Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
Nekem is már több mint 10 éve van szörcsi az arcomon - olyan 4-5 cm-es a max növesztési határ. Ált. 1-2 évente teljesen kipusztítom regenerálás, de leginkább a többiekkel való vicc kedvéért -no meg fiatalodjak már ilyenkor 5 évet
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.
Nagyon kényelmes a könnyű borotválkozás miatt, csak kétoldalt kell pár húzás. A szimmetriára viszont ügyelj!
Télen nagyon frankó, de van hozzá nyakica aljáig érő hosszú sűrű és göndör haj -> jól melegítenek... -
cochy
tag
Ha 4 hónapja van szakállad, akkor az csak keményebb lesz.
Sztem ez a természetes velejárója, ha nem jön be akkor vágd le.
Az ilyen krémek, meg stb. szvsz néha többet árt mint használ, amit esetleg csak hosszú idő mulva veszel észre.
Ára van ám, hogy 18 helyett 25 -nek nézz ki..
-
blueMerle
veterán
Nekem körszakállam van, ezzel talán a legkevesebb a ''gond'', körbevágom, illetve középen kétoldalt és helló. Kulönösebben nem foglalkozom vele, párom idönként panaszkodik hogy szúr, de érdekes módon kizárólag borotválkozás után, mikor egy picit a végeiböl le van nyisszantva. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, én is próbáltam, hidd el.
Egyszer használtam egy krémet, ''sajnos'' a nevére márnem emlkészem, melyenk az eredménye az lett, hogy puhulás helyett inkább olyan fehér kis pöttyök, miteszer vagy pattnászeru cuccok jöttek ki a szakállam közt. Surgösen abbahagytam használni a krémet, és szépen el is múltak ezek a tunetek. Lehet hogy allergiás voltam a krémre, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)