- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Pedig amúgy a 13 igen is jó fotózásban. Én tandemben használom egy iPhone 15 Pro Max-szal, az elődje meg egy Samsung Galaxy S24 Ultra volt, mindkettővel simán képes tartani a lépést, persze mindegyiknek meg van a sajátos "képi világa", az iPhone pl. hajlamos túltolni a HDR-et, ezért néha nagyon nagy kontrasztot és nagyon erős árnyékokat produkál, ilyen helyzetekben nekem jobban szoktak tetszeni a OP13 képei. De családban is volt, hogy nekem már megvolt a 15 Pro Max, nővérem upgradelt 13 Mini-ről 16 Pro Max-ra és mondta, hogy mutassam már milyen beállítással csinálok ilyen jó portrékat a gyerekiről, mondom semmi beállítás, csak azokat nem iPhone-nal, hanem az OP-vel lőttem

S24 Ulta, bár nagyon szép színekkel és jó vonalélességgel dolgozott, de meg volt ez a "halo" effektus, hogy pl. fáknak rendszeresen volt egy fehér szegélye, ahol elvált a levélzet az égbolttól/háttértől, engem nagyon idegesített...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xcover 7 128/6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest