- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Egyébként a 'Google-fiók kezelése/Biztonság/Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése' -nél, ha bekapcsolod, akkor sem megy a szinkronizáció?
Egyébként ezt amennyiben Google fiókot használsz Synology NAS értesítő leveleihez, akkor annak idején azt is át kellett állítani erre a metódusra.
-
gyugyo79
addikt
Mivel ezekkel a limitációkkal küzd a szinkronizáció, olyan nagy előnye még szerintem nincs.
" Auto-sync runs once per day. If you need realtime updates, please click the ⋮ on the right side of a synced account > Edit > Sync to manually update the changes.
Only one-way sync from external sources to Synology Contacts is supported. Any changes made in Synology Contacts will not be updated to the source address books. The sync settings will not be migrated during the contact migration from Synology MailPlus. Please set up the sync settings again in Synology Contacts. " -
dkess
őstag
Nem tudom, lehet ez ennél bonyolultabb. Nálam pl.
- Médiaszerver SSDP - 920,
- Emby DLNA: 600.Amennyire jól tudom mind a kettő alapértelmezés - legalábbis nem emlékszem, hogy bármelyiket piszkáltam volna valaha.
Aztán TV -t bekapcsolva (standby -ból) és DLNA menübe lépve mégis a Synology van azonnal és minden esetben. Még kivétel sem volt. UTP/WiFI kapcsolódás is kb. mindegy. Ugyanakkor az Emby DLNA van, hogy megjelenik azonnal. Van, hogy várni kell egy-két percet vagy párszor ki-belépkedni a TV DLNA menüjébe ...
Ki érti ezt? ...
-
lewisfm
aktív tag
Felraktam a DS118-ra, s sokkal több RAM-ot használ alaphelyzetben.
Ez egy egyszerű NAS, s semmiféle többletet nem tapasztaltam, még gyorsulást sem.A kétlépcsős authentikálás megváltozott, nem a Google megoldását kell hozzá használni, hanem a Syno sajátját.
A Photo Station helyett a Synology Photos került, amihez csak Androidos és IOS-es kliens létezik.
Buta, félkész megoldás.
Funkciók hiányoznak:
- Nincs csoportos kijelölés
- A Timeline View a kliens appokban nem hozzáférhető
- A fényképek cimkézése nehézkes. Pl. amikor egy új egyedi cimkét akarok hozzárendelni, akkor a cimke felvételéhez megjelenő gomb a törlés gomb, amin csak a felirat rossz, mert ezzel mégis hozzáadja a cimkét
- A fényképeknél nem lehet a geolokációt szerkeszteni.3. féltől származó csomagokkal gondjai vannak. Még a Midnight Commander-re is panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT