Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz Madwe #26976 üzenetére

Ugyan nem találtam egyértelmű specifikációt, de talán 300 Mbit/s cisco WIFI sebessége. Nem lehetne ezt kihasználni, mondjuk ezen keresztül kapcsolódik a Xiaomi a Cisco-hoz, és akkor a WIFI-s eszközök meg a Xiaomi-hoz.
    Mondjuk ez az a szint, ahol én kezdem, már elveszíteni a fonalat. Hogy egyáltalán ez így lehetséges-e, hogy ha igen akkor hogyan kell konfigurálni, és hogy így akkor mekkora sávszélesség maradna a WIFI eszközöknek.
    Tudom, hogy nem jó a dupla router. Küzdök is vele. Ezzel kapcsolatban itt fel is tettem egy kérdést. Mert ehhez a Telekomos, ciscos bridge módszerhez, nem találtam infót, hogyan lehetne megoldani.
    Ráadásul az alapján amiket most írtatok, úgy látom hogy a legnagyobb sávszélességet akkor kapom, ha kiveszem a rendszerböl a Xiaomi-t, mert azzal a szűk keresztmetszet a kábeles és vezetékes eszközök között van, amit 100Mbit/s, míg ha csak a Cisco-t használom a szűk keresztmetszet a vezeték nélküli rendszereknél van ami 300Mbit/s. Mondjuk azt nem tudom, a cisco esetén van-e valami limit a az egyszerre felkapcsolódható vezeték nélküli eszközökre, meg hogy ki tudja-e szolgálni a kamerákat.
    Jól értelmeztem, az írásokat?

Új hozzászólás Aktív témák