- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
No, felraktam a 6.0-t, a leírása szerint mindent újraindexel, remélem nem olvad össze egy kupac műanyaggá a végén
-
biker
nagyúr
a NAS-t illene dróton rádugni, nem wifin, mert ha a routerre wifn másolsz, majd az wifin tolja a nas-ra, hát router legyen a talpán, amelyik bírja, pl Airport Extreme bírja, de egy tplink ritkán honorálja
aztán ki kell várni a brutál sok időt, mire indexel, sajna ez van, nekem pár száz videot, 70gb mp3-at es pár tízezer kpet majd egy hétig indexelt a 213, ez van, onnantól ripp ropp megy. ez a másolok, keresek, idegs vagyok restartolok, nem járja -
Megane2000
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
Megane2000 #22595 üzenetére
Igen, cloud station kell hozzá h fusson a nason. Kliens van gépre is pl. Én telefonra nem találtam értelmét, összes többi app kiváltja kb amire kellhetne.
(#22594) Gausz H néz ki a hálózatod? milyen router, milyen tv, h vannak összekapcsolva, wifi esetén hány ghzes, n-es ac-s mennyire "szennyezett" a wifis légkör (mennyi idegen wifit látsz)?
-
Megane2000
aktív tag
iPhone-on a DS cloud alkalmazás mire jó?? Nem értem a lényegét. Olyan mint pl a dropbox?
-
McAdam6
aktív tag
válasz
Megane2000 #22591 üzenetére
E szerint fel lehet rakni.
Most azon agyalok, pdf-eket hogyan lehetne "streamelni" tabletre.
-
McAdam6
aktív tag
válasz
Megane2000 #22578 üzenetére
NAS-on tárolt ebookok olvasása tableten.
-
Cold5
senior tag
Kérhetnék Safarihoz egy legújabb bővítmény linket?
-
Tuomas
addikt
válasz
Tesztelo.hu #22587 üzenetére
Én az indexelésnél beállítottam, hogy hol indexeljen és ugyan nem transmissionnal töltök, hanem a synology gyári megoldásával, de indexeli egyből
-
Tesztelo.hu
senior tag
Erre nincs megoldás? Senki nem használja a Transmissiont és DLNA/Video Stationt egyszerre? Hogyan indexelitek be a letöltött filmeket?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bigdady #22584 üzenetére
Ha böngészőnek a Chrome-t használod akkor ez a legegyszerűbb megoldás :
Synology Download Station Chrome Plugin
Telepítés után a böngésző jobb felső sarkában megjelenik :
Jobb klikk az ikonjára és a beállítások menü :
Itt értelemszerűen kitöltve ellenőrzöd a beállításokat ha okés , akkor mented.
A kedvenc oldaladról pedig így tölthetsz le :
Jobb klikk a "letöltő" linkre és a felugró menüben ott a NAS címe.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Syno ds progim nem tamogatja a dsm6-ot. Hogyan is kell ds downloaddal elinditani torrent fájlt letöltésre?
-
Gausz
aktív tag
válasz
Patice #22582 üzenetére
1. AC @866Mbps, routertől 2 méterre szabad rálátással. inSSIDer szerint senki nincs a frekem közelében sem.
Netes tesztek szerint routerem 2-3m-ről átlag 50MB/s-t tud wifiről vezetékes gépre áttolni.2. Zene, kép, video mellé a gyökérbe kellene csinálni egy új mappát, akkor talán nem kellene mindig videora menni, csak okézni. Nem kopik az ujjam.
És ebből az újból szeretném elindítani a filmet, zenét, képet, nem mindig belépni a gyökérben a neki megfelelő mappába, hogy utána ugyanabban a könyvtárszerkezetben megkeressem. Ez a ott fáj, hogy a fényképezőgéppel videokat is készítek, és így 100 mappából kellene különválogatni a képeket és videokat.Pár óra alatt 2400 képnél 35%ig jutott, éjfélig csak végez... Most már meg tudom nyitni a képeket, nem fekete a képernyő, de az előnézet még mindig hiányzik. Talán 100% után már működni fog az is.
És a jó öreg ABC sorrend?
Megnéztem másik tv-n is, ott is össze-vissza van minden.
-
Patice
Topikgazda
1. A WiFi már csak ilyen. Szomszédos WiFi nem kavar be? Amúgy szvsz. ennyit tud wifin, nem a router, és nem a NAS procija a szűk keresztmetszet, hanem a vezeték nélküli kapcsolat.
2. Persze, hogy nem tudod törölni az alap média mappákat, amíg fent van a gyári Médiaszerver. Ha ezt törlöd a csomagkezelőből, csak utána lesz adminként törölni a megosztásokat. Ha más mappákat akarsz indexeltetni, azt a Médiaindexelés alatt kell fölvenni. Amíg a photo/music/video mappában van kép, addig konvertálni fog a NAS. Ha túl sok a kép, akkor használd inkább a Photo Station Uploader-t.
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
szóval ma próbálom üzembe helyezni a DSM6.0-t, 1 lemez van a DS216j-ben. Sajnos nem megy minden olyan jól, mint kellene.
Az egésszel annyi a célom, hogy az eddig routerre kötött USB-s vinyót lecseréljem, nagyobb tárhelyre és gyorsabb lesz a másolásra volt szükségem, a hozzáférés TV-vel történt DLNA-n keresztül.1. Eddig routerre vezeték nélkül 12MB/s körül tudtam másolni (CPU-ja maxon volt, mert egyidejűleg indexelt is), lejátszási gondok nem voltak.
Azonban a helyzet nem lett jobb, a másolás csak 20MB/s-re ment fel, de ezt még ki lehet várni. Router CPUja 30%on, NASé szintén.
Ha rádugom az USB-t, akkor kb 50-60MB/s-el tudok másolni és ethernettel routeren lógva is tök jó. Vezeték nélkül próbáltam másik notebookról is, szintén AC-s, de nem gyorsabb routertől 2 méterre szabad rálátással.2. Nagyobb gond viszont a médiaszerverrel van. TV-ről nézve létrehozza magának a kép, zene, video mappákat; újat nem tudok hozzáadni; ezeken kívül mást nem lehet indexeltetni.
A médiaindexelést úgy állítottam be, hogy a video mappában keresse mindegyik médiatípust (leginkább filmet nézünk), a többiben ne.
Majd felmásoltam egy olyan mappát, amiben kép és video is van. Eddig a routeren nem csak video, kép, zene mappákat talált, hanem egy browse folders nevűt is, amibe ha beléptünk, akkor mindent meg tudtunk nézni. De ha pl zenére mentünk, akkor csak azokat a mappákat listázta ki, amiben mp3-at talált.
Most viszont csak video, kép, zene mappa van, nincs egyveleg. Így most mindig rá kell lépni a video mappára... eddig az első mappába kellett belépni (browse folders). Kép és zene mappát nem tudom kitörölni DSM-ből.
Képet csak képen belül engedne nézni, azonban nem nyílnak meg: előnézet nincs, megnyitva fekete képernyő. Videoból és zenéből belépve is ott vannak az üres könyvtárak, amik eddig ugyebár nem voltak.
A képeket iszonyú hosszan indexeli, olvastam, hogy ez normális. Viszont a photo stationt már letöröltem, restaroltam a nast, de még mindig konvertálja őket. Médiaserver beállításainál kivettem a kisfelbontású képek továbbítása az eredeti képek helyettől a pipát, de még mindig izzad velük.
TV-ről video mappába belépve nem ABC sorrendben vannak a mappák, így nehézkes keresgélni.Sok a gondom, tudom
Remélem többet nem találok
-
steveke6
csendes tag
válasz
Megane2000 #22578 üzenetére
-
Süvi
őstag
válasz
Patice #22576 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
sajnos nekem eddig nem működött.De most hátha az új rendszer. Ill. át fogom nézni az ehhez tartozó összes beállítást az összes eszközön, amin használom.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #22575 üzenetére
Pont ezért lehet neki örülni, h egy adott app kevesebb memóriával is beéri. Nem hiszem h a memóriamenedzsment részét piszkálták volna meg, s akkor swappolna már, amikor még egyáltalán nem jogos
-
Patice
Topikgazda
Azért eszi a tárhelyet, mert alapértelmezetten 32 fájlverzió van beállítva. És ezt el is kezdi "legyártani", amikor az ember fölrakja a csomagot és rak bele anyagot.
Eddig is jól működött, csak le kellett venni a 32-őt 1-re, vagy inkább 0-ra. (1 esetén egy másolat lesz, 0 esetén 0 másolat, azaz ha valamit módosítasz a kliens gépen, akkor az automatikusan felülíródik a NAS-on is.)
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Arolotifar #22574 üzenetére
Ha ugyan az az app, akkor kevesebb memória használat esetén a swap van használatban, ergo lassabb.
A rendszer minden használatban levő alkalmazást tegyen csak be a memóriába (ez ugye a leggyorsabb), ha pedig elfogy a memterület akkor bizonyos prioritások alapján pakolja swap területre.
A konkrét esetben, valószínűleg a teljesen újraírt app, alapból kevesebb memóriát kér. -
válasz
Mezga Aladár #22571 üzenetére
Miért rossz felfogás?
Mivel véges a memória, inkább örülök, hogy nem eszik annyit, ugyanolyan felhasználás mellett. Ettől még nem lesz lassabb az elérésem.
-
McAdam6
aktív tag
3rd-party alkalmazásokkal mi a helyzet (couchpotato/sickbeard/cops) ? Mennek 6ossal ?
-
Tuomas
addikt
Hmm.
A gyári back up nem előnyére változott, vagy én csináltam valamit rosszul.
Az előző verziónál a biztonsági mentés a külső merevlemezre úgy történt, hogy a fájlokat ott is tudtam böngészni.
Most az új biztonsági mentéssel csak adatok vannak, index és bucket kiterjesztésű fájlok. Nem jpg, doc, mp3 stb stb, amiket ment.Valaki tud erre valamit?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Arolotifar #22570 üzenetére
Rossz felfogás. A ram azért van h., használd.
-
-
Megane2000
aktív tag
válasz
molnartibor #22567 üzenetére
Nekem is így sikerült végül!
-
Süvi
őstag
Nagyon vártam a 6.0-át a Cloud javítás miatt.
Valakinek van esetleg tapasztalat, hogy még mindig eszi-e a tárhelyet?Szerintetek ahhoz, hogy jól működjön a 6.0-ás telepítés előtt szedjem le a Cloud csomagot és telepítsem fel utána, vagy nyugodtan rajtahagyhatom?
Köszönöm
-
molnartibor
tag
válasz
Megane2000 #22565 üzenetére
Én letöröltem a plexet és nem jelent meg csomagkezelőben ekkor felmentem a plex honlapjára letöltöttem a megfelelő csomagot és feltettem manuálisan. Minden beállítás megmaradt és működik tökéletesen.
-
P1eTr0
aktív tag
Én is felraktam a 411j-re. Nekem eddig nem volt vele problémám. Az általam használt programokat újrarakta. A telepítés után elindított egy rakat szolgáltatást, amiket rögtön ki is kapcsoltam
Érzésre gyorsabb egy kicsit, de lehet csak bebeszélem
-
Megane2000
aktív tag
DS115j-re melyik plex verziót tölthetem le? Azt írja hogy ismeretlen szerző.
szerk: telepítés megoldva. De nem indul el.. az mitől van?
-
Megane2000
aktív tag
Na én is frissítettem. Plex leállítva, úgy már lazán felment a 6-os dsm..
Most updatelnek a csomagok. A photostationhoz már kell a php most nézem..
-
a347
aktív tag
Mióta frissítettem a 6-osra, nem indul el a download stationon a torrent.
Csak a várakozik státusz van. -
Tesztelo.hu
senior tag
A problémám, hogy a Transmissionnel letöltött cuccokat nem indexeli automatikusan a NAS letöltés után.
Az [itt] leírtakat megcsináltam, ennek ellenére sem történik meg az indexelés.
Van valami javaslat erre? Esetleg hogyan tudnék utánajárni a dolognak (milyen logot kapcsoljak be, nézzek meg). -
bigdady
nagyúr
Itt is kuszik fel 214se-re a dsm 6.0
-
azka79
aktív tag
válasz
nilrem #22555 üzenetére
Menni megy, csak nem látom a mappa szerkezetet. DSM böngészőn keresztül elindítva a DS Audio, de akár írhatom az androidot vagy az IOS-t is mindegyiken próbáltam és nem látom a DS Audio mappa szerkezetet, minden mást igen, lejátssza az mp3-at is. Nekem ez azért zavaró mert, az MP3 mappám szépen rendbe van téve a file szerkezete, és így tudom megtalálni a keresett albumokat, mint egy file kezelőben.
-
törölt tag
válasz
Megane2000 #22549 üzenetére
Én nem szedtem le csak leállítottam, így "nem akadt bele" a DSM 6 frissítés.
-
azka79
aktív tag
Akkor a DS Audio-ban mindenki látja a mappákat??? a mobil applikációban a felső sáv - műfaj, Zeneszerző, Előadók, Mappák <- na nekem itt semmi nem jelenik meg....
-
Nem tudom.. ez elég bonyolultnak hangzik... nekem
Ez Tramsmissionon is működik? Mert mintha DS-t említettél volna.
Patice Nem szívesen használom a webes felületet. Max, ha a melóhelyről kell valamit kaparásznom. Eléggé gagyi a felület, és számomra nem túl informatív. Szóval jobban szeretném ezt a R GUI-val megoldani. Ha lehet persze. Elég macerás utólag átmozgatni az anyagot, és a másolás meg piszkosul leterheli a NAS-t sokszor órákig nem tudok rajta semmit sem csinálni. (213) Tisztább meló lenne ha rögtön oda másolná. Plusz 2-3 kattintást is megér.
A Plexet meg nem akarom a downloads mappára ráereszteni.
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
hengelhof #22546 üzenetére
lényegében létrehozol néhány felhasználót néhány figyelési mappával.
pl lesz egy zene felhasználód, beállítod, hogy a ds/zene mappát figyelje és a DS download a /music mappába töltsön.
Majd letiltod a bejelentkezést a zene felhasználóval.
Majd videó, majd egyéb, majd könyvek, etc. -
Transmissionban hogyan tudom elérni, hogy a pl. a videókat a videó, a zenéket a zene mappába töltse? Ha a remote GUI-ban más elérési utat adok meg, felugrik egy ablak, hogy valahol állítsam be az elérési utat. Ott csak egyet tudok beállítani. Viszont. A torrent hozzáadásánál, ha kézzel átírom, odamenti.De.Ha ez egy másik köteten van, hibát ír ki.
-
törölt tag
No, felment a 6-os DSM. Nálam minden úgy működik mint régen.
A médiafájlokat újraindexeli, azért nem látszanak pl. mappák az elején, de rengeteget molyol és mikor végez minden működik. A Plex-et manuálisan frissíteni kell a többi automatikus. Szinte minden csomagot frissít, kb. 15-öt frissített nálam.
-
azka79
aktív tag
Megnéznétek az új 6-os alatt az audio stationba mappákat látjátok??? mert nekem mindegyik lehetőség működik: összes, előadó szerint,...... de a mappa nem működik (nem talál semmit). AZ összest választom akkor látom a fileokat, de nekem a mappa lenne a fontos.
THX -
Madwe
nagyúr
Van aki mailservert használ s feltette a dsm6ot? elég sok minden változott elvileg, stabilan megy
?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Megane2000 #22539 üzenetére
Régebben csak kíváncsiságból tettem fel a Plex-t ezért most nyugodt szívvel töröltem.
( KODI-t használok a PC-n )Amúgy lehet ha csak leállítom akkor is felment volna a frissítés...de ezt már sosem tudom meg
-
Borisz76
nagyúr
12:26 Frissítési folyamat elindult.
12:27 Plex miatt megszakadt a frissítés.
12:28 Plex-t úgy sem használom , eltávolítottam.12:32 Újból kezdem a frissítési folyamatot.
12:33 Újraindítás folyamatban ( 09:59 től számol visszafelé
12:37 05:53-l sípolt és újraindult.
12:37 Kezdőképernyő megjelent.Belépés után :
12:40 Összes csomagot ( 7db ) frissíteni kell.....had szóljon.
12:46 Minden sikeresen frissítve.12:47 Download Station-t elindítottam és 384 db torrentet ellenőriz.
12:55 Ellenőrzés befejezve...seed megy.Többet nem volt kedvem kimásolni...
-
azka79
aktív tag
Megvolt a 6-os telepítése DS215J, eddig minden OK, amit észre vettem, hogy az audio stationban nem talál mappákat, de a zene fileokat megtalálja... Gondolom bug
-
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Egy új 2 lemezes Synology NAS vásárlásán töröm a fejem, kb 300€ környékéig. Első sorban otthoni felhasználásra, zenék, videók (mkv, bd 25/50 iso) streamelésére, általános adattárolásra.
Tudnátok esetleg segíteni, hogy melyik típust volna a legjobb ár-érték arányban ebben az ár kategóriában?!
Eddig a Synology [Disk Station DS214play] a befutó, de ha tudnátok valami (még)jobb alternatívát ajánlani annak örülnék!
(Ha 4 lemezes is befér a képbe -amit mondjuk nem tartok valószínűnek- az sem probléma)
Előre is köszi,
Fang -
P1eTr0
aktív tag
Délután felrakom én is, mondjuk a hardverem már nem mai... (411j)
-
Tuomas
addikt
válasz
noorbertt #22528 üzenetére
Én általában sose várok
Nem jelzi, annyi, hogy frissíti magát, és minden alkalmazást is. Átnézést én úgy oldom meg, hogy mivel még viszonylag kezelhető mennyiségű adat van rajta, csinálok egy teljes biztonsági mentést külső vinyóra, és egy teljes gyári visszaállítást. Ez által tanulom is a rendszert, másrészt pedig át lesznek nézve az új funkciók
Itt csak a DSM portszámát tudom átírni
-
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Megane2000 #22526 üzenetére
Őőőő hát egyrészt a photo station nem jön be, és nem találom a beállítási lehetőséget, ahol megadom a photo station portszámát. Ugye én átirányítottam a photostation portját (is), de a frissítés után a régin akarja elérni, ami ugye nem megy, mert az nincs megnyitva.
Másrészről meg azért, mert folyamatosan dobálja fel a tűzfal értesítéseket, hogy ez meg az az alkalmazás el akarja érni és hogy engedélyezzem, hogy elérhessemDe amúgy a rendszer sebessége nem változott, továbbra is rendben van, a kicsi hardver ellenére is, és a felület letisztultabb lett
-
Tuomas
addikt
Na, a tűzfal beállításaim megkergültek a frissítést követően
-
Tuomas
addikt
válasz
Megane2000 #22522 üzenetére
Végleges, ha belépsz, már jelzi is hogy elérhető
Na első, legszembetűnőbb: A videostationt különszedték, már nem belső alkalmazásként nyílik meg, hanem külön ablakban, ahogy eddig a photo station.
-
molnartibor
tag
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy az N és a B betűs online virágboltokat be lehet e állítani a download station keresőjébe?
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
a mai nap híre: elérhető a final Version 6.0-7321 (2016/03/24).
Elvileg ma jön meg a DS216j-m, lesz mivel szórakozni a hétvégén -
Essejó
veterán
Én meg leírtam, hogy anno én is létre hoztam egy védelem nélküli shr kötetet és amikor mellé tettem a második vinyót akkor nem adott választási lehetőséget hanem mindenképp egy védett shr-t hozott létre pont
Sokszor neki futottam mire eluntam, hagytam a fenébe az shr-t és csináltam egy Raid 0-t. Funkcionálisan lehet jobb választás lett volna két külön kötet, de azt nem akartam.(#22489) Ha meg tudod oldani, hogy se SHR se Raid ne legyen hanem teljesen különálló kötet akkor elvileg igen. Egyébként a Syno oldalán le van írva, hogy nem használhatsz a bent levőnél kisebb lemezt.
-
válasz
Mezga Aladár #22510 üzenetére
Én PPTP-t használok, az alábbi beállításokat csináltam végig:
Hol kell itt kikapcsolni a redirect gatewayt?
Köszönöm
Szerk.: Megtaláltam!
#22509 Magnat:
Megpróbálom így, köszönöm!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Richard #22508 üzenetére
dev tun
tls-client
remote akarmi.akarmi.com 1194
# The "float" tells OpenVPN to accept authenticated packets from any address,
# not only the address which was specified in the --remote option.
# This is useful when you are connecting to a peer which holds a dynamic address
# such as a dial-in user or DHCP client.
# (Please refer to the manual of OpenVPN for more information.)
#float
# If redirect-gateway is enabled, the client will redirect it's
# default network gateway through the VPN.
# It means the VPN connection will firstly connect to the VPN Server
# and then to the internet.
# (Please refer to the manual of OpenVPN for more information.)
redirect-gatewayA redirect-gateway kommenteld ki.
(#22509) Magnat Csinál egy parancsikont a szervernek és beteszi a kedvencek közé.
-
Magnat
veterán
Ezzel csak az a baj, h fileok tallózásánál elég nyűgös tud lenni a "Mappák inicializálása" feliratot nézni vagy 15 mp-ig (nemtom pontosan, mennyi a timeout, de elég zavaró).
Érdemes csinálni két parancsfilet és vpn kapcsolódáskor felcsatolni, illetve leszakítani:
net use s: \\DISKSTATION\akarmi /user usernév jelszó
Illetve:
net use s: /Delete
RicHard:
Sajna a nas gyökerét nem lehet felcsatolni, én úgy oldottam meg, h a 3 leggyakrabban használt könyvtárat mappeltem, és az egyikbe tettem egy parancsikont a nas gyökerére (ezt lehet) és így plusz egy klikkel elérem azt is:
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Richard #22505 üzenetére
Vpn beállítások alatt az advanced fülnél szedd ki a pipát a use default gatewaynél (alap esetben egyébként nincs ám bepipálva ha jól emlékszem... illetve win xpnél talán be volt de win7től már nincs? mindegy, ne legyen ott pipa
) és akkor csak az a forgalom megy vpnen ami oda tart, nem minden.
Szerintem csak akkor látod ha felcsatolod, de mi azzal a gond? lesz egy x meghajtód, amit otthon mindig látsz, kintről meg akkor ha vpnezel, egyébként meg nem csak homokórázik
-
Sziasztok!
Adott egy DS214 amint beállítottam a VPN-t.
Tudok hozzá csatlakozni, intézőből be tudom a mappákat hívni, minden nagyon szép és jó, de..
- megoldható, hogy azzal a géppel amivel a VPN-re csatlakozok ne a NAS helyén levő internetet használja a VPN-en keresztül, hanem a sajátját? (remélem érthető) A myip is azt az IP-t írja olyankor ami alatt a NAS is van.
- létezik hogy lássam a total commanderben a hálózatok alatt a NAS-t? elég érdekes mindig intézőből elérni. Vagy az egyetlen lehetőség a meghajtók csatolása lenne?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD