Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
En a regivel (3) nagyon sokat nyomtam. Valahogy a hangulata nagyon el lett talalva - meg az a korszak amiben jatszodik, az epuletek, a lopakodas, gyakran dobbent csendbol orjongo hang majhd tuzeles
a frasz kitores...es ahogy random mindig mashol voltak mashonnan jottek nem talalkoztam meg hasonlo gameval az rb6 is valhogy masfele volt.
Es jo nehez is volt de pont annyira hogy jattszahto maradjon, es az ember akar 10x is szivesen probalta ujra !
Megnezem mar ezt a demot is akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a frasz kitores...es ahogy random mindig mashol voltak mashonnan jottek nem talalkoztam meg hasonlo gameval az rb6 is valhogy masfele volt.