Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jazzos #22206 üzenetére
Tanulság: beszállítás nincs. Hozza be, és akkor szerviz rezsióradíj, vagy kimegyünk, és akkor helyszíni javítási óradíj.
Tessék megtanulni, hogy ebben az országban (és ezt leírni bármennyire is román szokás, attól még igaz) nem szabad szívességtételre törekedni. Légy segítőkész, és egyből megkapod érte a magadét. Nekem is ezer ilyen ügyfelem volt, igyekeztem segíteni rajta, és még ő volt megsértődve.
Egy ideje stratégiát váltottam. Finom modorban, de tárgyilagosan közlöm, hogy mik a lehetőségek, ha kötözködni kezd, elküldöm a picsába, és megmondom, hogy vigye a szarait javíttatni ahová akarja. Érdekes, mindegyik egyből tudja, hol a helye, és egyből simulékonyabb lesz.
Akivel kedves próbáltam lenni és a hülye kéréseinek eleget akartam tenni, az egy sem jött vissza. Akit lehülyéztem, megaláztam, felrúgtam, azóta mindegyik törzsügyfél. Hát ha csak ez kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest