Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ez mind attól függ hogy mennyi "védett" tartalmat akarsz tárolni és mennyit ami mondjuk film, zene, vagy más, egyébként pótolható cucc.
ha csak és kizárólag pótolhatatlan családi történetek mennek, akkor mehet tőlem a raid 1, mert a backup ahogy írod pont azt fogja csinálni mint a raid.
viszont ha lenne mellette pótolható cucc is, akkor halál fölösleges azt tárolgatni mindkettőn. azért jutottak/tunk arra, hogy otthoni felhasználásra ez a megoldás talán a legjobb, mert rugalmasabban kezelhető mint egy fix raid ha vegyes -letölthető,pótolható és kvázi pótolhatatlan- adatokról van szó.
persze ez sincs kőbe vésve, ahogy én se ezt használom, egy alternatívát írtam, nem törvényt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest