- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Ugyan nem találtam egyértelmű specifikációt, de talán 300 Mbit/s cisco WIFI sebessége. Nem lehetne ezt kihasználni, mondjuk ezen keresztül kapcsolódik a Xiaomi a Cisco-hoz, és akkor a WIFI-s eszközök meg a Xiaomi-hoz.
Mondjuk ez az a szint, ahol én kezdem, már elveszíteni a fonalat. Hogy egyáltalán ez így lehetséges-e, hogy ha igen akkor hogyan kell konfigurálni, és hogy így akkor mekkora sávszélesség maradna a WIFI eszközöknek.
Tudom, hogy nem jó a dupla router. Küzdök is vele. Ezzel kapcsolatban itt fel is tettem egy kérdést. Mert ehhez a Telekomos, ciscos bridge módszerhez, nem találtam infót, hogyan lehetne megoldani.
Ráadásul az alapján amiket most írtatok, úgy látom hogy a legnagyobb sávszélességet akkor kapom, ha kiveszem a rendszerböl a Xiaomi-t, mert azzal a szűk keresztmetszet a kábeles és vezetékes eszközök között van, amit 100Mbit/s, míg ha csak a Cisco-t használom a szűk keresztmetszet a vezeték nélküli rendszereknél van ami 300Mbit/s. Mondjuk azt nem tudom, a cisco esetén van-e valami limit a az egyszerre felkapcsolódható vezeték nélküli eszközökre, meg hogy ki tudja-e szolgálni a kamerákat.
Jól értelmeztem, az írásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest