- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Egy termeket lehet két eszkozre telepiteni es hasznalni ?
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Az alkalmazás nyelve egyszer csak angol lett. Nem tudom hogyan!
Hogy tudom visszaállítani az eredetire? -
fater69
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Sygic GPS Navigation, Maps &POI-t, a Microsoft Lumia650-es telefonomra. A prémium verzió fut, rendesen megvásárolva.Minden rendben működik, csak nagyon halk a navigáció hangereje. A telefonon egyébként minden elég hangerővel szól,csak a Sygic szól halkan.Valaki tud megoldást,hogyan lehetne a hangerőt növelni az alkalmazásban?Vagy ennyit tud és kész.
A telefonon, a média alkalmázások hangerő beállítása már a lehetséges legerősebbre van állítva.
A navigációs szoftverben nem találok állítási lehetőséget.Persze lehet, csak én bénázok... -
twon
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a legújabb verzió alatt megadni címnek gps koordinátát?
verzió: 17.2.2 (android) -
Smiro
senior tag
Tabletemen fut egy verzió, a telefonomra a napokban vettem meg a Full verziót + HUD + Traffi. Érdekes módon a Google Áruház csak a Sygicot jelzi. A telfonomra 7 napos próba után vettem meg, de a próbára - sajnos - a Car Navit töltöttem le. Az viszont dupla árban van.
Tapasztalat: a kb. 2 éve tableten futó Sygic Car Navi tökéletes, gond nem volt szinte soha.
SXZ-re (5.1.1) töltött GPS Navigation & Maps Sygic - nos, ez szar.
A teljesen új telefonon folyamatosan veszti a jelet, kilép a programból. HUD kb. 3 másodperc múlva lép ki hibaüzenettel. Legalább Sorry-val kezdődik a hibaüzenet
Traffi egy évre szól. Vidéken zéró jelzés - pedig rendesen teleb@ták az országot... Pesten 1-2 helyen jelez.
Most épp a fejlesztőknek próbálok néhány kérdést kiizzadni. Mondjuk 50 euró nem volt sok a max programért, de röhej, hogy a fizetős nem működik. A baj, hogy nem tudom, az új telefonom rossz-e, vagy a program szar. A tabletem nem kompatibilis a fizetős verzióval
Remélem, nem az lesz a tanulság, hogy aki fizet megszívja...
-
pixelmester.
aktív tag
Vettem sygic eu licenszet, de kár, h a kamionos változathoz külön meg kell venni a térképet
(nyilván, ott nagyobb adatbázisról van szó, de azért lehetne valami kedvezmény, ha már valaki megvette a szgk-s verziót...)
-
betyarr
veterán
sziasztok!
nemrégiben (kb. fél éve,nem emlékszem pontosan) volt amikor nagyon kedvezményesen meglehetett venni a sygic-et.nem tudjátok véletlenül,hogy az a play fiókhoz kapcsolódik,vagy telefonhoz?értem ezalatt,hogy egy gyári beállítás visszaállításánál/telefoncserénél a saját appok között megjelenik a play-en és rendesen vissza lehet tenni a telóra?vagy nem?
-
ShadowLac
addikt
sziasztok.Nem tudjátok hogyan lehetne a települések és az utcák nevét felnagyítani? mert most kb 1mm es.Nem lehet kiolvasni.
-
Alonsó
újonc
GPS Navigation & Maps Sygic térképet megvettem,de nem indul a navigáció és hang sincs.
ha tud valaki kérem segítsen.
köszi -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra a Sygic legújabb verzióját(eddig nem nagyon tetszik). Ha jól tudom akkor Tom Tom térképeket használ. Mást nem lehet betenni alá, mert a balkán nem az igazi. Albániában alig vannak utak.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest