- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nascar
csendes tag
válasz
pkocsis #14293 üzenetére
Semmit nem nyit meg!
Szóval:
Feltelepítettem, portokat kinyitottam (9091, 51413)...
Telepítés előtt létrehoztam a root-ban egy "Transmission" nevű mappát, azon belül pedig egy "Torrentek", illetve egy "Watch" mappát. Telepítéskor a letöltésnek a /volume1/Tramsmission/Torrentek utat adtam meg, a figyelésnek pedig a /volume1/Transmission/Watch-ot.
Felhasználó, jelszó, mindkettő kitöltve... (a felhasználónak: XXX (a NAS-nál >> admin), a jelszónak pedig ugyanazt adtam, mint egyébként a NAS-nak).
A Transmission feltelepül, megnyitja szépen a web felületet (9091 port jó)..., de sajnos bármit másolok a "Watch" mappába, NEM indít el semmit!
A processzor Armada 370, ehhez van letöltve a telepítő.Mi lehet a probléma???
-
nlq
aktív tag
válasz
pkocsis #13980 üzenetére
vannak kultériek is...
1,3 Mpixelre en 5 meteres arcfelismerest szoktam mondani, a 2Mp re 7-9 metert...
ejszakai uzemmod szokott eleg gyenguska lenni hiszen a kamera kicsi kozel az infra fenyforras igy minden porszem, bogar becsillan... ezert erdemes extra mozgaserzékelős led reflektort felszerelni (mostansag mar olcsobb mint az infraveto es ha bekapcsol akkor szines kep van... -
MrCsiT
addikt
válasz
pkocsis #13698 üzenetére
Ez már jó lehet. Mi változott?
TBMC: nyilvánvalóan hibás valamilyen beállításod, hiszen, másik 300.000 Syno usernél rendben van.
Azon kívül, számomra képzavar az általad írt "nem seed-el a Syno" , hiszen azt csak úgy tudnád letesztelni, ha saját magadtól töltenél le, de ezt nem tudod kipróbálni szerintem.Ha gondod van, nem lehet, hogy pl. a megfelelő portot blokkolja a Syno-d tűzfala?
-
VeryByte
őstag
válasz
pkocsis #13675 üzenetére
Miért nem a hivatalos oldalról töltöd le?
-
MrCsiT
addikt
válasz
pkocsis #13627 üzenetére
Total Commandernek szépen be tud kavarni az, hogy 32, vagy 64 bitest indítasz, kezdve azzal, hogy a 32 bites pár mappáját egy Win 8.1 64 bitnek meg sem mutatja, hozzá sem fér.
Az első kérdés tehát, hogy milyen verziójú, és hány bites TC-t használsz?Teljesen mindegy, hány gigásat akarok átdobni: írásra a 70MB/s-et, tudja.
A NAS-ban Nálad hány, milyen disc van, és milyen raidben?
Kérdés: a Download Station, ha a BT keresőt bővíteném, valami "search.dlm" fájllal példálózik.
Ilyen fájlt honnan szedjek neki, ha hozzáadnék egy új helyet, ahol keressen? -
atos19881101
senior tag
válasz
pkocsis #13553 üzenetére
Köszi! A NAT nem probléma, nem idegen számomra a hálózat.
(#13554) bosa
Jogos. 50Mbit-es net van Y helyen, így filmnézésre ennek elégnek kell lennie szerintem. Ott a feltöltés nem nagyon számít, mert ott csak letöltés lenne nagyrészt. Ami engem érdekel viszont, hogy ez tapasztalat alapján járható-e. Fog e működni a DLNA VPN-en keresztül, illetve a lejátszással lennének e problémák. -
Tido
aktív tag
válasz
pkocsis #13435 üzenetére
Az gond, mert pont a nagyobb fileok másolásának kéne gyorsabbnak lennie.. Ext4nél azért sem értem miért pörög a lemezed annyit, mert pont az az egyik nagy előnye, hogy igyekszik egy helyre lefoglalni a fileok helyét, hogy minél kevésbé legyen töredezett.. De már régen olvastam utána a filerendszereknek. Torrent is csak akkor lasithatná látványosan, ha pont letöltenél, de ilyen látványosan akkor sem, max ha sok torrentet töltesz egyszerre, de az meg le van limitálva a NASon. Seed nem fogná meg ennyire.
Router csere nem oldja meg?
-
Tido
aktív tag
-
törölt tag
válasz
pkocsis #12641 üzenetére
Mint a hibaüzenet is mutatja "Két vagy több adatútválasztó van a hálózatában. ...". Tehát mind a modemed, mind a TP-Link routerként/útválasztóként viselkedik a jelen beállításokban.
Két lehetőséged van:
1. ... vagy a modemet teszed ún. bridge(híd)-módba és a TP-Link router PPPoE-el kapcsolódik és DHCP szolgáltatást ad.
2. ... vagy a TP-Link routert "minősíted vissza", hogy csupán switch-ként viselkedjen, úgy hogy fix IP címet adsz neki a modem alhálózatában (pl. 10.96.150.X.) és a DHCP-t is kikapcsolod, ha a modem DHCP-t szolgáltat. (Amennyiben a modem nem oszt IP-t, akkor a TP-Linken a DHCP maradhat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest