Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Synology routerek
RT6600ax (2022) / MR2200ac (2018) / RT2600ac (2017) / RT1900ac (2015)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah igen, rosszul írtam, a Site-to-Site az egyetlen licenc, a 10 az a kapcsolódási limitre vonatkozik.
Itt is meg tudod nézni, vagyis ha lenyitod a saját eszközödet, akkor látod, hogy milyen licencek vannak érvényesítve rá. Ezek kifejezetten az adott eszközre vonatkoznak, és igen, elvileg adod tovább az új tulajnak. Szóval összesen 19 lehet a VPN Client Access (+1 az alapból jár), és max 1 a Site-to-Site (ez mindenképpen fizetős, legalábbis amikor épp nem ingyen osztogatják). -
Itt kell mutatnia:
VPN Plus Server > Licenc > Site-to-Site VPNEzek a licencek a router-hez kötöttek, nem a felhasználói fiókhoz. Szóval ha lejár ez az ingyenes időszak, akkor utána ha másik router-re váltasz, akkor csak egyetlen darab ingyenes licenced lesz hozzá ami az SSL VPN, WebVPN és SSTP hármas használatára él.
-
kkp900
senior tag
Látom a savazás az megy rendesen.... De még itt vagyok figyelek. Nem hiszem ,hogy egyszer is SEGÍTETTÉL volna egy mondattal is a beállításban!!! Egyedüli segítséget csak az jelentett ,hogy próbáljam meg egy másik készüléken. Az összes többi segítséget egy faces csoportból kaptam meg.
Annyira talán nem vagyok hülye ,hogy a NASBÓL is kiszedjem a vinyót a másolásért. Mivel itt van mellettem a gép mellett a Router így gondoltam egyszerűbb ha lecsatlakoztatom ,és felmásolom a miniről a kis vinyóra a filmeket. Azért van gondolom a kiadó gomb is rajta vagy szerinted mi a fasznak van ilyen gomb rajta ,hogy amikor meghall a vinyó akkor majd lecsatlakoztasd róla??Nem hinném..
A Plexel kapcsolatba igen számomra az Infuse sokkal egyszerűbb és sokkal jobban kezelhető mint a PLEX és igen nem használnám mivel az INFUSE -t megvettem akkor meg minek használnám a PLexet.Nem tudtam csatlakoztatni pedig biztos ,hogy lehet és távolról is tökéletesen el tudom érni a felhőben tárolt filmjeimet az Infuse sal de most biztos ,hogy a router beállításában van valami amit még engedélyezni kellett volna vagy csak beállítani. Mivel nincsen szükségem azokra a felesleges szolgáltatásokra amiről írtok így akkor nekem speciel nem is ér 60 ezerrel többet ez a Router. Én csak azt hittem egy kicsivel gyorsabb lesz a net amit az ember is érzékel még egy 1000 netnél. Igen azt hittem ,hogy legalább stabilan 50 Mb/s fogok majd töltögetni , ha már jobb a hardver mint a Telekomosnak.
Amikor csak a telo ment wifin keresztül akkor se volt 600-as mérésem egyszer sem akkor meg mi a francnak van hirdetve ,hogy 5 GHZ 1733 is elérhető mikor a valóságban a 600 at se éri el ...Tudom nektek ezek nem fontosak de a gyártó oldalán is ezek szerepelnek. Sőt 2,4 ghz-en 800 is elérhető ja vicces nagyon .. [link]Ezt mértem most éppen most meg van rendesen minden Mac minivel amit annyira szidtok .. De ez már megy másik történet..
Igen lehet nekem ez nem való sőt biztos is ezért is vettem webáruházból,hogy ha nem felel meg akkor vissza tudjam vinni. Nem minden olyan amit leírnak meg egy tesztben megmutatják,hogy mit is tud elméletben. Nálatok jó minden vele ennyi én meg majd tanulok más féle Routerral Nas combóval. -
kkp900
senior tag
Igen azt használom de eddig csak Felhőtárhelyből osztottam meg vele Filmeket. Plusz a Mac Miniről egy mappát. Szóval a rengeteg lehetőség ami alapján lehetne vele megosztani még dolgokat ezért kérdezem, hogy ha használja valaki akkor írja már meg , hogy mit kell beállítani esetleg. , hogy tudjak csatlakozni a Synology ra plusz a vinyora. Elolvastam amit írt az alapján csináltam is meg egy két dolgot. A Támogatást nem ide értettem, hanem a Synology Támogatásra , hogy annyi mint egy kap fing.. 2 nap alatt semmi vàlasz nevetségesek..Plusz ba normálisan lehetne ide fényképet felrakni akkor biztos egyszerűbb lenne a válaszok is. Igen tudom lehet feltölteni csak nem Iphoneról mert nem JPEG be ment. És ha meg átkonvertálom akkor meg nagy a mérete így feladtam..
-
Udiaki
csendes tag
Csak átdugom a kábelt a router egy másik portjába (amin másik gép jól működött) 1 LAN port van a gépben.
Ha a gépre másolok valamit (NAS ról) akkor lassú 7-8 Mbps
Ha a gépről (NAS-ra) akkor gyors 115Mbps (bár elég hektikus, hullámzó, de ez lehet a NAS miatt is).
wtf ?
@Kendek Cat6 kábel nem jó ? -
-
Én egyelőre semmi ilyesmit nem vettem észre, pedig pl. torrentezés miatt gyakran le van fullra terhelve a feltöltésem. Eddig ez nem befolyásolta a weboldalak betöltését, ezzel akkor volt utoljára problémám amikor még töredéke (min. két nagyságrend) ekkora volt a netkapcsolat sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - OFF topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen autót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest