Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
Nekem is már több mint 10 éve van szörcsi az arcomon - olyan 4-5 cm-es a max növesztési határ. Ált. 1-2 évente teljesen kipusztítom regenerálás, de leginkább a többiekkel való vicc kedvéért -no meg fiatalodjak már ilyenkor 5 évet
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.
Nagyon kényelmes a könnyű borotválkozás miatt, csak kétoldalt kell pár húzás. A szimmetriára viszont ügyelj!
Télen nagyon frankó, de van hozzá nyakica aljáig érő hosszú sűrű és göndör haj -> jól melegítenek... -
cochy
tag
Ha 4 hónapja van szakállad, akkor az csak keményebb lesz.
Sztem ez a természetes velejárója, ha nem jön be akkor vágd le.
Az ilyen krémek, meg stb. szvsz néha többet árt mint használ, amit esetleg csak hosszú idő mulva veszel észre.
Ára van ám, hogy 18 helyett 25 -nek nézz ki..
-
blueMerle
veterán
Nekem körszakállam van, ezzel talán a legkevesebb a ''gond'', körbevágom, illetve középen kétoldalt és helló. Kulönösebben nem foglalkozom vele, párom idönként panaszkodik hogy szúr, de érdekes módon kizárólag borotválkozás után, mikor egy picit a végeiböl le van nyisszantva. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, én is próbáltam, hidd el.
Egyszer használtam egy krémet, ''sajnos'' a nevére márnem emlkészem, melyenk az eredménye az lett, hogy puhulás helyett inkább olyan fehér kis pöttyök, miteszer vagy pattnászeru cuccok jöttek ki a szakállam közt. Surgösen abbahagytam használni a krémet, és szépen el is múltak ezek a tunetek. Lehet hogy allergiás voltam a krémre, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)