- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
Mezga Aladár #15916 üzenetére
Ott a pont.
-
tommy55
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #15910 üzenetére
Összekötöttem PC-vel, így már az Assistant megtalálta és fel tudom konfigurálni újra. Most már minden a régi, köszönöm a segítséget.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #15886 üzenetére
Nekem 2
-
Flashback
addikt
válasz
Mezga Aladár #15852 üzenetére
CS 1.6
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #15852 üzenetére
Cloud Station
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #15727 üzenetére
Ez van sajnos....de legalább működik
-
takyka77
tag
válasz
Mezga Aladár #15718 üzenetére
Semmi különöset, csak érdekelt volna, végülis nem annyira fontos.
-
sbazsi
veterán
válasz
Mezga Aladár #15714 üzenetére
milyen esetben nem megy?
-
ljany83
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #15612 üzenetére
Köszi a választ!
Szép estét! -
ljany83
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #15610 üzenetére
Hello!
Neked is ilyen van?
ha így van akkor az szuper megnyugottam!
köszi! -
Megane2000
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #15579 üzenetére
Értem. De hogy tudom megnézni hogy mi a szervernek a vpn címe? Bocsi a tudatlanságért.
-
TBMC
addikt
válasz
Mezga Aladár #15553 üzenetére
nekem tovabra is hisztizik a DDNS, hogy a reg. sikertelen email mar hasznalatban. failed to register...
remelem helyreallitjak majd ok, en mar probaltam torolni is mindent, de nem sikerul.a kulso hozzaferes tovabbra is mukodik probaltam 3g hotspotrol. ugyh egyelore nem tulajdonitok neki "nagy" figyelmet. szimplan csak azavar, hogy orankent hisztizik emailben illetve az infobar ban DSM alatt.
-
válasz
Mezga Aladár #15539 üzenetére
a 115J-n csak sleep van, ütemezett kikapcs / bekapcs nincs. amíg volt sleep, addig éjfél és reggel 6 között átlagosan 3x ébredt fel. fogalmam sincs, miért, de így nem sok értelme van.
-
mesehabbal
tag
válasz
Mezga Aladár #15477 üzenetére
Te minden egyes alkalommal bejelentkezel a NAS-ra, mikor egy lepke Kínában elf*ngja magát? Nem egyszerűbb intézőben, vagy TC-ben elvégezni a fájl műveleteket? Lenne. Mert ezek szerint nem tökéletes a dolog sajnos és ez elég bosszantó.
-
alfiboy
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #15392 üzenetére
Köszi szépen a segítséged!
-
alfiboy
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #15386 üzenetére
Már sajnos nem garanciális. Szerviz felvette velük a kapcsolatot, de nem visszaállítható, mivel nem publikus.
Arra gondoltam hátha kinyerhető mint Windowsnál. Akár egy alaplap csere, ha nem lenne túl húzos. Mondom ezeket ugy, hogy nem ismerem a rendszert mivel nem az enyém. -
Arolotifar
őstag
válasz
Mezga Aladár #15375 üzenetére
Update telepítve, minden zöld
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #15336 üzenetére
hja, egy rosszul beállított synoval érdekes összehasonlítani egy másik gyár termékét.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #15332 üzenetére
vagy itt nem, hanem a qnap fórumban?
btw poli valamilyen beállítást nagyon benéztél...
-
poli27
veterán
válasz
Mezga Aladár #15314 üzenetére
Szűz telepítés, ez ennyit tud ez a nas torrenttel? 50% körül megy a proci ilyenkor szval nem maxolja ki mégsem megy a letöltés valamiért jobban :S
-
bosa
tag
válasz
Mezga Aladár #15240 üzenetére
Nagy a valószínűsége annak hogy telepítéskor megkérdezi engedélyezed e a távoli segítségnyújtást ha itt igen a válasz akkor a telepítő vizsgálja a port megfelelő működését így valós kommunikáció szerintem nem történik. Ha esetleg nem kérdezi hanem alapból kell azért akkor ez gáz.
-
spider23
senior tag
válasz
Mezga Aladár #15079 üzenetére
Amikor létrehozom azt a tanúsítvány file-t ott ki kell tölteni különböző adatokat. Oda miket kell beírnom? A számítógép adatait? Kér ott email címet, országot stb.
Egyébként a böngészőben ezt a hibát írja:
A szerver nem tudta bizonyítani, hogy valóban a(z) 192.168.1.242 domainbe tartozik; biztonsági tanúsítványa a következőről származik: f.........n. Ennek oka lehet konfigurációs hiba, vagy hogy egy támadó eltérítette az Ön kapcsolódását.NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
-
spider23
senior tag
válasz
Mezga Aladár #15073 üzenetére
Értem, azt a két file-t importáltam. Akkor lehet rosszul csináltam meg a nassal ezt a tanúsítványt?
-
spider23
senior tag
válasz
Mezga Aladár #15071 üzenetére
Megvolt az újraindítás is természetesen, nem változott.
-
spider23
senior tag
válasz
Mezga Aladár #15069 üzenetére
Beimportáltam és semmi nem változott. Azzal kezdi a böngésző hogy nem biztonságos blabla és úgy lehet tovább menni hogy speciális és tovább...
Lehet ezzel kezdeni valamit? Vagy ez így működik? -
MrCsiT
addikt
válasz
Mezga Aladár #15030 üzenetére
Az alábbi cikk szerint:
"Compared to ClamAV v0.96, Thecus claims that the McAfee module on a similarly spec-ed NAS system is 12x more efficient in terms of time spent in scanning a given file. A higher virus recognition rate (99% to ClamAV's 68%) is also claimed. Thecus also indicated that the McAfee module could scan files of upto 8 GB in size, while ClamAV could scan files of upto 2 GB in size only (though I haven't been able to confirm independently whether ClamAV's StreamMaxLength parameter is restricted to 2 GB only)."
lenne létjogosultsága a McAfee megoldásának.. már csak azt kellene kitalálni, honnan lehet rá free license-t kapni.
update: most nézem, hogy a 213j-re mintha nem is lenne kiajánlva ez a program. Akkor a kérdés engem, nem érint.
-
crissprivat
senior tag
válasz
Mezga Aladár #15000 üzenetére
Nálam a Safari mentette gond nélkül.
De nálam minden gépen Chrome fut és pont ez nem akarja elmenteni a synot.
(ja és a google fiókomat sem) -
crissprivat
senior tag
válasz
Mezga Aladár #14995 üzenetére
Rohadjon meg az egész chrome
Miért nem lehet olyan opció benne,hogy manuálisan be tudjam írni magamnak az elmenteni kívánt jelszavakat ??
Nem tudom megérteni,ilyen alap dolgok a ku...... -
bigdady
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #14857 üzenetére
Kösz. Féltem hogy az vmi kis reset vagy ilyesmi
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #14845 üzenetére
Meddig kell nyomni amúgy? Hosszabban röviden, egyszer? Syno függő?
-
Zjunior
veterán
válasz
Mezga Aladár #14847 üzenetére
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mezga Aladár #14836 üzenetére
Mint többen írták nagyobb sebességnél nem tudnak annyival letölteni ,mint pc-n.
Az 50 se egy hűde nagy sávszélesség. -
próbakocka
senior tag
válasz
Mezga Aladár #14823 üzenetére
Ez valami i cuccokra jellemző formatum, vagy a sd video kamerak vesznek fel ilyeneket?
Ncoreon nem nagyon lattam ilyenben filmet, persze lehet csak láma vagyok...
-
Petykó78
tag
válasz
Mezga Aladár #14829 üzenetére
Igen, írtad korábban is, hogy skálázódik a cucc. Ezért letöltések indítása után rögtön kiléptem a GUI-ból és így hasonlítottam össze az értékeket.
De teszek még egy próbát, nem szeretnék senkit félreinfromálni, fals adatokat megadni. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #14823 üzenetére
Ja...van sok olyan autós kamera, fényképezőgép és akciókamerák amik bizony ezekben a formákban rögzítenek.
-
mesehabbal
tag
válasz
Mezga Aladár #14716 üzenetére
Hát, nem tudom mi értelme megsértődni, főleg úgy, hogy ezek szerint egy mondat részletet ragadtál ki a kontextusból és arra válaszoltál. Én meg, mivel választ is szeretnék kapni nem malmoztam, hanem tisztáztam tárgyilagosan, hogy nem egészen az a gond, amire választ kaptam. Egy szóval nem írtam, hogy nem tudom a meghajtó csatolás mikéntjét. Ha az lenne a baj, akkor az lenne a kérdés, hogy 'srácok, hogyan lehet meghajtót csatolni?'
-
mesehabbal
tag
válasz
Mezga Aladár #14683 üzenetére
Köszi, de nem ez volt a kérdés. Az volt a kérdés, hogy jó-e az az elérési út, amit írtam. Tehát '\\MyDs Centeres ip\megosztás$', vagy dollár nélkül. Mert ezt próbáltuk és nem sikerült valamiért.
Tehát a felhasználók a felületet elérik, be tudnak jelentkezni, viszont azt szeretném, ha meghajtóként tudnák csatolni a megosztást. Kell valamit beállítani, vagy portot átirányítani?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #14581 üzenetére
Nézek ki a fejemböl.
Pont ugyan úgy mint tegnap felraktam, és rendben megy!
Mint a francia autóm, kicsit szeszélyes. -
Elemental
addikt
válasz
Mezga Aladár #14579 üzenetére
Nekem mindkettő fut egy időben.
Talán próbálj egy régebbi verziót feltenni.
-
M3kk
őstag
válasz
Mezga Aladár #14577 üzenetére
Probald ki akkor egy teljesen uj mappaval, torold a TM -t, es az uj mappara iranyitsad amikor ujra rakod..
-
M3kk
őstag
válasz
Mezga Aladár #14574 üzenetére
Transmission utan csinaltad azokat amiket irtam? Ha nem akkor csinald meg akkor is. Minden esetben ez volt a megoldas nalam..
-
M3kk
őstag
válasz
Mezga Aladár #14572 üzenetére
Grup al is csinald meg..
-
Tido
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #14566 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy megfogja. Én NFSt használok, meg általában telefonon elindítom a letöltést, és otthon vár mire hazaérek
-
M3kk
őstag
válasz
Mezga Aladár #14568 üzenetére
Nem, most raktam egy uj TM -t es minden OK.
Control Panel > Shared Folder, kivalasztod a letoltesi mappat, majd Edit, Permissions, Bel felso sarok, Local Users, berakod a pipat R/W hez az admint, es a Guestet (en beraktam a serviio -t is), majd lemented, utana bal felso sarok Local Groups es berakod a R/W -t mind a harom groupra (nalam 3 van) Administrators, http, users, mented ezt is. Majd uj torrentet adsz hozza a TM nek (a meglevoket el kell tavalitanod, mert nem fog eltunni a hiba), es igy mar kell mukodjon
.
-
válasz
Mezga Aladár #14558 üzenetére
én pont ezért hagytam a fenébe a transmissiont...
-
MrCsiT
addikt
válasz
Olvas vissza: azt írtam erre, hogy "szutyok" , erre mások meg erről a véleményemről mondtak véleményt.. de a lényeg: ott valaki szépen összefoglalta, mi kell hozzá.
Valami letöltési limit egyébként dereng nekem is, de nem vennék rá mérget. -
Petykó78
tag
válasz
Nálam úgy működött, ahogy Nascar is írta. A felhasználók helyett csoportnak kell engedélyt adni.
Vezérlőpult -megosztott mappa, kiválasztod a tm-ben beállított mappát. Szerkesztés, engedélyek fül, bal felső sarokban lenyitod a helyi felhasználók feliratot és átváltod helyi csoportok-ra, users csoportnak írás/olvasás kipipál és OK. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #14555 üzenetére
Mindenkinek megállt a tudománya??
-
Nascar
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #14550 üzenetére
-
Petykó78
tag
válasz
Mezga Aladár #14550 üzenetére
Letöltés kezdete után néhány másodpercen belül dobja a hibaüzenetet? Valószínűleg a letöltési mappa írás/olvasás jogokat kell beállítani.
-
Vole
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #14416 üzenetére
En azert remenykedtem, de ugy tunik ezek a NAS -ok mindenaron porgetni akarjak egesz nap az osszes vinyot
Sebaj, fejben mar elkezdtem osszerakni az uj PC -t
-
Vole
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #14359 üzenetére
"Tedd majd közzé az infót."
Nos, megkaptam a valaszt. Egesz gyorsan reagalnak a kerdesekre a Synology -nal, ez egy jo pont nekik.
"As for hibernation, any access to the system will spin the drives to ensure they are accessible. More detail please find in this link below,
https://help.synology.com/dsm/?section=DSM&version=5.1&link=AdminCenter%2Fsystem_hardware_hibernation.html"Vagyis amikor valamilyen hozzaferes miatt "felkel" a rendszer a hibernalasbol, akkor az osszes lemezt felporgeti. A linken felsoroljak, hogy mik azok a beallitasok amik mellett a rendszer folyamatosan porog es nem is hibernalja magat.
Reszemrol maradok a PC -nel, amire nekem kell, arra ugy tunik jobban megfelel, bar kisse manualisabb a rendszer ( bizonyos idokozonkent minden vinyorol mentest kell csinalni ).
-
Vole
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #14359 üzenetére
Rendben. Irtam is gyorsan egy mail a Synology weboldalon keresztul, remelem hamar valaszolnak.
-
Vole
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #14357 üzenetére
Viszont en nem is a DS211 -rol beszelek. Nyilvan egy ket HDD -s NAS eseteben nem sokat szamit ez, de egy 5-8-12-16 HDD -s rendszer eseteben nem elhanyagolhato.
Ha peldaul az egyik HDD -rol megnyitok egy filmet, miert kell a tobbi 11 HDD -nek is porognie?
Megprobalok mashol is utananezni, hatha van valahol info a DS2413 -rol ezugyben.
De addig is ha valakinek van biztos infoja ezugyben, azt tovabbra is varom. Ha az osszes HDD megy ahanyszor az egyikre szukseg van, akkor at kell gondolnom ezt a NAS temat.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #13922 üzenetére
???
-
pomk
őstag
válasz
Mezga Aladár #13889 üzenetére
Ok, köszi!
Azt mi okozhatja, hogy Synology-n betettem indexelésre, az A, B, és C mappát, majd mivel kb. 2 óra után is csak ~15%-nál járt, így kivettem A és B mappát és csak C-t hagytam bent indexelésen, viszont a tvn Smart Share menüben látom minden mappa tartalmát. Ha leállítom a Média szervert, nem látok semmit, ha elindítom, látom mind a 3 mappa tartalmát. Mit kell beállítanom ahhoz, hogy csak a C-t lássam?
Ill. hogy kell beállítani azt a Mediszerverben, hogy a smart tvn a fájlokat ne ömlesztve, hanem könyvtárszerekezetbe rendezve lássam? -
pomk
őstag
válasz
Mezga Aladár #13845 üzenetére
Köszi a tippet, de ez miatt nem veszek pluszba még egy kütyüt. Elég volt mostanában a kiadásokból.
-
pomk
őstag
válasz
Mezga Aladár #13842 üzenetére
Értem.
Nem beszélve arról, hogy(bár túl sok energiát nem áldoztam a projektbe), de a tv lejátszója elég érdekes módon jeleníti meg a képeket, zenéket, filmeket. Minden egy nagy listában van.
Ez azért a ~3.500 képem esetén nem túl szerencsés. Zenék esetén meg pláne...
Már csak azt kéne megoldani, hogy a tv távkapcsolójával tudjam irányítani vagy az Egreat-ot vagy az Onkyo erősítőm. -
Rengete
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #13835 üzenetére
Azt már értem, ha rendszeren belül ha belső vinyóra tölt akkor egy valamilyen linket csinál magának de nem duplázza. Mindegy végül is a lényeg, hogy ezerszer egyszerűbb ha a letöltésnél adja meg az ember a helyét és a nevét is szerintem.
-
Digital
addikt
válasz
Mezga Aladár #13684 üzenetére
Megpróbálom, DS 214-nek tudnia kell, engedélyeztem is a beállításokban a funkciót!
Megnézem iOS-re mik vannak. -
Digital
addikt
válasz
Mezga Aladár #13680 üzenetére
-
pkocsis
tag
válasz
Mezga Aladár #13638 üzenetére
"Nézd meg az mtu értékét mindenhol"
Sajnos ezt Én nem vágom, hogy micsoda és hol mit kell ellenőriznem!?
-
ggg666
őstag
válasz
Mezga Aladár #13638 üzenetére
Akkor nem jól értetted, ezzel csak azt akartam mondani, hogy az a sebesség a számítógép hálókártyájának a képességét mutatja, de amikor nekem gigás hálókártyám volt és kisebb volt a routerem sebessége, akkor is gigabites kapcsolatot jelzett ki a hálókártya adatainál.
Amikor sima adsl kapcsolatom volt router nélkül, akkor is gigabites kapcsolatot jelzett ki a hálókártya adatainál.
-
istvan170
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #13569 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13514 üzenetére
köszönöm. ez volt a kérdésem végülis
egyedül a wd live streamet érzem szűk keresztmetszetnek a rendszerben -
Blaise
veterán
válasz
Mezga Aladár #13500 üzenetére
-
dni
őstag
válasz
Mezga Aladár #13490 üzenetére
És a Popi beépített média kezelőjéhez képest milyen előnyöket nyújt a játékoson?
-
Blaise
veterán
válasz
Mezga Aladár #13490 üzenetére
Melyik repo-ból raktad fel?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13495 üzenetére
köszi mindkettőtöknek
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13492 üzenetére
mit jelent a nagyon magas?
rengeteg torrent sok szálon? ez mennyit jelent pl?
nem szeretnék seed servert üzemeltetnigondolom 215j már komolyabb. de lehet felesleges lenne
-
Multibit
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13484 üzenetére
Úgy érted, hogy a transzkodolas volt kikapcsolva, igaz? Hiába nem transzkodol egy DLNA szoftver, akkor sem vesz tudomást az ISO-rol
-
Multibit
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13482 üzenetére
Egy hiba volt, az iso állományokra sz@rik a plex szerver.
Mint ahogy általában minden DLNA.
Igaz, a Popival nem is vagy rászorulva. -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #13463 üzenetére
QC most nem megy, DDNS viszont igen.
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13454 üzenetére
Ha benne hagyom a régit a 2-es slotba az miért baj?Az újat nem teszi tönkre,amíg fut addig fut és ennyi,vagy nem?
Amit linkeltél ott melyik hsz-t kell néznem?(nincs kedvem végig olvasni mindet)
Ja és csak red vinyót tegyek bele?
Ha igen akkor honnan és mennyiért?Vagy van már másik tipus is ami befutó lehet NAS-ba?
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13452 üzenetére
Naplók üres,lehet hagyom így ahogy van és megy amíg megy,úgyis van mentésem a fontos dolgokról...
Biztonság kedvéért veszek egy új 3 terrás vinyót és arra is átmásolom a fontos dolgokat!Ha megvan az új vinyó akkor rakjam a régit az 1-es slotba vagy hagyam ott ahol van és menjen az új az 1-esbe és külön adatként?
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13439 üzenetére
Várok holnap reggelig!
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13420 üzenetére
90%-on áll a teljes teszt már 16 óra óta.Várjak még rá vagy lőjem ki?
Gondolom nem véletlen hogy egyik sem fut végig,a 90%ot elérte addigra kb. amikorra írta a progi(255 perc) -
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13422 üzenetére
Nem lehet hogy azért nem ment végig a teszt mert futott a torrent és lehet hogy közben használatban volt a vinyó?(nem hinném de azért megkérdezem)
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13422 üzenetére
Most megvárom mi lesz a teszt vége és majd meglátom..
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13420 üzenetére
Indítottam,255 percet ír ki!
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13418 üzenetére
Nem,de nem fut végig a teszt már reggel óta sem,90%-on áll meg és ennyi!
Csináljak egy teljes tesztet?(arra meg 2 órát ír ki..) -
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13416 üzenetére
A gyors teszt 90%-nál megáll és nem megy tovább,tegnap este óta!
A teljes tesztet még nem próbáltam.. -
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13412 üzenetére
Van rádugva egy usb-s külső vinyó és arra mentem a családi képeket,videókat..
A többi a torrent filmek tehát pótolhatók.
De azért beszerzek egy új vinyót is a biztonság kedvéért.
Hogyan csináljam majd,mert azt majd beteszem az 1.es slotba és akkor oda fog kerülni a system,vagy rosszul gondolom?Nem tenném raid-be mert inkább a tárhely kell nekem a házi videózáshoz!
Vagy rakjam egybe és akkor egy meghajtóként látom mindkét vinyót?De így akkor buknám ami cuccok vannak már a 2.-es vinyón,igaz?Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13405 üzenetére
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #13407 üzenetére
Az a terv mára...
Már olvastam...
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #13405 üzenetére
Sikerült megint keveset aludni, de nem a szilveszter miatt...
Újabb kör próbálkozás várható ma estem
-
tobias40
veterán
válasz
Mezga Aladár #13402 üzenetére
Ezt e-mail-ben kaptam én nem csináltam Smart-ot....
Csak egy lemezem van de a legelején "rosszul" a 2. slotba tettem a vinyót és azóta is ott maradt...
Csináljak Smart-ot?
-
Immy
őstag
válasz
Mezga Aladár #13324 üzenetére
Sugó:
"A SMB (kiszolgáló üzenetblokk) 2 támogatott a Windows Vista operációs rendszertől kezdve és az SMB továbbfejlesztett verziója. A hálózati csomagok számának csökkentése és a teljesítmény növelése érdekében, egyetlen kérelembe több SMB művelet összefogásának képességével rendelkezik az SMB 2"Windows 7 és OSX is lenne a kliensek között, de ha neten rákeresek a "smb2 synology"-re, az első 10 találatban azt látom, hogy viszonylag sok probléma van vele...
-
crissprivat
senior tag
válasz
Mezga Aladár #13320 üzenetére
Elnézést a rossz fotó linkelésért. Törlöm is azonnal mindet.
-
crissprivat
senior tag
válasz
Mezga Aladár #13318 üzenetére
Helyesebben a synology állította be a port forwandingot a routeren. Csak ellenöriznie kell,nem megadni. Bocs.
Már rég csináltam -
Elemental
addikt
válasz
Mezga Aladár #13265 üzenetére
Feltéve. 212j kívül belül elérhető.
-
ggg666
őstag
válasz
Mezga Aladár #13196 üzenetére
Az egész egy link!
-
Rederik
tag
válasz
Mezga Aladár #13161 üzenetére
Azt már tudom, hogyha nincs forgalom, akkor hibernál a NAS. így a router lekapcsolásával is el lehet érni az adatforgalom mentességet.
Most már csak azt nem tudom, hogy a TV-vel miért nem lehet felébreszteni a NAS-t? Mert ugye hibernált állapotban nem látja...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13078 üzenetére
ennél sokkal bonyolultabb és komplexebb volt, sajnos...
de legalább már megvan, előző gazda teamw segítsége kellett hozzá, és még neki se ment elsőre. nesze neked ultra user friendly nas
tény, nagyon jo a syno, de ha nem akarod az erőltetett rédet, kicsit szenvedni kell vele
lényeg, h végre megy a 2-es és létre lett hozva rajta a shared path -
Sefter
veterán
válasz
Mezga Aladár #13050 üzenetére
Azért az vicc, hogy a saját maga formázta lemezt (mostani rendszer) nem ismeri meg a saját usb-jéről..
Patice:
Lehet félre érthető voltam..nem a teljes rendszert akarom átrakni, csak pár filmet.. -
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #13007 üzenetére
Tegnap éjszaka frissítettem én is. DS213: minden OK
(#13009) Arolotifar:
Mit teszteljek rajta?
-
cdl
senior tag
válasz
Mezga Aladár #13012 üzenetére
Á, Én bíztam bennük.😃
A kis 112 gond nélkül megy amióta beüzemeltem.
Nagyon szeretem, megérte. -
Arolotifar
őstag
válasz
Még várok a tapasztalatokra, addig nem frissítek
Most minden olajozottan működik, nem akarom elszúrni...
Patice tesztelnéd az új fresht? -
cdl
senior tag
válasz
Ráböktem, meglátjuk.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #13003 üzenetére
Általában a képbe és a hangba is belenyúlnak, hogy rá tudják tuszkolni az anyagot egy 25-ös lemezre.
pkocsis
Sajnos, nincs ötletem. Hátha valami okosabb fórumtárs válaszol majd helyettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben