- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
padika11
tag
Sziasztok!
Mostanában elkeztem a külbözöző helyekről centralizálni az adataimat a nasomra, ami az icloudból meg a külső hdd-ről való másolást jelentette. Elkezdtem összerendezgetni a fájlokat meg sokat letöröltem közben. A lényeg, hogy ha összeadom a megosztott mappák méretének összegeit (a filestationben számolt adatok alapján), akkor az 2,7 terrára jön ki, de a nas szerint pedig 5,14 a használt, ami azt jelenti, hogy a 5,4 terrás kapacitásom kvázi megtelt, de enni adatom nincs az 100%, mint, ahogy az összeszámolásból is kijön.
A megosztott mappák közül csak 1-ben engedélyeztem a lomtárat de az is üres.
Time Machine be van állítva de az csak 450 giga.
Cloudstation is be van állítva de ezt most nem használom.
Ha valakinek van valami ötlete azt előre is megköszönöm!
(Synology DS418, 2db 6tb hdd, shr)
Üdv!
-
padika11
tag
-
padika11
tag
válasz
#29810560 #41019 üzenetére
Köszi a választ!
A munkahelyemről és mobilnetről is ugyanezt írja ki. (ugyanazzal az URL-lel másik porton böngészőből teljesen jó) LAN-ról egy másikat ír ki, valami olyasmit, hogy a NAS-hoz csak egy felhasználó csatlakozhat. Ezt azért nem írtam le, mert LAN-on úgyis AFP-vel használom. De hátha segít még valamit. Attól tartok, hogy a UPC-nél nem stimmel valami. Ami még talán gond lehet, hogy a router dinamikus ip-re van állítva, de ezt nem mertem nagyon állítgatni.
-
padika11
tag
Szisztok!
Előző héten vettem egy Synology DS418 NAS-t. A hálózatokhoz és a routerekhez ezelőtti tudásom a nullát súrolta és most is ahhoz konvergál... A nast sikerült rendesen beüzemelni. A problémám a Webdav szerverrel lenne. Megnéztem minden tutorialt a neten. Ennek megfelelően beállítottam a dolgokat:
1. letöltöttem a csomagközpontból a webdav szervert
2. az ez-internet appal elvileg beállított a nas mindent (mindent zölddel kipipált.)
3. a routeren a port forwarding be van állítva
4. ddns be van állítva és a böngészős felületen be is tudok jelentkezni a címmel
5. firewall is
6. a router fülnél a csatlakozás ellenőrzésénél minden rendben van.Otthon úgy van beállítva a rendszer, hogy a UPC-s router áthidaló módban megy. A routerem tp-link archer c1200. Erre van a nas rácsatlakoztatva.
Amikor megpróbálok csatlakozni a számítógépen (http://xy.synology.me:5005), ezt dobja ki.
Örülnék, neki, ha valaki aki jártasabb nálam ebben a témában, tudna segíteni. Előre is köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest