Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz sztikac #174646 üzenetére
Na, megérkezett a dutyfreeislandshop.com-ról rendelt Seiko:
19-én péntek délután rendeltem, hétfőn kaptam a levelet, hogy feldolgozták a rendelésemet, szerdán lett hozzá tracking szám, ma reggel pedig a kezembe adta a GLS futár
Rendesen becsomagolva érkezett, használati utasítással, dobozzal, garanciakártyával. "Guaranteed NO TAX" szállítással 158 EUR volt a végösszeg. -
sztikac
őstag
válasz fagyalllo #175352 üzenetére
Én most valahogy nagyon "rákattantam" a Seikokra, van egy olyan érzésem, hogy a következő ez lesz:
Seiko SRPB51K1Mondjuk jó lenne még rendelés előtt valahol megnézni / felpróbálni élőben
-
sztikac
őstag
NATO szíjakra mi az ajánlott beszerzési forrás?
Azt hogyan tudom eldönteni, hogy az órámra (Seiko SRPA53K1) milyen széllességű kell? Simán csak lemérem az eredeti acélszíjat? -
sztikac
őstag
Jól értelmezem a Seiko 4R36 szerkezet leírásában, hogy kézzel is fel tudom húzni?
Az óra beállításakor visszafelé is szabad állítani a mutatókat?Tegnap megnéztem élőben egy Seiko SNE435P1-t, rögtön tudtam, hogy muszáj egyet mihamarabb beszereznem
Sajnos se DFI-n, se skywatches-on nincs, esetleg ha tudtok valami ezekhez hasonló beszerzési forrást azt megköszönném...
-
sztikac
őstag
knoxhu, Lauda, _stick_ köszönöm a válaszokat!
Ez a citywatches is megbízhatónak tűnik elsőre, Paypal van náluk, szóval annyira nagy bukta nem lehet a rendelésből -
sztikac
őstag
RONDA 515 szerkezetről mi a véleményetek?
Konkrétan egy WENGER 01.1641.102 Avenue órát nézegetek...[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
Pesten tudtok olyan órást ajánlani ahol viszonylag nagyobb választék van Casio G-shock órákból?
-
sztikac
őstag
Nagyapám után rám maradt órát szeretném rendbe rakatni egy kicsit:
Tok elég jó állapotban van, a plexi (?) enyhén karcos, azt azért cseréltetném és egy új szíj is kellene rá.
Na meg gondolom a sok (min. 6-7) év állás után egy szerkezetkarbantartás is ráférne...
Van itt valaki vagy tudtok valakit ajánlani aki ilyesmivel foglalkozik? -
sztikac
őstag
válasz 5-ös kezelő #179862 üzenetére
Egyszerűen csak megtetszett ez a forma
-
sztikac
őstag
Jó kis játszós Citizen a DFI-ről
Gondolom ennyi pénzért sokat nem várhatok, de csak nem lesz nagyon gagyi élőben... -
sztikac
őstag
A quartz Longines Conquest órákban (pl. L37594586) milyen szerkezet van?
Mennyire megbízható / éri meg az árát (cca. 650 EUR) egy ilyen Longines? -
sztikac
őstag
válasz gipsztigris #189433 üzenetére
Szóval azt mondod nem éri meg? Épp a kosárban van egy SKX013, de most ezen a Victoron nagyon elgondolkoztam... Nagyon rosszul járnák vele?
-
sztikac
őstag
válasz Tutivesztes #190766 üzenetére
Lehet, hogy ez az oka?
AZÉRT KÉSIK AZ ÓRÁD A KONYHÁBAN, MERT SZERBIA ÉS KOSZOVÓ ÖSSZEVESZETT AZ ÁRAMON
-
sztikac
őstag
válasz Polarstar #194020 üzenetére
Tudom, ha minden igaz perelik is egymást a logó használatáért...
Prim-ből ezt nézegetem már egy ideje (nálam ez egyenlő azzal, hogy egyszercsak egy gyengébb pillanatomban megveszem ):
Bár előtte még rendbe rakatom nagyapám óráját (ugyanitt tippeket elfogadok, hogy melyik órásmester vállalná. Volt itt egy tag aki pü-ben vállalta volna, de ő azóta "törölt tag" lett )
-
sztikac
őstag
Mostanában van ez a trend, hogy "hordjuk mindennap ugyanazt a ruhát, hogy ne terheljük az agyunkat felesleges döntésekkel". Ennek mintájára ha mindennap ugyanazt az órát kellene viselnetek (*) melyik lenne az?
* ok, tudom, hogy ez lehetetlen
-
sztikac
őstag
válasz gipsztigris #195156 üzenetére
Nekem az SRPA53K1 kb. 20-30 percet világít brutál fényerővel (napoztatás után persze), de utána sötétben még sokáig leolvasható (hajnali 2-3 körül még dereng annyira, hogy leolvasható látható sötét szobában).
-
sztikac
őstag
válasz gipsztigris #195170 üzenetére
Simán
Legutóbb például negyed négykor ébredtem fel és töksötétben első ránézésre láttam a Seikomon, hogy mennyi az idő.
De pl. a Casiomon (EF-547) másfél-két óra múlva már semmit se látni, akárhogy meresztem a szememszerk.:
Pedig a Casio weboldalán még ki is emelik mint fő tulajdonságot:
Neo-display
A luminous coating provides long-term illumination in the dark after only a short exposure to light.[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
Kinéztem magamnak ezt a Hamiltont...
Kb. mire számítsak kidolgozás / minőség terén?
Esetleg mit ajánlanátok ebben az az árkategóriában (~250 EUR) ami kicsit minőségibb és kvarc (köszi egy automata elég itthonra )?
#200264: jah, valamelyik megnézegettem pár Lorust, egyáltalán nem keltették fillére szar benyomását Merném azt mondani, hogy Seiko szint.
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
Lehet, hogy ez az Orient fog meggyőzni arról, hogy módosítsam az "egyszerre csak egy automata lehet a háznál" szabályomat arra, hogy "jó, lehet kettő is, de akkor mind a kettő kézzel is húzható legyen"
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
Szerintetek mennyit lehet kérni egy Seiko SRPA53K1-ért?
Tavaly májusi vásárlás, dobozzal, pótszemmel, lünetta és üveg karcmentes (elöl - hátul), szíjon hordásból eredő mikrokarcok (kb. akkor találod meg ha direkt keresed). -
sztikac
őstag
válasz Tsebacsi #200541 üzenetére
Kb. 160 EUR volt szállítással együtt DFI-ről.
Más: régebben mintha lett volna itt linkelve Seiko SBDX017 "homage" talán Merkur volt a márka, 200 USD környékén és elég meggyőzően nézett ki... Google segítségével nem sikerült a gyártóra rálelnem, ebay keresője is valami Sharkey-t ajánlgat helyette
-
sztikac
őstag
Segítsetek már ki egy ref. számmal...
Szoláros, rádióvezérelt, Seiko kronó.szerk.: megvan! SSG017-et kerestem
[ Szerkesztve ]
-
sztikac
őstag
válasz ServerWorks #208057 üzenetére
Szerintem 10 max. 12e forintot érhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest