- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Egyből egy felül, utána így ujjnyi szakaszonként, így most van 5 kötés. Egyszer megkerülöd, kötsz egy csomót, még egy kör, majd két csomó. Vagy mittomén, ez végül is mellékes, a lényeg, hogy tartson, de ezt úgy is kitapasztalod
Próbáltam befonva is, akkor egy csomó volt legfelül és egy a fonat alján, alapvetően tetszene is, de a rövidebb szálak könnyen kicsúsznak és szétállnak (márpedig mindig vannak rövidebb szálak), az pedig nem jó. El lehet vele tökölni azért hosszabb ideig is, kitapasztalni hogy jobb, vagy miként érdemes csinálni, de idővel már rutinból megy. Amúgy igen, nekem is az államnál van csak.
-
harry
veterán
Én cérnát használok a megkötéshez, előnye, hogy nem látszik, így akár 4-5 csomóval is normáisan néz ki, nem húz, nem nyúlik, és nem esik le. Hátránya, hogy macerás megkötni, kicsit időigényes, meg kell találni a trükköt. Én áltaban hét elején bekötöm, és egész héten úgy van, ha már furán áll, elszabadul pár szál, vagy valamiért kényelmetlen, akkor kikötöm, úgy hetente általában.
Kötés nélkül nekem is eléggé szétállna sajnos. Most egy ágban van, még a kettőn gondolkodom, de szerintem azok meg nem maradnának függőlegesen, hacsak nincs a végén valami "súly". -
darnellsmith
senior tag
szia
jó néhányunknak ilyen gondja van hogy mivel lehetne rendesen összekötni. szerintem a szilikon hajgumi lehet jó, ami olyan vékony mint a sima befőttes csak nem húzza a szőrt.
ápolást tekintve szerintem elég fésülni + tusfürdővel, néha samponnal megmosni. ha gondolod képet rakhatsz be ha csodáljuk meg a szőrzetet
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest