer nyomtatohiba ablak...
Kozben hallom, ahogy odamegy egy ferfi, valamit babral a nyomtaton, nyomtato mechanika zaj, jeee mukodik, sikerult napot zarni...
Csak tudnam mit lehet elrontani a lenyomom a nyomtato tetejen a kallantyut, ezzel felnyilik a fedel, kihajitom az elfogyott guriga veget, aztan behajitom az uj tekercs hopapirt, hogy kilogjon a vege a nyomtatobol, aztan racsukom a fedelet muveletsoron, amit elvegezni otodannyi idot vesz igenybe, mint vegigolvasni ezt a hosszu mondatot.
Jaaa, hogy fejjel lefele rakta bele a gurigat??? De hat ott a bazinagy piktogramm a nyomtato fedelen belul, hogy lefele kell letekerednie a papirnak, nem felfele...
kulonben lathatatlan tintaval porkolne a karakterhalmazt a honyomtato, ha sikerulne tovabbitani a papirt.Aztan megint csorog a tetves telefon, annak meg lejart a szoftverlicensze...
Szombaton??? Kollegano mindig csutortoki lejarattal szokta csinalni.
Aha, eltunt a rendszerbol a regi licenszuk, biztos alaplapcsere volt, aztan elfelejtettek felhivni az ugyfelet, hogy telefonon diktalja mar be a hosszu szamsort, hogy rendes licenszet kaphasson, az ideiglenes helyett.Kozben az USBs poharalatetem is rakoncatlankodik, igy hol egerem nincs, hol meg billzetem.
Raadasul az elobb telefontoltonek konnektorkereses kozben levertem az ADSL modemet, kicsuszott belole az UTP, elszallt a netem is.Szoval jol indul ez a nap...
(2 oraja kezdtem irni ezt a hozzaszolast)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest