Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MrCsiT #54396 üzenetére

Nyilván egy kliensnél 1Gb/s a max sebesség.... de aki egy klienst használ csak annak minek NAS? :N

SMB Multichannel-hez két kártya kell klliens oldalon. Megveszed az extra hálókártyát (ha alaplapban nincs kettő), összekötöd, mókolsz egyet a SMB konfigban és elvileg megy...

A nas árazásról meg átlag/nem átlagról annyit, hogy ne a magyar fizetésekből indulj ki amikor ítéletet mondasz erről! Import árú, alapvetően nemzetközi ára van devizában és a helyi adók tükrében változhat a MSRP országonként. Az hogy mi magyarok többsége EU viszonylatban alapvetően csóringer (nemzetköziben már nem) az egy dolog... ahogy Hofi mondta: nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! Azaz nem a NAS drága, csak sokan keresnek keveset.

A piac eldönti majd hol van fejlődés és hol nincs! Nem követem naponta a híreket, de szerintem aki megteszi hogy bepunnyad és nem veszi figyelembe a REÁLIS ügyfél igényeket annak az eladásai csökkenni fognak! Ennyi. Ha jön helyette jobb akkor majd azt vesszük meg! Én is! Mondjuk a nas az nem mobil hogy évente cserélgesse az ember... Majd ha az igényeim kinövik a jelenlegi nasom akkor körülnézek mit lehet mennyiért venni a piacon, de addig amíg ez nem történik meg pont nem érdekel mi van. Nem e körül forog a ilágom, ez csak egy árú amit használok.

Új hozzászólás Aktív témák