Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia,
Olvastam a további válaszokat is, mivel látszólag azt veszem ki, hogy kezdőbb vagy ezért még ajánlanám a QT-t is mint könyvtárat, cross platformos és nemsokára kész lesz a symbian támogatása is, persze már lehet használni, de még hivatalos változatról nem tudok. Integrálódik több fejlesztő eszközhöz is.
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #15 üzenetére
Itt jobban kitárgyalják ezt a részt ;)
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #13 üzenetére
Ha navigáció mint GPS-re gondolsz, akkor a Garminnak létezik magyar nyelvű navi szoftvere Garmin XT.
-
amargo
addikt
Szia!
Én csak c++ ost használtam, de csak hello word ig néztem meg (meló, suli most nincs rá időm..) fel rakod a perl-nek a nem a legujabb kell, hanem amit az SDK telepítóje kiír.. én ezt az SDK-t raktam fel 3rd Edition, Maintenance Release, fordítónak a Carbide.c++ ebből már van újabb is, ha jól láttam most. És akkor kell valami designe is hozzá, gondolom, de ebbe már nem folytam. így azt én is keresek, majd nemsokára megint kellene vele foglalkozni, de
Vannak sample alkalmazások is azokat érdemes megnézegetni
Én is még csak ismerkedek vele ezért nézem miket írnak ide, én csak eddig jutottam..
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest